Idag så smäller det...


Jag springer runt lite och försöker panikpacka sånt som jag kommit på att jag har glömt innan fototräffen i Hallstahammar. Det är inte bara skönt att vi åker själva i bilen, det är TUR för annars vet jag inte om jag hade fått plats med allt som jag har fått för mig att jag ska ha med mig. 

Jag har ett gäng inbokade plåtningar under lördagen som jag ska ha med mig grejjer till, en plåtning med Björn Magnusson, en tillsammans med Therese Jonsson och Christian M samt en Joachim Bago och Petra Heikkinen...

Lite stressad ja, men det ska bli så himla skoj att få träffa alla människor igen.

← Jag bjuder på en bild tagen på förra årets fototräff,
Fotograf Anders Alhbin.
Makeupartist Sarah Maria.

Räkningar

Jag vaknade med ett ryck imorse och kom på att jag inte lagt in räkningarna än. Panik. Har nu suttit senaste halvtimmen och roat mig med sånt, en sån upplyftande start på dagen inte sant. Tröttsamt mycket denna månaden, och jag kan inte ens säga att det var några onödiga räkningar.

Räkningar, ekonomi och pengar. Finns det något tråkigare?

Packning pågår


Mmh, nu har jag börjat packa inför fototräffen i Hallstahammar som börjar imorgon...

Okej, skor, klänningar, kjolar, lite toppar, västar, byxor, assessoarer och andra småsaker. Smink, solglasögon och smycken. Ja, alla mina packade kläder hänger på galjar, jag hänger in dem rakt in i bilen, den stora fördelen med att inte dela bil med någon.

Så där ser det ut än så länge →

Men, jag kom på en lite lurig sak... när vi städade ur vårat innerförråd så packade jag ner alla möjliga olika väskor i kartoner som vi sen ställde ner i svärföräldrarnas friggebod. Suck. Jag har ingen väska att packa i. Bah.

Har du packat än?

29/5-08

Träffade studievännen idag efter jobbet, blev inte så mycekt gjort dock eftersom skolan inte skickat ut något material alls, vet inte alls vilken typ utav uppgifter som det är meningen att vi ska göra. Sjukt dåligt eftersom kursen började den 27e och det är ju inte så att man har obegränsat med tid.

Åkte iväg för att storhandla, blev inte så mycket handlat, var inte alls på humör för att gå runt i en kall matbutik. Handlade två par nya sandaler åt Lille T och ett par skor åt mig själv. Ett par rosa med en minimal klack. Blev middag på en kinesisk resturang också, en riktigt god bufe. Brukar inte vara nån större favorit ifrån min sida, men denna var helt okej.
Japp, det är min dag, so far. Har lite kvar att göra innan man kan säga tack och hej för idag, packa till exempel, jag har inte ens börjat... dags att sätta fart.

Visning III

Mäklaren ringde igår, det är nån karl som vill komma och kika på radhuset, så min morgon har bestått utav ett spring för att hinna bädda sängarna, plocka upp allt man hunnit stöka ner, gömma saker. Uscha. Men så länge han köper radhuset så...

Jag tror nog att det enda jag riktigt kommer att sakna med radhuset är köket, jag har verkligen trivts i det. Stora bänkytor att jobba på, ekluckorna, ljust och fräsht.
Nåja, ni vet hur det funkar, hålla i tummarna osv idag då.

Hårfärgning





28/5-08

Ytterligare en bra dag har kommit till sitt slut och gett lite plats till en avkopplande kväll. Strålande bra väder idag, inte ett moln på himlen, docl reagerade Lille T på att månen fortfarande skymtades.


Vännen Therese var över en sväng efter jobbet och fikade lite, vi hjälptes åt att kladda lite i huvudet på varandra. Jag la i blonda slingor på henne och hon la i en mörkare färg i mitt hår. Lite lustigt dock, då jag ser att Cilla också har valt att testa en ny hårtoning, samma som jag har använt fast hennes är en nyans ljusare.

Ni får se lite bilder på färgningen senare...

Toningen ska hålla i sig i 6 veckor, så jag får väl återkomma om 6 veckor och säga vad jag tycker, så får vi se om mitt resultat blir samma som Cillas.

Så vad har du roat dig med idag?

Fler bilder ifrån Tobias

Ytterligare en session ifrån dagen tillsammans med fotografen Tobias Jacobsson och makeupartist/stylisten Emma ligger nu uppe för allmän beskådan borta på Modellbilder.se , inte och kommentera lite nu va, folk har blivit väldigt dåliga på att ge kritik.


Sol sol sol

Godmorgon gott folk,
har ni sett vilket strålande väder det är, ut i solen, njut. Min termometer säger redan nu att det är 18 grader i skuggan. Vad ska ni roa er med idag?

Det ska tydligen bli ännu varmare till helgen, uppåt 25 grader. Helt perfekt.

27/5-08

Det har varit en bra dag idag, trots att jag är trött så känner jag mig ändå vid gott mod och är på ett underligt bra humör. Morgonen med Lille T var ovanligt bra, varken han eller jag vaknade med det vanliga taskiga morgonhumöret.
Hade en riktigt bra dag på jobbet, gick direkt hem till min käre mor för att fika lite efter att jag hämtat upp Lille T ifrån hans förskola. Lille T gav kommentaren "Men hur ser du ut egentligen?" angående mina så kallade Shrek öron till tofsar... Lånade ett antal kjolar utav mor som eventuellt kan användas under helgens fototräff. Riktigt trevligt.

Och eftermiddagen avslutades med pizza här hemma... Lille T har placerat sig framför Bollibompa så nu får mamma Ann lite tid med datorn, räkningar och sånt skräp som ska göras. Suck.

Har din dag varit bra?

Godmorgon

Jag vet att det varit lite fåordigt här de senaste dagarna, jag har varit så fullproppad med tankar om allt och inget att jag inte fått ur mig speciellt mycket. Borde vara tvärtom tycker man ju, men men.

Sitter som vanligt och degar tillsammans med mitt stora glas kaffe och en hårdsmörgås. Japp, frukost år jag i mig idag också, jag vill nog säga att jag tycker att jag blivit ganska duktig på att äta frukost. Duktig Ann. Det ser dessutom ut som att det blir en strålande dag idag, inte ett moln på himlen. Så alla ni kontorsråttor, ha en trevlig dag inomhus.

Pöss och kräm,
Ann

Tävla om en plåtning hos Hanna

Japp, ytterligare en tävling och denna har man minimal chans att vinna med tanke på antalet deltagare, men priset är en plåtning tillsammans med den ynga men mycket duktiga fotografen Hanna Björkstedt så det känns som att det är värt att vara med.
 
Länk: Hanna Björkstedt

Tävla om örhängen hos Maria

Jag hittade en tävling borta hos Maria som tänkte försöka mig på att vara med i, ett par vackra örhängen skulle jag ju absolut inte tacka nej till. För er som blev nyfikna, så står det lite mer om tävlingen HÄR!

Visning II


Den här gången gick det bättre, inte mycket bättre men nu har vi iallaflal EN som har skrivit på papper om att de är intresserade utav radhuset. Vi får se lite längre fram i veckan när de hör av sig... OM de hör av sig. Så släpp inte tummarna riktigt än.

Nedräkning

4 dagar kvar till Hallstahammar...

MTV 20.00

Ikväll klockan 20.00 på MTV visas en ny realityshow om ett gäng Counter-Strike spelande tjejer som skickas runt i världen och utsätts för de mest udda grejerna.

