Plattång


Japp, det blev att åka iväg och shoppa lite idag, lyckades lura med mig mamma som moraliskt stöd.Men tyvärr så blev det inga större fynd, kom hem med endast en plattång.

Ska bli ganska skönt att ha en sån hemma. Jag gjorde ju misstaget att lägga i en permanent i håret för ett par år sedan och sen dess har mitt hår aldrig sett ut som något annat än en riskbuske. Men det kanske kan bli ändring på det nu...

Det blev en i märket Melissa för 159 kronor, ingen dyrgrip, men det är så mycket pengar jag är villig att lägga ner på sånt. Nån som har testat nån produkt av det märket?

Kommentarer
Postat av: Wysteriia

Jag hade en plattång...no idea vart den tagit vägen :( ligger väl i någon jäkla flyttlåda eller på något annat bra ställe ;)

2008-12-27 @ 16:07:33
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Wysteriia

mmm..nu är det fan min tur o må lite bra ;) hahahaha. Hoppas det håller i sig bara...:)

2008-12-27 @ 17:07:15
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Linn

Du som är väldigt lockig i håret borde inte använda en plattång som dessutom inte är bra (priset säger en del) eftersom att den kan medföra ett enormt slitage på håret! Viktigt är också att använda värmeskyddande produkter och ha en bra plattång. Är håret risigt sedan innan är det ännu viktigare.Jag gav 699 kr för min plattång och det är egentligen i billigaste laget. De flesta bra kostar från 1000 kr och uppåt.I längden lär ditt hår ta mer skada än bli snyggare av din plattång är jag rädd, om du nu inte köpt den på någon superrea.Kramkram

2008-12-27 @ 17:21:19
URL: http://splendour.bilddagboken.se
Postat av: Superstar

...nix. Jag är begåvad med världens rakaste hår tyvärr. Inte ens permanent fäster, hahaha. ;)

2008-12-27 @ 17:33:05
URL: http://mittlivsomsuperstar.blogg.se/
Postat av: Johan Gustafsson

Jag brukar platta punghåret så jag kan ha snebena med just en Melissa..

-"det gör ont, men går ändå" som Nordman sa...=)

2008-12-30 @ 16:16:26
URL: http://jgp.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Jag har en hårfön av märket melissa, men den är inte alls bra. Tyvärr så dör den när den blir överhettad:(Min plattång från GAMA håller också på att ge upp, men jag ska nog investera i en från GHD, absolut glädje att använda deras plattänger:)Fina modellbilder btw!

2009-01-03 @ 21:00:21
URL: http://stephaniesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0