Bara 2

Packa sommarkläder och beställa vinterkläder, känns inte det lite väl tvetydigt? Men men, gjort är det iallafall, beställt nya byxor och jacka till T, bara att hoppas att han kan ha dem när vintern väl kommer.

   
Hittade vinterkläder tillmig själv också, men det känns som att jag får vänta med det ett tag... kommer att bli ruinerad om jag ska köpa allt på en gång. Hur kul jag än tycker att det är att shoppa så måste jag säga att det är riktigt värdelöst att köpa den här typen av kläder, online shopping is tha shit!

Har tvättat och hängt det sista nu också, känner mig riktigt hurtig... visst får man väl äta choklad nu? Har varit ett riktigt monster vad det gäller godis nu ett tag, riktigt härligt att äta en massa smarrigt godis. Jag tycker så sällan att sånt är riktigt gott, det kan vara så att jag föräter mig när jag väl sätter igång, men det behöver inte vara så...
image68

3 kvar

Vi var iväg och hämtade upp våra pass igår, och precis innan alla affärer skulle stänga så springer jag in på Kicks för att köpa en solskyddsfaktor. Tar en liten tub för det bör ju räcka en vecka, "95 kronor tack..." 95 kronor? Är hon inte frisk? Nåja, jag måste ju ha den, så det var ju bara att betala och se glad ut. Jag muttrade lite när jag satte mig i bilen igen då den lilla tuben med kladd vart väldigt mycket dyrare än jag räknat med, plockade upp den ur dess påse och konstaterade att det var en typ "Anti sun wrinkles" med sf 20... Nåja, nu har jag en sån också.

Makalöst vad dagarna går sakta nu, har då aldrig varit med om att en vecka kan gå så segt. Men jag har fått biljetterna nu också, 2 rums lägenhet med balkong eller markterass, det låter inte helt otrevligt va?

4

Jo vi har nedräkning här hemma nu, det är nog första gången som jag har ställt fram väskan en vecka innan jag ska åka någonstans och faktiskt börjat tvätta i tid. Men att packa för tre personer är ingen barnlek, speciellt inte när den lilla har fått för sig att han ska packa ner mormor i väskan... det skulle nog vara första gången jag skulle uppskatta att tappa bort väskan då =P

Nåja, nu ereh bara 4 dagar kvar, tänkte bara säga det...

Goodbye Kitty

Det är uppenbarligen fler än jag som är galet trött på katastrofen Kitty...

image60 image61

www.davidandgoliathtees.com
"We make stupid stuff so you don't have to"

5 dagar kvar...

Jag har fått höra att jag visst är lite dålig på att uppdatera min blogg... jag förstår inte alls vad ni menar! :D Nåja, jag ska försöka bli lite bättre.

Har varit iväg på plåtning under helgen, tillsammans med William Saar och min all time favorite makeupartist Sarah Maria. Dock blev det inte alls lika vilt och galet som det brukar bli när hon är med, utan vi lyckades lägga band på oss, inga utsvävningar som innebar fjädrar, paljetter, gardinstänger eller badbollar. Har redan fått se lite utav bilderna, dom kommer att bli riktigt bra. Gillar när man jobbar med en fotograf som är snabb!

Jag har även fått se de första bilderna ifrån plåtningen jag gjorde i Vaxholm tillsammans med Christian Hollman och Emma Nolander, det ser inte alls lika kallt ut på bilderna som det faktiskt var. Heklt övertygad om att dom bilderna kommer att bli kanon, det blir alltid bra när det är Christian som är i farten.

Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag åker till Grekland, känns lite olustigt nu med alla bränder men jag får väl vara lite naiv och hoppas att det skulle gå ut en varning via UD om det vore nån aktisk fara. Thor är helt vild av tanken på att få flyga, han frågar varje dag om det är idag vi ska åka. Det ska bli så häääär härligt att få en vecka att bara mysa tillsammans, den lyxen har man inte riktigt haft sen man började jobba efter mamma ledigheten.

Verkar som att det blir en ny fototräff i Stockholm i slutet av September också, kan vara värd att åka på...

Grekland here I come!

image59


Efter mycket om och men, ynk och gny om ödets ironi, bad carma osv så lyckades vi äntligen... antingen har resebyrån varit stängd, eller så har jag inte haft pass, eller så har resan jag bestämt mig för varit slutsåld...

Jag bokade äntligen min resa igår, blev Grekland igen, kan bara inte låta bli att åka dit om och om igen trots att jag varit här 75% utav alla mina resor... nåja, jag har aldrig varit på Kreta så det ska bli skoj. För att inte tala om avslappnande, känns som att jag behöver det nu.

image58

Underbart är bara förnamnet!