Den stora anledning till att jag tycker det ska bli så skoj att se serien är pga att min käre vän och före detta lagmedlem Nathalie är med i showen. Boxning, fallskärmshoppning, modellplåtningar, utmaningar utan dess like... Varje vecka utmanas tjejerna i en ny stad.



MTV.se

Grilla

Hade mina två yngre syskon över på middag idag, grillade lite, blev bacon inlindad kycklingfile med en bulgur sallad. Riktigt smarrigt. Så otroligt skönt att äntligen kunna sitta ute och äta i solen.



Visning I


Jaha, första visningen utav radhuset var idag, öppet hus. INGEN trängdes för att få komma in och kika, nah INGEN kom... en sån total uppgivenhet...


Mors dag

Grattis på mors dag mamma!

Cider

Hai hai.
Det blev visst lite alkoholintag igår, kaffedrink, rom och cola, cider, mera sider, cider, sa jag cider? Var en liten knallemarknad här i min by, öltält och sånt senare på kvällen, och naturligtvis så hamnade vi där. Träffade upp kollegorna nere i tälten och gick även vidare hem till en utav dem, slutade med att vi hoppade studsmatta. När jag säger det så hör jag själv att det låter som att jag var duktigt påverkad, ingen ide att argumentera emot det, det faller platt. Gårdagen gav många tillfällen till skratt, trevligt.

Japp, jag har lite ont i pannan idag.

Dagens shopping

Här kommer en dagens outfit, tagen strax innan vi åkte iväg för att shoppa lite. Egentligen så skulle vi shoppa lite inför visningen utav radhuset, men jag råkade hitta lite annat också...

Top: HM
Väst: ellos
Kjol: HM
Legging: ellos
Skor: DinSko Barnavdelning

Riktigt soligt och härligt väder idag, blåser förvisso lite, men inte så att det stör. Shoppade mig ett par nya pilotglasögon, har ingen aning om vart jag har lagt mitt tidigare par. Samt ett par grafitgrå pumps ifrån Scorette, ville egentligen ha ett par svarta, men dessa var så tokigt sköna att gå i så jag kunde inte lämna dem i butiken. Nöjd.


Nytt på MB

För ett tag sen så var jag iväg in till Stockholm, närmare bestämt i Gamla Stan, för att träffa fotografen Tobias Jacobsson och makeupartisten/stylisten Emma för att göra av med lite kreativitet och skapa lite balla bilder. Första uppsättningen bilder ligger nu uppe för allmän beskådan, så jag tänkte att jag skulle passa på att visa er min favorit.
Mmh, vad tycker ni om min favorit? Det finns ett par bilder till i samma serie, men vill ni se dessa så får ni kika på Modellbilder.se, och ni som är medlemmar kan ju passa på att ge lite kritik. Va inte rädda att ta i, vi går inte sönder.

24/5-08

Igår kväll så stack jag och Herr J iväg för att möta upp Herr Hollmann i Skärholmen på Heron City för att äta lite middag, gå på bio tillsammans och bara umgås lite.

Vi var först på plats så till J's stora förtret så hann jag snubbla runt lite i butiker innan vi skulle möta upp Hollmann för att knalla vidare och äta. Puzza Hut. Jag uppskattar deras mat, men jag måste säga att jag tycker alltid att det är så seg personal där, är det en speciell feature alla deras anställda har kanske. Nåja, gott vare iallafall.

Vi såg den nya Indiana Jones filmen. Mycket kända ansikten i själva filmen (Harrison Ford och Cate Blanchett) och en drös kända namn som medverkat i tillverkningen (Steven Spielberg och George Lukas). Jag hade nog gärna sett att man på nått sett stoppat in Sean Connery i den också igen, det hade gett lite extra. Klart underhållande, bra Indy känsla, men slutet hade gärna kunnat få vara lite annorlunda för min del. Nöjd. Fast jag var galet trött när vi klev utanför biosalongen, men det var vi allihop. Vilka nattmänniskor. Partyprissar.

En mycket trevlig kväll, stort tack!

Lördag

Godmorgon folket,
jag ska strax ta och börja sätta igång med lite småpyssel innan våran städerska kommer och fixar till radhuset innan visningen kommer. Klart värt att få den hjälpen, det är inte bara det att jag tycker det är urtrist att städa, jag är ganska dålig på att städa också.

Vad ska du roa dig med idag?

Makeupstores löspuder

Hörrni, är det någon utav er som använder Makeupstores löspuder?

Jag har använt det ett tag nu vid plåtningar och då är det ingen fara. Men som idag när jag hade pudret i trynet under dagen och nu när jag kommer hem så är jag helt flottig i ansiktet. Är det nån utav er som upplevt samma grej med deras löspuder?

Jag gillar MUS's skuggor men nu känner jag mig väldigt tveksam till pudret. Känns ju så där trevligt... uschligt.

Produktiv och effektiv

Jag är ganska nyligen hemkommen ifrån jobbet och en planeringsdag. Fick ha planering tillsammans med mitt nya arbetslag, eller ja, med mitt förra arbetslag kan man väl säga eftersom jag går tillbaka till samma avdelning där jag var innan jul. Mycket produktivt. Känns bra.

Funderade ett tag på om jag skulle börja småplocka lite här hemma inför helgen, men jag ångrade mig ganska snabbt. Inget städande och tråk idag. Bara skoj. Ska effektivt äta godis istället.

Fredagmorgon


Godmorgon gott folk,
idag ere fredag, japp. Tänk att det alltid är lika skönt att vakna upp till en fredag, då vet man att man har gjort sitt även om man har mer framför sig. Förståligt, right.

Nåja, jag har en del att göra idag under fredagen, börjar med planeringsdag på jobbet, avslutas med en bio...

Får berätta mer sen, måste sätta lite fart här nu...

35 minuter tills jag börjar Planeringsdagen med jobbet.
12 timmar tills Bion börjar.
2 dagar kvar tills första visningen utav radhuset.
7 dagar kvar tills Hallstahammar.
2,5 månader kvar tills inflyttningen av huset.
3 månader kvar tills jag fyller år.

22/5-08

Gick 3 kilometer på min rast på jobbet idag igen, riktigt skönt.

Kollegan Therese följde med hem efter jobbet idag också och fikade lite, utbytte lite ord och fnissade. Mycket behagligt att sitta på baksidan i solen och dricka iste. Mys mys.

Blev en sallad till middag idag, rädisor och vitlöksdressing, det skar sig rätt fint med kombinationen oliver och vindruvor. Men nu har jag testat det också. Kids, do not try this at home.

Testade på ytterligare en ny grej efter middagen, slog huvudet i hallbyrån. Bara så. Pang. Det var inte heller en trevlig upplevelse, så det är inget jag rekomenderar att man utövar. Bula i pannan. Känns lite som att jag sitter still resterande delen utav kvällen. Säkrast så.

Så vad har du roat dig med idag?

Morrn morrn

Godmorgon torsdag, imorgon ere fredag. 

Trött i kroppen idag, inte alls lika snurrig i pannan som jag brukar vara. Ser ut att bli ganska bra väder idag också, lite små tunna moln, men det ser ut som att dessa ska kunna försvinna. Om jag inte var så rädd för karma så skulle jag säga att det kändes som att det kunde bli en bra dag, men nu säger jag inte det.

Snabb dusch


Nah nu ere dags att pallra rumpan in i en snabb dusch innan jag ska slänga mig i sängen och dumglo lite på TV innan jag somnar. Jag kanske får energi senare utav att träna lite, men just nu tog det all energi ur mig...

