26/2-08

Haft en ganska tung och händelserik dag på jobbet idag, idag är en utav de få dagarna som jag tyckt att det varit skönt att jag bara jobbar ett visst antal timmar. Ta det inte på fel sätt, jag verkligen uppskattar mitt arbete, men vissa dagar är bara inte bra dagar.

Jag fick dessutom veta att det blir en studiedag på torsdag, min vän och jag måste träffas och gå igenom lite skolarbete som vi lyckades tappa på vägen. Tröstlöst trött man blir på sig själv när man missuppfattar världens enklaste anvisningar. Suck. Nåja, det är torsdagens huvudvärk.

Jag tror jag glömde nämna att det har regnat hela dagen.


image591image592Fick ägna all bra energi till lille T efter jobbet istället, vilket kändes ganska skönt. Vi har busat och lagat mat tillsammans, inte alla dagar som man har saltgurka och svarta oliver i sin köttfärssås. Förvånandsvärt gott dock, det hade jag inte väntat mig när man låter ett barn bestämma vad som ska vara i maten. Ibland undrar jag vad jag hade gjort utan den lille mannen och hans pappa.

Ser ut som att det kan komma att bli en tung vecka men prognosen för fnitter under helgen ser lovande ut, ser fram emot helgens äventyr.


Kommentarer
Postat av: Wysteriia

I know :S Men var ju därför jag tyckte att någon kunde ge den till mig, hahaha ;D Jag har fan inte råd ;P

2008-02-26 @ 20:56:59
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: Elin

Hi hi ja det kanske är dags att hon får veta det =P
Vad jobbar du med föresten? =)

2008-02-26 @ 21:25:16
URL: http://ellee.tjejsajten.se
Postat av: Anonym

Yeah.. helgen kommer bli kinda ball :D

2008-02-27 @ 00:13:33
URL: http://sandish.blogg.se
Postat av: Tiniusalba

I just visited your site...its abosolutely wonderful... Best of luck to you! You must have some great inspiration in your life. Take care

2008-12-19 @ 19:11:29
URL: http://tiniusalba.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0