Bilder a la Stridsberg

Jag har fått ytterligare bilder ifrån Andreas Stridsberg, de ligger nu uppe som en session på MB, så ni kan ju alltid smya in och kika lite. Lägg gärna till en åsikt om vad ni tycker om bilderna.

Mina favoriter ifrån sessionen är dessa två bilder, gillar i och för sig allihop, men dessa två har något mer än de andra... enligt mig skälv iallafall.
 

Nya bilder ifrån Christian

Jag har fått alla bilderna ifrån helgens plåtning tillsammans med Christian Hollman och Kim Malm, färdig redigerade och klara, snabba bud, sånt gillas skarpt. Inte nog med att det var en väldigt kort leveranstid, jag blev riktigt nöjd med bilderna.

  

  

Ris och ros tack!

Köpgalen? Skor?


Jag brukar inte gilla alla listor som folk skriver men bara för att det faller mig in i smaken just ikväll så ska jag använda mig utav en som jag hederligt saxat. Inte nog med det, jag ska vara jävlig nog att utmana Sandish att skriva en likadan lista... moahaha!
Mitt bästa köp: Jag köpte ett par svarta sandaletter när jag var 14, inte nog med att jag har dem kvar, dom är hela fortfarande och så pass användbara att jag hade dem på en av mina senaste plåtningar.

Mitt sämsta köp: Vilket av dem? Njae, med tanke på att det är skor vi pratar om så kan jag inte säga att nått är dåligt. Men om jag måste så får det nog vara de svarta sandalerna jag köpte i Turkiet, som inte alls visade sig vara utav kvalitet.

Mitt dyraste köp: Mitt radhus, utan tvekan, det var dessutom ett impulsköp... slå det du! Men det räknas kanske inte som skor, utan mer som skokartong?

Mitt billigaste köp: Måste vara mina reafyndsskor, tror de gick på ca 85 kronor paret.

Mitt senaste köp: Mera skor, köpte ett par grå mormors kängor idag.

Mitt nästa köp: Jag har siktat in mig på ett par blåa loafers med träklack.

Ett köp jag ångrar att jag inte gjorde: Dom röda lackstövlarna... jag sörjde de stövlarna i flera veckor, slutade med att min mamma inte klarade av att höra mig tjata om dem, så hon köpte dem åt mig!

Mitt önskeköp: Jag skulle vilja ha ett par nya svarta stövlar, gärna med lite detaljer, och med min storlek så finns det mest barnskor tyvärr.

Jaha fröken Sandra, din tur =P

Medeltidsveckan

Ja, vi åkte dit över en dag, helt underbart, snacka om att ge mer smak... utklädda festliga varelser överallt, alla glada och i en otrolig feststämning. Sitta i gräset och titta på gycklare medans man äter sitt nygrillade vildsvin, ja jag vet, det låter inte helt fel.
 Det slutade med att vi enades om att en dag var för kort, så att nästa år får det helt enkelt bli minst tre dagar. Jag får uppdatera med fler bilder senare...

Nya länkar

Var ute och plåtade tillsammans med Christian Hollman och en makeupartist jag inte jobbat med tidigare, Kim Malm, otroligt kul. Skitigt, lerigt och stökigt, precis min grej. Jag har fått se ett par av bilderna redan nu, jag blevgalet nöjd med resultatet, men ni får ge er till tåls ett tag till innan ni får se dem =P

Snubblade över Maria Gustavsson och Allen Hunts nya hemsida, www.mgah.se, vore ju synd och skam att inte länka till den.

Fler bilder ifrån Stridsberg

Jag måste börja med att säga att fotografen Andreas Stridsberg är en av de ödmjukaste fotograferna jag någonsin jobbat tillsammans med, helt otroligt tillmötesgående. Han är en sån som borde få en egen stjärna på himlen.

Nåja, med det sagt så kan jag ju gå vidare till det jag egentligen skulle säga, vilket är att jag har fått nya bilder...

Japp, toknöjd, mmh jag vet, dom är grymma... tack!

Bilder ifrån Umeå


Jag fick fler bilder ifrån våran Umeå resa igår, dessa blev tagna ganska sent på kvällen, väldigt spontant så det ligger ganska mycket humor bakom bilderna. Maria G, Allen H och SarahMaria ligger bakom bilderna, kan det bli annat än bra då?

Det ligger en hel bildserie uppe, så ni kan kika på hela serien här HÄR, men för er som är lite nyfikna så finns ett litet smakprov...


Jag har lite fler bilder som jag väntar på ifrån Maria och Allen, ser verkligen fram emot att få se alla bilder. Men dom fotograferna och den makeupartisten är det en omöjlighet att bilderna inte skulle bli bra.

RSS 2.0