Godnatt och sov så gott!

Favorit - Andreas Stridsberg


Fotograf: Andreas Stridsberg

Mmh, ännu en favoritbild ur samlingen, har förvisso många som jag känner blev väldig bra ifrån min dag tillsammans med Herr Stridsberg, men just detta porträtt är jag väldigt nöjd med. Vad tycker ni?

Motionerat

Kom precis tillbaka ifrån en 5 kilometer promenad tillsammans med mor, lämnade av henne och sprang sen sista biten hem. Måste säga att jag är förvånad över hur pass enkelt det kändes att springa, kanske ska ta och fundera lite på att börja springa lite på kvällarna.

Gick 3 kilometer tillsammans med min kollega Therese igår under våran luchrast, känns lite som att om jag får upp smaken för att ut och gå och springa så kommer hon att bli plågad under rasterna att ut och motionera mera. Förra sommaren och hösten så var vi ett gäng ifrån jobbet som alltid gick under våra luchraster, så jag ska nog ta och se om jag inte kan dra igång det igen. En mycket tillfredställande känsla när man har varit nyttig.

Städa näre e sol?

Kompade ut lite tidigare ifrån jobbet idag för att hinna ta itu med lite här hemma inför helgens visning utav radhuset, måste få undan lite tvätt, tänkte passa på att plocka ner alla julsaker ifrån skåpet och gömma undan det i kartoner. Vi borde ta tag i ytterförrådet också, men det är verkligen inget jag ser fram emot.

Sol ere ju idag, så det är inte alls lockande att stanna inomhus. Vad har du roat dig med idag?

Stress

Godmorgon gott folk.
Jag vaknade med visningen utav radhuset i huvudet, sprang ur sängen, började plocka iordning kläder, kilade ner på nedervåningen och plockade ur diskmaskinen. Fixade iordning frukost som jag kastade i mig, funderar på att ta och fixa lite med tvätten. Vafalls, klockan är ju inte ens åtta på morgonen. Jag blir lite trött på mig själv. Nån som har en bra antistresskur som inte innehåller alkohol eller knark?


Musiklista

Jag hittade en lite rolig lista som jag snodde utav Saba, klart underhållande att göra, det fick mig att dra på smilebanden lite då och då med tanke på vilka låtar som kom upp.

Regler:
1. Ställ in iPod/mp3:n på blandat/shuffle.
2. Byt låt efter varje fråga.
3. Skriv ner låten som svar på frågan, fuska inte!

Då var det bara att börja...
    1. Hur mår du idag?
    Lisa Ekdahl - Två lyckliga dårar

    2. Vad var det första du tänkte när du vaknade?
    nancy Sinatra - These boots are made for walking

    3. Hur ser dina vänner dig?
    Turtle - So happy together

    4. Vad är ditt livs themesong?

    EmmyLou Harris - Love Hurts

    5. Hur är skolan för dig?
    t.a.T.u - All about us


    6. Hur kan du komma framåt i livet? 

    Hillary Duff - The little voice

    7. Hur kommer imorgon vara?
    Gary Jules - Mad world


    8. Vad är det bästa med dina vänner?
    Anouk - U R kiddin me

    9. Vad finns i lager för nästa vecka?
    Gin Blossom - Till I hear it from you


    10. Vad skulle du hetat om du var född i framtiden?
    Sister Hazel - Thank you

    11. Vilken sång beskriver dig bäst?
    Blondie - One way or another

    12. Vilken låt ska spelas på din begravning?
    Sister Hazel - All for you

    13. Hur ser världen på dig?
    Savage Garden - The animal song

    14. Vilken är din oturs-låt? 
    Lisa Ekdahl - Öppna ditt fönster

    15. Vilken är din tur låt?
    Jennifer Lopez - Aint it funny

    16. Har du en djup och mörk hemlighet?

    Mattax - Big city life

    17. Brukar folk i hemlighet fantisera om dig?
    Uni Willmelmsen - Anything about June

    18. Kommer du nånsin ha barn?
    Three doors down - Kryptonite

    19. Vad ska ditt första barn heta? 
    Maria Mena -  You are the only one

    20. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?

    Tom Petty - Free Falling

    21. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
    Lars Winnerbäck - Kom änglar

    22. Vad är några tips till mig?

    Dishwalla - Every little thing

    23. Hur kommer du att bli igenkänd?
    Tonic - If you could only see

    24. Vad är dindanssång?
    Christian Waltz -  Wonderchild

    25. Hur kommer sommaren bli?
    maria Mena - Just hold me

    26. Vad är det sista du kommer tänka innan du somnar idag?
    Hoobastank - Crawling in the dark

Om du gör listan så ge mig gärna en länk till din lista så att jag kan läsa vad du fick för svar och kanske sno lite musiktips. Vem vet, du kanske har bra musik...

Serier

Jag är lite less på att vara så trött hela tiden, jag vet inte riktigt vad man ska göra för att få tillbaka energin... nån som har några tips?

Efter middagen har jag roat mig med att titta på Supernatural, Medium och ett avsnitt utav Ugly Betty. Det var ungefär så mycket jag har orkat med, har lite jag borde göra, men jag orkar verkligen inte. Kvällstrött. Och det är knappt kväll.


Glad nyhet

Fick en glad nyhet idag på jobbet, jag blir kvar på samma förskola även till hösten. Känns riktigt bra. Dock blir det att byta avdelning så att det innebär att jag ska jobba med yngre barn igen, kan bli lite skoj att få en förändrning. Plus att jag går upp i tid igen till heltid. Skoj skoj.

Tisdagmorgon

Det gick lättare med frukosten idag, ett stort glas kaffe som alltid och två smörgåsar med kaviar. Uttalar du det kavjar eller kaviaar?

Fick ett riktigt ryck på morgonen så jag måste ha sovit helt okej inatt, fyllt diskmaskinen så att den är redo att köras så fort jag är klar med mitt glas, laddat och kört igång en tvättmaskin, tagit fram påsar med sopor som ska slängas. Vet inte riktigt vad som hände, kanske inte riktigt är vaken. Eller så är det de fina vädret som Herr J lovade skulle dyka upp, jag lär ju hålla honom personligen skyldig om det inte kommer.

Moraliskt dilemma

Jag går förbi en liten tös i stort sett varje dag till jobbet, vad kan hon vara, runt 17 skulle jag tro. En söt liten sak. Hon har grönt hår! Alltså inte knallgrönt, utan det ser mer ut som en toning som börjats tvättas ur och alla gröna pigment börjar komma fram... hemskt.

Så, om du var flickan i det gröna håret, hade du uppskattat om nån sa åt dig att du hade gröna toner i skallen eller hade du velat att förbipasserande smurf fortsatte att knalla förbi och knep igen i fortsättningen också?

Paketet


Okej, jo jag har öppnat paketet ifrån ellos nu, kunde ha båda bikinisarna (finns det ens ett ord som heter så?). Samt en vit tubtopp, lite längre och lite lösare runt midjan, och en virkad kort beige väst.

Inte nog med att jag kan ha allt, jag kanverkligen tänka mig att behålla allt. Inte dumt, inte dumt alls. Det kändes som en ganska bra avslutning på dagen.

19/5-08

Det har varit en ganska händelserik dag på jobbet idag känns det som, vädret har varit lika ombytligt som energin. Men lagom när jag slutade jobba så försvann alla moln och solen tittade fram, det uppskattas.

