16/8-08


Jag startade dagen med att åka iväg på en kollegas bröllop, var bara där under själva vigseln i kyrkan. Riktigt fint, inget extravagant eller så, utan mer stillsamt, lite som hon är som person.

Det blev en hel del slöande under dagen, precis som det ska vara så där dagen efter... har inte varit bakis, mest så där, småsugen på en massa gott hela dagen. Herr J lagade en helt underbart god lasagne, med nästan en halvliter rödvin i och en massa strimlad bacon. Smarremums

Så vi åkte iväg och köpte glass till Lille T, lite lantchips och dipp till mig, samt åkte runt lite här i min skog och bara hade det mysigt tillsammans.Blandad kompott av bilder... finn ett fel?

Om min egen dator någonsin återser dagens ljus så skulle jag tro att jag och Herr J sätter oss tillsammans och spelar lite Heroes of might and Magic IV, men än så länge så verkar min gamla burk inte riktigt sammarbetsvillig. Vi får väl se hur kvällen slutar... spela spel eller kasta dator...

Vad har du roat dig med idag?

Kommentarer
Postat av: Therese

Jag ger upp... Vad äre för fel på bilderna?

2008-08-16 @ 20:58:07
URL: http://zilliceter.blogg.se/
Postat av: alexandra

Jag har två. En som blir fyra i slutet av september och en som blir ett nu nästa helg. Du har ett va? eller har jag missat nåt?Grattis på 30 årsdagen i efterskott också.

Hoppas det dagen varit bra!! :)

2008-08-16 @ 21:04:36
URL: http://alellah.blogg.se/
Postat av: byron

Bilden med kossorna är fel såklart ... i de andra bilderna finns det något blått.

2008-08-16 @ 22:24:38
URL: http://gatto.blogg.se/
Postat av: Therese

Ja, du sa ju det, finn ett fel..? ;)

2008-08-17 @ 00:24:21
URL: http://zilliceter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0