25/2-08

Jobbat i solen, varit ute typ heeela dagen idag. Grymt härligt. Blev en ganska rask promenad idag på lunchen också, hann med ca 5 km, plus 2 km efter jobbet. Känns bra.

Pluggade en sväng efter jobbet, träffade min studiekamrat och vi fick in 3 uppgifter till skolan. Då känner man sig lagom nyttig, ganska skönt att få in så mycket på en gång så slipper man fundera så mycket över skolan sen resten utav veckan.

Roat mig med under kvällen att storhandla en massa mat, 1200 kronor mat, det ska väl ändå räcka ett tag? Den här månaden var en sån månad då allt tog slut, pastan, riset... you name it. När en sak tar slut så tar allt slut, det är lite som att nån har sönder glaset till timglaset. Som tur var är inte min son så pass gammal än att han äter en ur huset, men den tiden kommer väl. Han är ganska duktig på att äta kakor dock.

Ja, det är väl min dag än så länge... hur har din dag varit?

Kommentarer
Postat av: Johan

Jag e klaaarig med din utmaning:
http://jgp.blogg.se/1203970288_vart_utmanad.html

Kram

2008-02-25 @ 21:17:53
URL: http://jgp.blogg.se
Postat av: Jennie

Hej Ann!
Vi planerar en nya klädbytardagar men inget är bestämt än. Vi siktar på maj.Håll utkik på bloggen så du inte missar det!
mvh Jennie/Dress Off Dress On

2008-02-25 @ 23:06:36
URL: http://dressoffdresson.blogg.se
Postat av: Amaia

Jag har jättemycket outfits! Mest lingerie fast en enorm samling klänningar och mycket 40's inspirerade grejer! Så är det nåt särskilt du är ute efter kan jag säkert hitta det nånstans djupt ingömt i nån av fotogarderoberna :D

Vore kul att komma på träffen, tyvärr bokade jag en melodifestivalskväll med min kompis, men det blir säkert roligt det också ;)

2008-02-25 @ 23:08:35
URL: http://amaialayla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0