Fick ett paket ifrån ellos.se idag också, men två olika färger utav bikini, samt en väst och en top. Har inte orkat öppna det än, det säger en del om hur trött jag är.

Blev en enkel middag idag, spagetti och köttfärssås. Vad åt du till middag?

Favorit - Christoffer Wallstenius

Jag blev lite inspirerad utav Cilla som visade bilder ifrån en utav hennes första plåtningar, så jag tänkte att jag skulle ta och visa upp bilder ifrån min första plåtning tillsammans med folk ifrån MB. Vi gjorde två set denna plåtningen och dessa är mina favoriter. Vad tycker ni?
Fotografen Christoffer Wallstenius, Makeupartisten/vännen/vapendragaren Nathalie Ek samt hårstylisten/vännen Hanna Gfrörer. Nån som vågar chansa på hur länge sen detta är?

Uschlig frukost

Känner att jag har slarvat lite med maten under helgen och direkt så störs min matlust. Är ju van vid att alltid äta frukost, lunch och middag samt mellanmål på jobbet, och om jag börjar slarva hemma med maten så har jag så svårt att komma tillbaka till frukostrutinen.

Sitter här och stirrar på min smörgås och det känns lite som att den besviket stirrar tillbaka. Kaffet har jag aldrig svårt att få ner, inga problem alls.

Någon som har frukosttips som är lättare att äta än smörgåsar?

IKEA shoppingen


Nu är vi tillbaka ifrån våran dag på IKEA, jag hade räknat med att det skulle vara ganska lite folk idag men oj så fel jag hade. Det var nog fler än jag som hade räknat med samma sak...

Det blev ett överkast till Lille T's säng, ett svart. Samt en bordslampa till hans rum. En större modell bordslampa till arbetsrummet, samt två mindre att ha i bokhyllorna i arbetsrummet. Även en lite mer färgglad lampa att ha i hallen. Värmeljus. Glödlampor. En uppsättning nya gardiner, lila, så skönt att kunna ha lite färg. Allt till nya huset naturligtvis, så det var ju mer eller mindre att packa upp ifrån påsarna och ner i en kartong när vi kom hem.


Känns lite som att allt man köper nu är i planering till nya huset, riktigt roligt. Har suttit och gjort små skisser över hur jag vill möblera alla rummen, men jag misstänker att jag hinner möblera om ett par gånger innan vi ens har flyttat in. Skoj, skoj.

Så vad har du roat dig med idag?


IKEA


Eftersom Herr J undkom gårdagens shopping så var jag ju tvungen att hitta på något som kan uppfattas som ännu tråkigare än att springa i tjejbutiker... IKEA. Jupp, we're off.


Dagens Outfit:
Scarf BikBok
Polo Ellos
Top HM
Jeans Cubus
Skor SecondHand

Zoovillage har utförsäljning


Jag tänkte bara tipsa om att Zoovillage har en utförsälning i Stockholm nästa helg, 30-  70%, men den pågår endast under 4 dagar.

Diesel, Ed Hardy, Replay, Nudie, Monarchy, Billabong, Acne...

Zoovillage
Rehnsgatan 5
113 57 Stockholm

Regn regn regn


 


Men asså, hur kul är det att vakna upp till detta tråkväder, grått och duggregn.
Spelar ingen som helst roll hur länge du är ute för man är dyngsur på 3 minuter.
Skräpväder.

Tävling!

Jag hade lyckats missa att Cilla har en tävling borta i hennes blogg i sammarbete med Bettiesgalleria.com där man kan vinna den otroligt söta klockan. Håll en tumme eller två för att jag vinner denna!


Dagens shopping


Jodå, det blev en riktigt trevlig shoppingrunda, hittade tre par skor ifrån Secondhand butiken som fick följa med hem, två par rosa sandaletter (60 och 65 kronor) och ett par vanliga bruna sandaler (55 kronor).



Även ett grönt lack ifrån Depend fick följa med hem, färg 109 (rea 10 kronor), samt en conselerpensel ifrån Kicks (20% rabatt, så 60 kronor). Även västen som jag har på mig inhandlades idag, nedsatt till 150 kronor, ifrån Noa Noa. Känns som en ganska bra shoppingdag tycker jag, fick mycket fint och användbart til ett riktigt bra pris.

Dagens outfit:
Skortkläning HM
Scarf HM
Väst Noa Noa
Leggings Ellos
Sandaler Secondhand


Vad har du roat dig med idag?

Tick tack


Hög tid att hänga tvätten och äta lite frukost om jag ska hinna göra mig klar innan det är dags
att åka iväg och springa i affärer. Nah, jag tror inte alls att det blir så trist, den enda som är
trist är det gråa och trista vädret som envist tycks hålla i sig. Full fart.

Gäsp

Jag har precis vaknat. Sovmorgon. Det känns ju helt sjukt, men skönt.

Jag och Hanna ska roa oss med att ta bussen ner till stan en sväng idag, vi ska se om det finns något att ha i secondhand butiken. Jag har aldrig ens varit inne i den, men enligt rykten så ska det finnas ganska mycket udda. Skor. Men man får nog hålla tummarna extra hårt om det ska finnas skor i storlek 35.

Grannen fyller år idag också, så det blir väl att passa på att tråka honom för att han är gammal. Sånt är alltid skoj, mer bus åt folket.

Vad ska du roa dig med idag?

Jobberbjudande

Idag ringde dem ifrån min agentur Synkcasting och erbjöd mig jobb, enda haken till detta var att det var en casting till detta på måndag innan själva jobbet på fredag och jag har lite svårt att komma ifrån mitt vanliga jobb på måndag. Så tyvärr så kommer jag nog inte att få själva jobbet eftersom jag inte kan dyka upp på castingen. Men men. Ni får hålla tummarna för att de vill ha mig ändå...


Fredag

Kaffe, två smörgåsar, påklädd, ögonen öppna men knappt vaken. Det är dagens tillstånd. På fredagar så ska man väl ändå ha lite mer extra energi, men inte jag inte... jag är trött på att vara trött.

Vad ska du göra i helgen?

Nytt på MB


För ungefär en vecka sen så var jag ute och plåtade sist tillsammans med Johan Gustafsson, och nu har jag
fått det slutgiltiga resultatet. Fler bilder ligger uppe på MB för er som är nyfikna, och medans ni ändå är där
så kan ni ju på att ge en liten kommentar... så vad tycker ni?


15/5-08

Började tidigare och slutade senare än vanligt idag på jobbet, samt att jag har ett antal timmars övertid att se fram emot imorgon också. Bra med extra pengar, men känns i kroppen att man varit igång mer än vanligt.

Fortfarande mycket som man går och funderar på inför visningen utav radhuset, lite som jag vill ha fixat innan det är dags. Ytterörrådet bland annat vore ju skönt om jag iallafall öppnat innan någon annan ska kika in där så jag vet om det är en massa jag behöver skämmas över.

Var på utvecklingssamtal på Lille T's förskola idag också, medans Lille T var och åt middag tillsammans med sin bästa vän och flickvän Fanny. Riktigt skoj att höra hur pedagogerna på hans förskola tycker att han har utvecklats, tydligen så var det inte alls lika lurigt att hantera hans humörsvängningar längre. Mycket bra. Till och med väldigt bra att det lilla monstret han visat upp tidigare tystas ner lite.

Fick lämna in en komplettering till skolan också, ibland undrar jag om läraren ens förstår det vad jag har skrivit. Kommentarerna som hon lämnar till uppgifterna är lite som att prata med en 50-talist på MSN... "HEJ!!! VAD GÖR DU?!?!?!" Ah, 50-talist eller 14-åring, you pick.

