Exponering


Jag fick precis ett mycket spännande mail, med erbjudande om ett mycket roligt modelluppdrag som kommer att ge en bra exponering. Jag ska berätta mer om det senare när jag fått mer information... men det var inte det jag ville komma till...

Man blir jätteglad över att man kommer att få rätt typ av exponering, men varför kan man ju undra när man håller nivån på modellandet till en hobbynivå... jo för att man vill lyckas så klart. Men när man har lyckats, och plåtar hela tiden, var det då där man ville vara? Vill du ha ditt namn och ditt ansikte ute som en offentlig person, vill du synas i media? Eller vill du då tillbaka till den tiden då du gjorde det enbart när du själv ville?

Jag jobbar heltid, jag pluggar heltid - plus att jag snart ska gå in och ha praktik, samt har familj och barn. Jag försöker träffa familj och vänner men oftast så räcker inte tiden till. Och jag modellar på hobbynivå. Visst, jag tar lite erbjudanden om betaljobb lite då och då via agenturen, men för min del så tror jag nog att jag håller det på den nivån för att hinna med allt och fortfarande tycka att allt är skoj.

Det jag vill veta är, är du på det stället du vill vara, eller vill du verkligen komma längre?
Min rumpa som modell
för ett par jeans...

Kommentarer
Postat av: Malin

Poca-hot-ass ;)

2008-08-27 @ 20:59:57
URL: http://dreamypix.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

åh va roligt :D Du får berätta mer om det till mig ;D

2008-08-27 @ 21:16:00
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Therese

Det där är en så svår fråga, för hur ska man veta att det blir bättre när/om man kommer till nästa ställe (steg)? Jag tror att man måste fundera på hur man kan ta sig dit man vill, utan att för den skull rusa in i något. Det är en svår balansgång.

2008-08-27 @ 21:16:50
URL: http://zilliceter.blogg.se/
Postat av: Malin

Hahaha, vadå? :P

2008-08-27 @ 21:17:40
URL: http://dreamypix.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Men hallå det är väl klart :D

2008-08-27 @ 21:29:01
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Malin

Hahaha, ja fattar inte!

2008-08-27 @ 21:30:09
URL: http://dreamypix.blogg.se/
Postat av: alexandra

=D Ja det är så härligt med vissa saker dom säger eller gör =)Shit! Jobbar du och pluggar på heltid!! + att du har barn o familj. Vad duktig du är!!!Tuff fråga, det vet jag inte riktigt. Finns ju många bitar man vill komma längre med som t ex jag vill ha eget hus(bor i bostadsrätt), bättre lön( vill man väl alltid ;)) osv. Så längre vill jag nog komma :)

2008-08-27 @ 21:43:28
URL: http://alellah.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0