Nathalie



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Nathalie Nordgren
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Anja Prigoda


Kallt


Idag lyser solen, så det känns inte fullt lika jobbigt att kliva upp ur sängen. Håller tummarna för att vädret håller i sig hela dagen så att man kan passa på njuta lite av sommarens sista dagar. Sex plusgrader just nu, kan ju hoppas att solen ger ifrån sig lite mer väme än så vah. Hähä.

Håller en tumme och njuter.


Graffitinails



Isadora Glorious Orange nr 76 plus Yellow Crew nr 804.


Inte riktigt min stil får jag väl säga, kanske hade varit snyggare i ett annat färgval... jag tycker nog mest att det ser kladdigt ut. Nån annan som har testat graffitinails?

Måndag


Jaha, då var man uppe igen. Måndag. Höstens första söndagsångest slog till igår, jag hade nästan glömt bort hur sega söndagarna kan vara. Men men, nu är det dags att ta tag i veckan. Planera lite. Boka in lite bus.

Måndag.


Märta



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Märta Åkerlind
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson


Nya nagellack



Det gröna glittriga, mja, det köpte jag nog mest för att det var lite hysteriskt. Och det gula grafittilacket för att se om det verkligen blir så ballt som jag hoppas.

Sara



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson


Armbandsshopping



Det var länge sen jag handlade lite blingbling eller tingeltangel, så idag bar det av för lite shopping a la second hand. Två nya armband blev dagens fynd. Inte helt illa, inte sant?

Sara i motljus



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson


Mariella



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Mariella Angnér
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Sarah Maria Ahrenius


Idag kan man säga...


... att imorgon ere fredag. Veckans sista vanliga arbetsdag, har planeringsdag imorgon. Alltid skoj. Men den här gången har vi galet mycket att göra, plus att vi ska hinna med hjärt och lungräddnings utbildning. Det blir en lååång dag. Nåväl.

Men idag vare bara torsdag sa vi. Och grå mulet. Tackar... fredag anyone?

Ja tack.


Louise



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Louise Bergman
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Sarah Maria Ahrenius


Gäsp och gnissel


Usch vilken trött morgon. Jag har sovit riktigt risigt, drömt och vaknat flera gånger. Tur att solen skiner, det ser ut att kunna bli en bra dag ändå. Gäsp och gnissel.

Överdosering av kaffe, here I come.


Vackra Sara


Jag har haft en vackra modellen Sara Jonsson här hos mig idag igen, spontanplåtning nummer två. Det gick strålande bra. Helt klart en modell jag rekomenderar till alla er fotografer där ute. Så tretton myggbett senare bjuder jag på den första bilden från dagens plåtning...


Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson


...vad tycker ni om den?

Är hösten här nu?


Godmorgon och välkommen till tisdagens ushliga skräpväder. Grått och trist, ser ut som att det ska börja regna vilken sekund som helst. Spännande. Det gör dagen lite mer intressant. Känns som att dåligt väder förföljer mig när jag har inplanerade plåtningar.

Femton grader, blåst, grå himmel och hotfulla regnmoln. Hör inte det till hösten?

Håller tummarna för uppehåll.


Utställningen på Modellbilder.se




Det kanske inte ses som en merit hos alla att man fått en session i utställningen på Modellbilder.se, men jag klappar mig själv lite på axeln då jag fotograferade min första modellsession för cirka tre månader sen. Hoho. Glad.

Portrait of Sara



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson


Monster i sängen


Skönt med sovmorgon. Speciellt när man har katt. Suck. NinjaErnst kom flygandes upp i sängen och gjorde en trampattack, strax efter kommer Sidekick Eddie upp och hjälper till. Omringad av keliga små monster. Charmigt förvisso, men inte när man hade kunnat fått sova lite till.

Måndag.


Avbokad flygtur


Ja nämen det här var ju ett antiklimax. Vi hann lagom komma fram till Johan Gustafsson för att låna ett teleobjektiv för att kunna plåta lillebrors flygtur när de ringde och sa att det var inställt. Mindre skoj. Där sprack det. Men det blir väl en ny bokning så chansen att testa att plåta flygturen kvarstår.

Så min spännande söndag slutade med lunch tillsammans med familjen och nu blir resten av kvällen till för att slöa och göra så lite som möjligt.

Avbokad fototräff


Jag skulle ha åkt på en fototräff nästa helg i Herrljunga, tillsammans med käraste Sarah Maria Ahrenius, men jag känner att det blir för mycket stress och för mycket pengar. Lite surt. Hade planer på att bland annat få plåta den vackra Cecilia Johansson och ev även den andra modeller... jao jag vet, det kommer fler fototräffar, men jag tycker verkligen inte om att avboka saker jag planerat in.


Fotograf: Ann Kykyri
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup och modell: Sarah Maria Ahrenius


Bjuder på ytterligare en bild som jag fångade av Sarah Maria när hon var här och hälsade på sist... vad tycker ni om den?

Söndagsäventyr


Vi ska åka iväg för att kika på när lillebror ska glidflyga idag, hoppas att kunna få lite roliga bilder. Spännande. Sen bär det av hem till honom för att äta middag och umgås lite med familjen. Inte helt otrevligt.

Hur ser din söndag ut?

Sara



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson


Städdag


Godmorgon och välkommen till arbetsårets första helg. Rätta mig om jag har fel, men känns det inte som att det är lite höst. Grått och mulet. Typ femton grader. Är det inte meningen att vi ska ha sensommar nu, fortfarande shortsväder med chanser till brunbrända ben.