Jaha, mhm, vad har du roat dig med idag?


Imorgon ere fredag

Godmorgon folket, sovit gott?

Nu har jag också bytt plattform... ingen större skillnad va, eller är jag för trött för att se den?

Eftersom att min klänning inte längre fanns när jag ville beställa den, så fick jag beställa lite nya bikinis som plåster på såren. Snart säsong för det, så för en gångs skull så känns det som ett klokt val. Jag kunde inte riktigt bestämma mig för om jag ville ha randig eller enfärgad, så det fick bli två.


Rabattkod:
576186

Ingen större fara kanske, dom ligger på 80 kronor per bikini. Löjligt pris. Just nu är det upp till 70 % rabatt hos Josefssons, så skutta in där och se om du också kan hitta nått. Mmh, om jag ska shoppa även fast jag inte har råd, så ska du också!

Nah, nu ska jag fortsätta doppa huvudet i kaffet innan det är dags för en ny dag på jobbet, övertid idag igen. Och imorgon. Och måndag. Trevligt med extra pengar.

Klänning till Hallstahammar

image1084Okej, jag nämnde ju tidgare att det snart är dags för fototräffen i Hallstahammar, så jag tänkte att jag skulle ta och gå ut med en liten efterlysning...

Så här ere, jag har bokat plåtningar tillsammans med Björn Magnusson, Therese Jonsson och Christian M samt Joachim Bago och Petra Heikkinen... och jag skulle behöva låna en klänning med mycket tyg, en långklänning, som inte är allt för ömtålig. Känner du att du har en sån som du kan tänka dig att låna ut till en plåtning, så hör gärna av dig!

Bjuder på ytterligare en bild ifrån förra årets träff, tagen utav fotografen Christian Hollmann, precis efter att jag snubblande och var på väg ner i forsen med huvudet före...

16 dagar kvar...

Träffar på radhuset

Vi fick veta utav mäklaren att vårat radhus hade haft över 500 träffar på hemnet och enligt honom så var det riktigt bra. Sånt är alltid skönt att få höra, då får man ännu mer hopp inför visningen den 25e och 26e.

image1083
Vill du köpa ett radhus?

HM


image1081Igår kväll höll jag på att vela fram och tillbaka om jag skulle ta och beställa en klänning ifrån HM, den har varit slut ett bra tag nu men igår fanns den igen i min storlek. En jättesöt grön tubklänningsvariant. Men jag beställde den iallafall inte, inte för att den är dyr, utan mest för att jag egentligen inte riktigt har pengarna just nu. Men. Tror ni inte att klänningen är slut idag igen?

Morrn morrn

image1082Morrn morrn folket, mmh jag är uppe tidigare än vanligt idag, ska in till jobbet tidigare än jag brukar idag. Vcäkarklockan ringde tidigt. Övertid. Kommer bli så resten utav veckan.

Skulle åka iväg och träffa en kompis på fredag, "Jo men det funkar, jag slutar ju tidigt"... mmh eller hur. Jag stänger på fredag så jag slutar halv sju. Bra tänkt där Ann. Jag är lite väl disträ nuför tiden, tycker det är lite jobbigt att inte riktigt ha samma koll på saker och ting som innan pga att jag är stressad och har så mycket runt omkring mig.

Nåja, dags att röra på sig. Ha en bra dag!

Gratis Mascara ifrån Blinc


Mmh, vill du ha en gratis miniprov mascara ifrån Blinc, klicka HÄR , fyll i dina uppgifter och
vänta tills den trillar ner i brevlådan. Vill du inte det, så börjar jag tro att du är lite udda...
image1080

Favorit - William Saar

image1079
Jaha, då gör vi en fortsättning på det här med bildfavoriterna och denna gång är det en bild
tagen utav fotografen William Saar, som vanligt är det Sarah Maria som fixat hår och smink.

Utveckling, livsvilkor och socialisation

image1078
Nu är jag klar med alla mina uppgifter i kursen Utveckling, livsvilkor och socialisation, så galet skönt. Inte för att det varit varken lurigt eller jobbigt, det är bara skönt att det är klart.

Jag har förvisso inte fått något svar ifrån skolan än (som vanligt) på den sista uppgiften som jag skickade in, så man kanske inte ska ropa hej än...

Wella

image1077
Jag snubblade över ytterligare en tävling, denna gång kan man vinna ett gäng stylingprodukter ifrån Wella. Hårspray, mousse, styling milk och fönspray.

Tävlingen hittar du hos Dorion!

30 % på ellos

image1076
Mmh, nu får man 30 % på hela sin beställning om man beställer för minst 200 kronor, efter avdragna rabatter... ja det ska väl inte vara så svårt va?

Rabattkod:
175861

Mutter

image1075Gud så tomt det är att sova själv i en stor dubbelsäng närman är van vid att ha Herr J som trängs och småsnarkar samt Lille T som trängs ännu mer och slåss lite då och då. Tomt och kallt. Nah, har inte sovit bättre inatt tyvärr, så jag kommer väl vara som en vandrande bomb idag...

Dricker lite kaffe och försöker få ner en polarkaka med lite ost på till frukost, jobbigt att äta på morgonen när man är trött. Vad består din frukost av?

Greys Anatomy

image1074Jag hittade den perfekta sysselsättningen för en trött och sliten Ann så här en måndag eftermiddag och kväll... en middag bestående utav köttbullar och makaroner (Lille T's val) med tillhörande oliver och fetaost (också Lille T's val). Middagen följs av inte bara ett avsnitt utav Greys Anatomy, inte heller två, utan tre avsnitt utav Greys Anatomy.

Grymt avkopplande.

Det enda jag tycker är lite små störande är att jag fortfarande inte sett ett enda avsnitt utan att grina.

18 dagar tills Hallstahammar

Om jag inte är helt ute och cyklar så är det bara 18 dagar kvar tills foto-träffen i Hallstahammar... andra gången jag besöker den träffen nu och det ska bli galet skoj att få träffa alla igen.

Jag och Herr J är inbokade i en stuga tillsammans med vännen Sarah Maria och hennes söta Hanna samt onda Li som äter kattungar till frukost, en till är nog tanken att vi ska vara i våran stuga men jag får nog låta det vara osagt vem det är. Tokigt skoj lär det nog bli iallafall. Stuga 13 all over again...
image1073
Bjuder på en bild ifrån förra årets träff i Hallstahammar, plåtad utav Anders Alhbin, smink och hår (ehm...) utav Sarah Maria. En bild jag är tokigt nöjd med.

Ska du åka till fototräffen i Hallstahammar?

Gräsänka?

Min Herr J är iväg på nån form utav installationsjobb i Göteborg idag, så jag och Lille T är själva hemma. Det är vid den här tiden som jag vanligtvis väntar på att Herr J ska komma innanför dörren så att vi kan äta middag tillsammans... galet tomt nu. Saknas.
image1072
Jag och Herr J,
Fotograf
Andreas Stridsberg.

Tlött

image1070image1071Uscha så sliten jag känner mig nu, inte nog med att jag sov så pass dåligt under natten, har varit iväg på en heldagsutflykt med jobbet också. Riktigt skoj förvisso, men det känns i kroppen nu.

Jag skulle tro att det blir massa kaffe idag för att jag ska kunna hålla mig vaken. Kaffe, kaffe, kaffe!

