Godmorgon!

Vad är den stora poängen med att ha ledigt om man vaknar straxt efter sju på morgonen? Jag skulle ju sova länge och känna mig utvilad, ingen ordning alls i stugan. Men varför vara lugn och utsövd när man kan vara grinig och nyckfull, det gör livet så mycket mer intressant för att inte säga spännande för omgivningen.

Kommentarer
Postat av: Tess @ Diva Lounge

Haha ja jag är fan inte snäll när det är julstress på stan. Där är det jag som bestämmer. Fattar inte varför folk ska stressa så mycket. Får väl åka ut till det toma köpcentert utanför stan, där är alltid tomt när jag är där men där kommer säkert va hur mycket folk som helst bara för det. Ha en fortsatt trevlig lördag. kram.

2007-12-22 @ 10:24:52
URL: http://divalounge.se
Postat av: .:saba:.

Vi brukar titta på Kalle Anka, äta god mat.. Pappa gör julskinkan, fixar senapssillen och alla röror och mamma fixar janssons frestelse, prinskorv och eritreansk mat mm. Efter middagen brukar vi öppna alla julklappar och då brukar pappa agera jultomte.. Brukar alltid framkalla många skratt eftersom han brukar klä ut sig från topp till tå (inkl ansiktet) så han knappt kan se och läsa vad som står på korten (då kan det låta precis hursomhelst) och då kan han själv inte hålla sig för skratt haha Älskar julen för då är allting så mysigt och skönt. :-D *längtar*

Hur firar du jul?
*s*

2007-12-22 @ 16:53:38
URL: http://sabas.blogg.se
Postat av: Wysteriia

Hahaha ;D Gå o lägg dig igen när det blir så! ;P

2007-12-22 @ 20:42:05
URL: http://Wysteriia.blogg.se
Postat av: Hallvardjasmine

Very interesting & professional site.

2009-03-09 @ 10:18:00
URL: http://hallvardjasmine.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0