11/2-08

Jobbet flöt förbi som en vanlig måndag, allting var kaos, men jag tror att jag gillar att ha det så, det blir lite mer sport så. Mest ordbajsande, så illa är det inte.

De ringde ifrån lille T's förskola och sa att han var taskig i kistan, stackaren. Pappa J släppte allt han höll i och körde som en biltjuv för att vara där så snabbt som möjligt. Okej, kanske inte riktigt så fort, men han är bra snabb när det gäller att få bara hemma för Vård Av Barn. Nejdå, vi slåss inte om det, jag har bara inte tillräckligt vassa armbågar för att ge mig in i slagsmålet.

Okej, så det blev inte så mycket studerade gjort idag, lite löst snack bara. Inte mycket mer vi kan göra, eller ah kan och kan, jag kan väl sätta mig ner och skriva lite men någonting säger mig att jag kommer att hinna med det. Känns som att det är en ganska enkel uppgift. Åh nej, jag klagar inte, tvärt om, jag är väldigt nöjd med att det känns enkelt.

Måste säga att hela mamma historien, med att hon blev inlagd på sjukhuset har gjort mig lite uppjagad och spretig i tempramentet. Stress kallar vissa människor det tydligen. Kikade på en till film under kvällen, det tycks vara en bra avkoppling då jag verkligen lyckas koppla bort helt, vilken överraskning att höra att jag tittar på film inte sant?

    image525

    Awake


    Den manliga huvudrollen som spelas utav Hayden Christensen (Starwars III) är vaken under en hjärtoperation, vid medvetande men helt och håller paralyserad. Hans unga fru Sam som spelas utav Jessica Alba (Fantastic Four), sockersöt som alltid, kvinnligt bakslug. En film som börjar ganska lungt, som vilken kärlekshistoria som helst, men den tar en ganska oväntad vändning. Riktigt bra.


Jag har pratat lite med min nyfunne vän Saba, angående olika frisyrer som man har haft, så jag tänkte att jag skulle passa på att visa lite olika som jag har haft. Nah, skratta är inte tillåtet!
Kommentarer
Postat av: .:saba:.

Men var hade du pojkfrillan? Älskar ditt hår på de två bilderna i mitten på översta raden! Det röda långa var verkligen skitsnyggt

2008-02-11 @ 19:55:29
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: Wysteriia

gud va kul o se :D

2008-02-11 @ 19:57:29
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: .:saba:.

Haha jag har inga på datorn.. ska försöka scanna in.

Men jag är så tråkig.. har aldrig färgat håret i hela mitt liv.. vill inte försöra håret med massa skit :-P

2008-02-11 @ 20:17:12
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: Wysteriia

Nej, så gamla kort har jag knappt sparat på mig ;P O numera har jag ju alltid långt hår, någon form av lugg o hårfärgen varierar inte sååå mkt :)

2008-02-11 @ 21:34:50
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: Maria

Jo det brukar vara så men inte denna gång =P

Kul med gamla kort! =)

2008-02-11 @ 22:02:10
URL: http://catwalkqueen.blogg.se
Postat av: Anonym

WOW... häftigt. Men den du har nu är snyggast tycker jag!

2008-02-11 @ 22:08:20
URL: http://sandish.blogg.se
Postat av: Jennsan

Tihi det var skoj att se lite gamla bilder! Favoriten var dock bild två på översta raden :-)

2008-02-11 @ 22:41:30
URL: http://vitre.blogg.se
Postat av: sara

Oh my god vilken snygg blondin du vaaaaar!!!

2008-02-11 @ 23:46:05
URL: http://sarakjellqvist.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0