Sovit gott?

Godmorgon gott folk, hoppas ni har sovit bättre än vad jag har gjort. Tog ett bra tag innan jag lyckades somna igår kväll, har vaknat flera gånger under natten och steg upp en halvtimme innan klockan skulle ringa. Tröttsamt. Jag kommer nog att vara ganska sliten ikväll.

Har du sovit gott inatt?

Ny bild

image1069 
Fotograf: Gunnar Englund, Grafiker Ingela Svensson
och modellen jag jag själv naturligtvis.

Vad tycker ni?

11/5-08

Min mamma har alltid varit en sån mor som dammsuger när man är bakfull, enerverande pigg när man själv är sliten och pekar med hela armen. Så om man har saker man vet att man måste göra, men drar sig för att ta tag i saken... ja då ringer man till mamma så kommer hon och tvingar en.

Storstädning. Rensning utav innerförrådet, vilket varit så fullt att man inte ens försökt ta sig in i det med risken att man ska få något över sig om man öppnat dörren. Pizzaätande. Rensning utav de jobbiga skåpen i köket. Japp, allt det där såg hon till att vi tog itu med idag, samt körde tre vändor med skräp ner till sopstationen. Plus att vi ställde ner ett helt billass med färdigpackade kartoner nere hos Herr J's föräldrar, packade och klara inför flytten. Grymt jobbigt att hålla på med allt detta när det varit så galet varmt idag, men jag vill säga tack till både min mamma och min lillebror för all eran hjälp. Pöss och kräm.

Lille T har varit med farfar idag igen, han och lill kusinen Isolde skulle ha varit i badhuset men de bestämde sig för att vara ute och njuta utav solen istället. Inte ett helt dumt beslut kanske.

Nah, om man ska ta och avsluta det sista här hemma så att man sätta sig ner och pusta ut sen. Eller ah, plugga lite kanske inte vore helt fel.

Vad har du roat dig med idag?

Skallebang

Godmorgon gott folk, jag vaknade klockan 7 imorse med en galen huvudvärk.Gnissel. Försöker bota med kaffe nu, typ tredje dagen i rad nu som jag har skallebang, så att jag kan gå ut och slänga mig på altanen ett tag sen, innan det är dags att göra lite nytta här hemma.

Vad ska du roa dig med idag?

Dagens plåtningar


Under eftermiddagen var ju vännen och fotografen Johan här på besök, så vi började med att åka iväg en sväng för att plåta söta Stephania igen. Slottsruin, öppa landskap och en galet söt tös, kan inte bli bättre. Tror att det kommer att bli grymma bilder, synd bara att tösen fick otroliga nässelutslag/allergiska reaktioner mot en åker (?).


Det grillades lite och sen gav vi oss iväg på nya äventyr för ytterligare en plåtning, mer i skymningsljus, är helt övertygad om att det kommer att bli galet läckra bilder.

image1067
image1068

Avslutar med en mysbild på mig och Lille T, galet trött nu men det har varit en riktigt mysig dag. Tack så jättemycket till alla inblandade. Nu ska jag gå och vara lite social tillsammans med min lillebror som just klev innanför dörren...


Sol, sol, sol!

Det är redan 20 grader i skuggan, helt sjukt varmt. Korta short och ett linne. Sån här värme skulle jag kunna leva med året om, så himla härligt. Inte ett moln ute, fågelkvitter och solsken, kan man bli på annat än bra humör?

Grillade lite tillsammans med grannarna igår, riktigt mysigt. Kommer att sakna att ha dem vägg i vägg när vi flyttar till huset sen. Gårdagens glada överraskning var när det helt plötsligt plingade på dörren och Herr Christian Hollmann dök förbi på en blixtvisit, sånt gillas.

Nah lite frukost nu och en dusch kanske, förbereda mig lite inför att Johan Gustafsson kommer över... får se vad dagen ger.

Ha en bra dag ute i solen!

Ny bild

Godmorgon vänner, ovänner och stolpskott och annat löst folk. Sätt dig själv i den kategorin du finner lämpligast, och där efter hoppas jag att du har sovit.

Jag fick mig ett mail imorse ifrån raraste Ingela, innehållandes en bild tagen utav fotografen Gunnar Englund, som jag tänkte att jag skulle passa på att visa er. Det är nog det mest avklädd jag varit på en bild, så det tar nog ett tag att vänja sig vid den, men jag gillar känslan i den.
image1062
Midsummerdream

Koola Anna Jeans

image1060Jag hittade ett par så galet snygga Koola Anna jeans hos Stella Kei Store, helt klart min stil. Orginella, på gränsen till udda. Mmh, det gillar ordentligt.

Dessutom är de nedsatta ifrån 799 kronor till 500 kronor, det gillas också. Japp, en riktig sucker för reor...
 
Kika in vettja!

 

8/5-08

image1058Idag har varit en riktigt bra dag. Strålande sol hela dagen, jobbet flöt på riktigt bra, sen fick jag ett samtal om att jag har fått förtursrätt. Det kanske inte säger er så mycket, men det innebär att jag har jobbat så pass länge inom kommunen, att trots att jag inte är utbildad (än) så om jag skulle bli arbetslös till hösten när min tjänst går ut, så måste kommunen erbjuda mig nytt jobb. Dvs jag kan inte bli arbetslös. Inte för att jag hade blivit det eftersom jag pluggar samtidigt, men ändå.

→ Japp, det är en suddig bild tagen imorse, det får ni leva med. Så där såg jag ut när jag knallade iväg och lämnade Lille T på hans förskola innan jag själv hamnade på jobbet. En dagens outfit bestående utav keps ifrån Cubus, glasögon ifrån HM, sjal ifrån Indiska, hood ifrån HM, ett par jeans köpta för många år sen och enkla bruna sandaler ifrån DinSko.

Pluggade en sväng direkt efter jobbet tillsammans med min studiekamrat. Mindre inspirerande att sätta sig ner med studier när man inget hellre vill än njuta utav solen. Men men, nödvändigt ont. Ska bara skriva ner lite till och sen lämna in uppgiften, känns egentligen inte som några större problem.

Herr J grillade hamburgare till middag, smarremums. Lagt slingor i håret på mamma också, sen firade vi tillsammans med en flaska rödvin. Inte helt otrevligt.

Hur har din dag varit?

Favorit - Christian Hollmann

Jag satt och kikade lite i olika bloggar och hittade att både Therese och Angelica hade lagt ut olika typer utav favorit bilder, sånt uppskattar jag själv att få se, så jag tänkte att jag skulle ta och hänga på den trenden.
image1057
Fotograf Christian Hollmann, Makeup Dorion.

Denna bild är tagen under en utav mina första plåtningar tillsammans med Hollmann, eller ah en ibland mina första plåtningar ever, men den har alltid hängt med som en utav mina favoriter. Glad.

Godmorgon

Godmorgon gott folk, har ni sovit gott?

Jag vaknade en timme innan jag var tvungen att gå upp, och irriterad som jag blev,
så kunde jag naturligtvis inte somna om. Herr J var redan uppe, så min irritation
försvann ganska snabbt när jag möttes utav ett glas kaffe, solsken och
grannens otroligt glada hund.

Hur har din morgon varit?

Utställningen på MB

Kanske inte jätteimponerande för er som läser kanske, men jag tycker det är riktigt skoj. Det innebär att folket som sett mina senaste bilder tillsammans med fotografen Gunnar Englund och grafikern Ingela Svensson, utan att de faktiskt uppskattat dem så pass mycket att de fått bra betyg. Me like! Thank you!
image1056
Ja, första bilden till vänster är jag...

