13/2-08

Har jobbat över idag, men dagen flöt på så himla snabbt så jag hann knappt känna av den innan det var dags att gå hem. Galet kallt dock, men strålande sol. Får man nån färg utav solen nu?

Ganska skönt att komma hem och få hemlagad mat när man varit ute i det kalla vädret hela dagen, inget extravagant utan spagetti och köttfärssås, men jag blir alltid lika glad när jag slipper laga mat. Inte för att jag inte tycker om att laga mat, mest för att det känns lite lyxigt om någon annan gör det.

Imorgon är det Alla hjärtans dag, ska man fira det? Jag tänkte nog plugga lite och hälsa på mamma på sjukan, räknas det? Jag får nog erkänna att jag och min sambo har varit ganska dåliga på att fira alla hjrtans dag, födelsedagar o sånt. Det är helt enkelt inte min grej. Sen tycker jag att det har blivit lite av en hysteri med alla hjärtans dag, om man behöver en speciell dag för att visa sin kärlek, är det inte dags att ge upp då? Eller är det så att folk vill ha den lite speciella dagen att skylla på för att få skämma bort varandra? Känns som att jag sticker ut hakan lite när jag sågar alla hjärtans dag, men må så vara.

Bjuder på en bild ifrån förra våren. Ja, nu börjar även jag längta efter sol och vår...

image528

Kommentarer
Postat av: Maria

hahahaha jag vet ;) Det var därför jag srek inlägget för att vara lite elak ;)
Men ni får snart veta =)

2008-02-13 @ 18:39:15
URL: http://catwalkqueen.blogg.se
Postat av: .:saba:.

Haha alla monki-butiker i stan. Götgatan och souk är de jag känner till

2008-02-13 @ 18:51:58
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: .:saba:.

Nej, du får ta och åka tidigare :-) Det tar slut tokfort och kön är milslång men de fyller på i butikerna. det verkar ha massor i lager men snart borde det ju ta slut.. eller iaf godsakerna

2008-02-13 @ 20:16:19
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: Martina

Tack tack=)

2008-02-13 @ 21:45:45
URL: http://martinag.blogg.se
Postat av: Wysteriia

Jag vet inte vad jag har för planer i helgen ännu så det kanske jag hinner du! ;) Kan hända att jag följer med Anders när han ska plåta Li på fredag så jag får träffa Sarah Maria o Li jag med ;P haha :D

2008-02-13 @ 22:46:52
URL: http://Wysteriia.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0