Godmorgon i huset


Godmorgon gott folk,
det har regnat under natten igen så det är grått och mulet just nu. Mindre inspirerande väder. Men det är väl ganska perfekt för att gå och småpyssla lite i huset, har inga som helst planer för dagen.

I vanliga fall så blir jag stressad när jag inte har något att göra, inget framför mig, men nu känner jag mig så lugn. Trivs i huset, så det gör inget om jag bara är hemma. Så skönt.

Vad ska du roa dig med idag?

Kommentarer
Postat av: Emma

Vi bor redan i hus sen ett par år tillbaka:) Men jag kommer från Sundsvall och vill tillbaka dit :) Nu bor vi i härnösand. Bara 5 mil emellan men det är bra långt ibland till sina kompisar.

Så nu när min man fattat att han ju faktiskt jobbar i Sundsvall så ska vi flytta dit ist :) Men har inte bestämt oss om vi ska bygga nytt eller hur vi gör :)

2008-08-07 @ 10:13:49
URL: http://emmacandell.blogspot.com/
Postat av: byron

Ikväll blir det nog att träna och sen bara ta det lugnt.

Just nu är semestern det enda som hägrar :)

2008-08-07 @ 10:35:16
URL: http://gatto.blogg.se/
Postat av: Jessan

hej rump-ann;) hoppas du mår bra eller ni ska ja säga! du ja har en liten fråga,,ja har en kompis här nere som kör lite modellande o så o ja sa att ja sku prata me dej om han som fottar dej..sku hon kunna få bli fottad av honom oxå? ja vet inte hur sånt funkar eller nåt så ja frågar;)

hör av dej! puss o kram jessan

2008-08-07 @ 10:40:52
URL: http://missjezzie.blogg.se/
Postat av: jessan

ja ja såg vilket fint hus ni har flyttat in ,,,woooow!!!

jaha så du har haft flera fotografer då,,,ja vet willia saar heter han va? ja brukar vara inne o titta på dina bilder o tycker dom e så sjukt läckra! har du några mailadresser då ti han eller hur ska ja gå ti väga? ska ja be min kompis skicka bild o så eller hur vill du?

puss

2008-08-07 @ 11:21:22
URL: http://missjezzie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0