Favorit i repris

Ja vissa repriser kan vara värda... vill du också testa?
image1055
Southpark Familjen... vad säger ni, är det likt?

Godmorgon

Godmorgon folket, tillbaka till verkligheten, tillbaka till jobbet. Solen skiner redan där ute, inte ett moln på himlen, men det blåser lite. Kan bli en ganska trevlig dag.

Jag har ingen aning om hur dagen ser ut på jobbet, och inte heller hur eftermiddagen ser ut här hemma. Känner mig lite snurrig får väl lov att erkänna. Jag vet att jag ska möta studiekamraten, men det är inte förän på torsdag. Känns lite som att jag har glömt nått.

image1054Ah just ja, Herr Mäklare har nu lagt ut vårat radhus på Hemnet, så för er som är nyfikna, kan ni kika på Hemnet.se. Visst ere väl nån som vill ha ett radhus?

Vad ska du roa dig med idag?

Tidningen Hennes

Jag fick just ett erbjudande om att vara med i ett reportage för tidningen Hennes, för nån hudvårsserie, en plåtning med fotografen Thomas Althin.  Det hade varit riktigt skoj, men det känns tyvärr som att det är fel tillfälle just nu för mig att åka ner till Malmö... tråk, tråk, men jag fick lov att tacka nej.
image1053

Gossip Girl

image1052image1051Har precis kikat igenom det senaste avsnittet utav Gossip Girl, den serien är precis som alla andra Highschool serier som fanns för ett par år sen, och efter det blossade upp en hel hög med Highschool filmer med alla serie skådisar.

Tror ni att det kommer att komma en massa filmer med småskådisarna ifrån Gossip Girl? Både Blake Lively och Leighton Meester tycks redan synas hos Nylon.

Nämen...

...godmorgon, nu är man nyduschad. La till och med i en inpackning i håret idag, och ni som känner mig vet att jag aldrig gör sånt, jag borstar inte ens håret om jag inte måste. Kaffet är klart, har ett stort glas brevid mig. Känns som en ganska bra morgon.

Hur har din morgon varit?

Supernatural

image1050Kvällen får avslutas med ett par avsnitt utav Supernatural, precis lagom otäckt så att jag lyckas hålla mig vaken så att jag slipper vakna tidigt som attans. Helt okej serie, jag är inne på säsong 3 nu, avsnitt 13 för er som håller räkningen. Den blir helt klart bättre om man tror lite på det övernaturliga, eller iallafall har ett lite öppet sinne.

Bar skräp på TV ikväll så det blir nog ganska lagom att kika på ett par avsnitt och sen krypa i säng och sova.

Herr Mäklare


image1049Nu har Herr Mäklare varit här och kikat, inga anmärkningar på någonting, känns jätteskönt. Första visningen kommer att vara den 25/5 och sen andra förmodeligen 26 eller 27. Han verkade ha en bra känsla över vårat radhus och trodde sig kunna få det sålt ganska fort, så det tackar vi för. Nu kan man pusta ut.

Övervåningen

image1045
image1044
image1046
image1047
Så där ja... då har ni fått sett hela vårat nuvarande boende. Galet trött nu, sitter mest och väntar av tiden innan mäklaren dyker upp. Och som jag sa tidigare, tips och ideer välkomnas, man blir som lite hemmablind efter ett tag när man har gått runt och kikat på hur man ska kunna göra för att få stället mer attraktivt.

Fasaden

image1043
image1041
image1042
Vad tycks?

Nedervåningen

Jag tänkte att ni kunde få se bilder på nedervåningen innan mäklaren kommer. Tips och ideer, kritik på bilderna, tas tacksamt emot.
image1048
image1037
image1038
image1040
Måste säga att jag är lagom trött idag, lite lagom feberfrossa under natten så jag är hemma ifrån jobbet idag. Uscha. Man mår väl som man förtjänar när man stressar runt en massa.

4/5-08

Jag är verkligen helt slut nu, har hållt på att småpilla hela dagen, bortsett ifrån den stunden då jag varit i tvättstugan, men det var ju bara ett par timmar och sen var det dags att fortsätta städningen. Bah. Pust. Känns inte riktigt som att jag bor här hemma längre, så stelt och sterilt nu när man plockat ner en massa överallt. Alla böcket och personliga fotografier.
image1036
Vad säger ni, ser det ut som ett visningsbart kök?

Hann med en himla massa i tvättstugan också, riktigt skönt att bli av med allt på en gång. Min käre sambo tyckte att jag inte behövde köpa mer kläder nu eftersom jag nästan inte får plats i min klädkammare längre. Dumheter. Jag kan ju alltid packa ner lite som man inte använder just nu. Mmh.

Galet torr om mina händer efter allt rengöringsmedel, ett tag var jag helt vit om händerna efter blekmedel. Det sägs att det inte är bra för huden, men jag vet inte riktigt... Är fortfarande lite vit kring naglarna, som dessutom ser ut som skräp nu efter alla medel och flyttande. Ja jag muttrar. Vem har sagt att man inte får det.

Så vad har ni roat er med under söndagen?

Nytt på MB

Jag berättade ju tidigare om att jag var iväg till Strängnäs i torsdags, för att träffa Gunnar Englund och Ingela Svensson, dvs Mitrenga, för att plåta diverse bilder. Här kommer första serien utav bilder, som är inspireade utav Familjens Adams yngsta tös Wednesday.

Här nedan får ni ett smakprov utav bildserien, min personliga favorit utav dem, men om ni vill se fler utav dessa får ni helt enkelt ta och skutta vidare till Modellbilder.se.
image1035
Vad tycker ni?

Mäklaren kommer imorgon


Godmorgon godmorgon, jaha då vare söndag igen då... vaknade med huvudet fyllt med tankar på allt som behövs göras idag, kommer att ha fullt upp med småfixande inför att mäklaren kommer imorgon. Ganska tröttsamt att vakna så. Stress, stress, stress.

  • Tvättstugan, tvätta alla dynor till utemöblerna.
  • Plocka ner alla böcker ifrån vardagsrummet, hämta stora blommor hos mamma.
  • Ta bort alla smådetaljer i badrummet, samt hänga upp ett nytt duschdraperi.
  • Plocka ur datorrummet, gömma kablar och flytta på kartoner.
  • Ta ner alla personliga fotografier.
  • Bära över utemöblerna.

image1032Tokigt jobbigt att vakna med alla dessa tankar i huvudet, stressigt. Man som plågar sig själv med "Hur ska vi hinna allt", men det är ju faktiskt så att om vi inte hinner med allt tills imorgon så är det ju inte hela världen, då får jag väl flytta på sakerna när mäklaren ska ta bilderna. Eller ah, det är iallafall vad jag försöker intala mig själv. Hähä.

Finns det nån som har erfarenhet utav försäljningar utav bostad som har lite tips och råd?


Plåtning hos Johan


Jag och Herr J har varit på besök hos vännen och fotografen Johan Gustafsson, för att plåta våran grannes 15-åriga tös. Otroligt vacker tös måste jag tillägga och väldigt duktig framför kameran för att vara så pass oerfaren. Vi skulle ha plåtat igår egentligen, men eftersom vädergudarna inte riktigt var på våran sida varken igår eller idag så bestämde vi att det var lika bra att köra på ett säkert kort, dvs stanna i studion.

Vi körde tre olika teman med henne, och sen precis innan vi skulle avsluta så ville Johan ha med mig och Herr J på bild... Kanske inte helt seriöst kanske, men vill man ha med mig och Herr J... ja...
image1030
... hrm, då får man skylla sig själv. Nåja...
image1031
... det gick ju bra till slut iallafall. Vi kunde tydligen se hyffsat normala ut tillsammans, döm utav min förvåning. En mycket lyckad dag där alla inblandade verkar väldigt nöjda, stort tack för idag.

Sol, sol, sol

image1029Godmorgon, godmorgon. Idag är det tokfint väder, solen lyser, helt perfekt. Kommer att bli kanon. Vad skönt det är att vakna till lite sol, man blir genast på ett väldigt mycket bättre humör.

Lite kaffe på det här bara, så är man redo för en ny dag.
Vad ska du roa dig med idag?

50 frågor

Jag blev utmanad utav Therese att skriva denna låååånga lista, så jag vill börja med att grattulera er som lyckas läsa igenom alla svaren. Hoppas ni hittar något som ni inte redan visste.

    1. Tre namn jag lyssnar till:
    Mamma, Ann och Han.


    2. Någonting jag tycker om med mig själv:
    Jag har lätt till skratt.


    3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
    Jag kan ibland gå på för hårt.


    4. Detta är jag rädd för:
    Grodor, kyrkor och höjder.


    5. Tre saker jag vill ha varje dag:
    Kaffe, mat och kramar.


    6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
    Köra bil, vänta och koka ris.


    7. Detta tycker jag om att göra:
    Läsa, dricka vin och prata.


    8. Detta vill jag göra just nu:
    Flytta.


    9. Bästa känslan:
    Att få barn.


    10. Värsta känslan:
    Att förlora ett barn.


    11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har/är:
    Hjärna.


    12. Är jag kär just nu?:
    Ja.


    13. Jag vill gifta mig:
    Om man inte friar i en grönsaksdisk.


    14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör:
    Se världens 7 underverk, få barnbarn och gifta mig.


    15.
    Min käraste ägodel:
    Mormors gamla klocka.


    16.
    Något jag vill ha i present:
    En resa.


    17. Detta har jag på mig just nu:
    Gråa byxor och väst ifrån Espirit, blå tunika ifrån ellos.


    18. Favoritkläder:
    Jeans.


    19. Favoritdjur:
    Katt.


    20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
    RnB.


    21. Då grät jag senast:
    Sist jag såg Greys Anatomy.


    22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne:
    Engelska/Matte.


    23. Stjärntecken:
    Lejon.


    24. En bok jag gillar:
    Da-Vinci koden.


    25. En film jag gillar:
    Gone in 60 seconds.


    26. TV-program jag gillar:
    Program, nah jag tittar på serier.


    27. Favoritdoft:
    Lille T.


    28. Detta äter jag gärna:
    Bulgur, grillat och tzatziki.


    29. Dricker helst:
    Vatten.


    30. Favoritgodis:
    Chips.


    31. Hit vill jag gärna åka på semester:
    Egypten.


    32. Färgen på mina ögon:
    Blå, åt det grå hållet.


    33. Min längd:
    155.


    34. Jag tror på:
    Spöken.


    35. Jag spelar:
    Counter-Strike.


    36. Person jag beundrar:
    Mormor.


    37. Så här bor jag:
    I ett radhus ibland en massa kartonger.


    38. Antal döda krukväxter i hemmet:
    0.


    39. Det här tänder mig:
    Lugn.


    40. Det här gör mig avtänd:
    Svartsjuka.


    41. Favoritfärg:
    Grön.


    42. Favoritcitat:
    "The secret of successful journalism is to make your readers so angry that they will write half your paper for you."   ~C.E.M. Joad


    43. En hemlighet jag vet:
    Är det en hemlighet om jag berättar?


    44. Den bästa present jag fått:
    Kärleken.


    45. Senast köpta skiva:
    Oj, ingen aning, det är tokigt länge sen iallafall...


    46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
    Ögon.


    47. Det jag är missnöjd med:
    Hår just nu, troll.


    48. Udda förmåga/egenskap:
    Sjukt minne för detaljer och siffror.


    49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
    En fiskmås och du kan ge dig på att jag skulle skita på dig!


    50. Tre personer jag vill ska göra detta test:
    Sarah Maria, Lotta och Tove.

Nå, hittade ni något som ni inte redan visste?

Clarins lipbalm

Var nere i våran by en sväng, och såg ju att de öppnat en ny KICKS-butik där. Äntligen. Snubblade på ett nytt lipbalm ifån Clarin, jag har ju tidigare snöat in på Lancomes Juicy Tubes men nu när dom har gått upp i pris, ifrån 190 till 205 kronor, så kändes det som läge att testa nått nytt.

Clarins kostar 160 kronor, och är inte alls lika tjockt och kladdigt som Juicy Tubes, vilket gör att det känns mer som ett vanligt läppbalsam än ett läppglans.
image1028
image1025
Lite halvdåliga bilder, jag vet. Men jag testade att lägga på lipbalmet innan jag åt, kanske
en orättvis måltid eftersom jag åt en kladdig sallad, men bilderna visar iallafall att det tyvärr
inte sitter så himla bra som jag förväntat mig.
↑ Före och Efter ↓
image1026

Balonger

image1024För ungefär två år sen så fick Lille T en sån där heliumbalong, och den har hållt fram tills för en vecka sen när jag slängde den. Jätteskönt att äntligen få bli av med den... men så igår när han hade varit med farfar på Gröna Lund så kom han hem med en ännu större heliumbalong med Spindelmannen... suck.
Är inte det karma?

Uppe med tuppen

Jaha ja, då var man ledig, skönt med sovmorgon o så där... suck. Jag har varit uppe sen klockan sju, vattnat blommorna, plockat in i diskmaskinen. Bekämpat myror i vardagsrumsfönstret. Jag har dock inte plockat
upp gårdagens kläder, men jag har sett till att med lite god vilja så kan man snubbla på dem.

Är det fler än jag som vaknade tidigt?

Plåtningen med Gunnar och Ingela


Jodå, visst var det sol i Strängnäs. Jättehärligt. Jag och Herr J träffade upp Gunnar och Ingela i studion för att plåta lite, gjorde den första och bröt sen för att gå iväg och äta lunch. Efter lunch hann vi med fyra teman till med mig samt två med Herr J.

Riktigt skoj att träffa dem igen, känns mer som att man har träffat goda vänner än sammarbetspartners. Tack för en strålande dag, ser redan fram emot nästa gång. Ska bli riktigt skoj att få se resultatet.
image1023
Jag försöker ta med in i en klänning...

Kaffet är...

klart. Nyvaken, eller ah, jag har varit vaken i en halvtimme nu, men nu kommer jag att vakna till när jag fått i mig lite kaffe. Det mesta är redan färdigpackat, så jag ska bara få i mig kaffet och lite frukost, sen är jag klar.

Lille T ska åka med farfar idag in till Stockholm för att hämta upp lill kusinen Isolde och hälsa på dennes lillesyster Ofelia. Tokigt vackra namn dessa töser har. Dom får det säkert väldigt mysigt, man vet aldrig vad de hittar på tillsammans... badhus, museum eller skansen kanske...

↓ Bjuder på en bild utav Lille T's faster Maria och lillkusinen Ofelia.
image1022

Det har slutat regna också, det uppskattas. Så jag ska roa mig med att åka till Strängnäs idag, vad har du för planer?


RSS 2.0