Den stora fördelen jag ser med att komma igång i normala rutiner är att vår städerska kommer tillbaka från sin sommarledighet. Det ska bli så underbart skönt att åka hemifrån och komma hem till ett skinande rent hem. Lyx.

Så planen för lördagen består av att åka och shoppa lite kanske, grina illa över vädret och ... mja, jag vet inte.

Lördag.


Fler bilder från Operfekt




Fotograf: Therese Jonsson
Makeupartist: Sarah Maria Ahrenius
Modell: Ann Kykyri


Fredag


Hähä. Mmh jag gillar fredagar och nu har vi äntligen en ny fredag på intågande, en sån där skön fredag också. Slutar tidigt. Inga planer. Har lite planer för ävriga helgen men inget stort. Kan nog vara bra att öppna efter första arbetsveckan med en lugn helg.

Försöker övertala mig själv att
inte boka plåtningar i helgen...


Söker modeller


Tisdagens uteblivna plåtning gav ju ett sug efter att få plåta. Onsdagens plåtning gav ännu mera inspiration till att få plåta mera. Nu har jag nästan abstinens, så nu får alla ni vackra människor ställa upp så att jag får boka in lite kommande plåtningar.


Modellen Louise Bergman, sminkad av Sarah Maria Ahrenius,
stylad av
Therése Palmhager Gustafsson och plåtad av mig.


Nån som är intresserad av att plåta lite?

Cold Feet



Fotograf: Johan Gustafsson
Makeupartist: Cecilia Johansson
Modell: Ann Kykyri
Designer: Therése Palmhager Gustafsson


Första dagen i skolan


Det är ju redan torsdag. Galet så fort den här veckan har gått, hann ju knappt blinka. Så idag kan man ju säga att imorgon är det fredag.

Det bara öser ner idag. Regn på Lille T's första skoldag, är det snällt? Han börjar klockan nio, så det kanske hinner avta lite iallafall. Det har varit mycket skriverier om att man ska hålla tummarna för att regnet ska försvinna, men ni verkar inte vara så duktiga på att hålla undan regnet för min skull, så den här gången kan ni väl hålla tummanra för att Lille T slipper regn på vägen till skolan?

Mamma till ett skolbarn.


Preview av Sara



Helt klart en mycket inspirerande spontanplåtning tillsammans med Sara Jonsson. Så inspirerande att jag knappt hade ätit färdigt middagen innan jag kastade mig över valet av bilder och sen in i retuschen. Bjuder på en liten preview av vilken typ av bild som kommer dyka upp senare...

Spontanplåtning med Sara


Jag sitter och inväntar den vackra modellen Sara Jonsson för att spontanplåta lite. Det är inget jag egentligen gjort tidigare. Jag har nog alltid haft en ganska klar bild av vad jag vill ha, så det ska bli spännande att bara ge sig ut - utan förväntningar.

Bjuder på ytterligare en bild från det första tillfällen jag fotograferade Sara. Vad tycker ni om denna?


Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson


Ris och ros


Jo men visst, jag skulle ju ha plåtat idag. Inte bara plåtat utan även blivit plåtad av fröken Sara Kjellqvist , men regnet slog till så det blev kaffe och planering av kommande plåtningar istället.

Mitt i allt så ringer Herr J hem, ståendes vid vägkanten med motorcykeln i diket. Panik. Tack och lov så fanns Sara på plats och kunde med sinnesro köra mig till the scene of crime. Ingen större fara visade det sig. Men usch så mycket man hinner tänka innan man får se sin kära. En trasig cykel men en hel pojke. Det hade kunnat gå så himla mycket värre...

Så dagens ros till Sara och dagens ris till motorcyklar.

Ska hon stå eller ligga?




Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Mariella Angnér
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Sarah Maria Ahrenius


Jag har lite svårt att bestämma mig för om jag tycker bäst om den här bilden i stående eller liggande format. Vad tycker ni?

Mer sol tack!


Godmorgon godmorgon. Det var jättekul att komma tillbaka till jobbet igår, men snacka om att man var slut när man kom hem. Inte alls van att ha full fart en hel dag. Somnade innan tio, men la mig nog redan innan nio, med ursäkten att jag skulle läsa. Hähä.

Lite väl trist väder idag. Får hoppas att det spricker upp framåt eftermiddagen. Jag har modellen/fotografen Sara Kjellqvist på besök idag, lite plåtning på gång, men man är ju ganska beroende utav ljuset. Nåväl, det löser sig säkert.

Dags att slänga i sig kaffet och kasta sig upp på cykeln.

Håller tummarna för lite mer sol.


In style...


... of Sandish.



Fotograf: Sandra Westman
Makeupartist: Kristina Sundberg
Modell: Ann Kykyri


Slut på semestern


Jaha, då var det slut på friden. Tillbaka till verkligheten. Dags att kliva upp på morgonen när klockan ringer (det är ett ljud jag inte har saknat alls) och pallra sig iväg till jobbet.

Men det känns inte jobbigt eller trist att börja jobba, jag är nog redo att börja igen. Det ska bli skoj att få träffa alla igen och se vad hösten har att erbjuda. Spänd av förväntan. Jag tror nog att jag trivs väldigt bra på mitt jobb.

Jobb jobb jobb.


7:22


Här kommer lite bilder med sista stylingen av Louise Bergman, ni vet den plåtningen där allt gick så fort. Sju minuter och tjugotvå sekunder. Den stackars modellen var så stressad när det väl begav sig att hon inte ens hann se sig i spegeln för att se hur hon såg ut. Sen sminkade hon av sig på bussen. När bilderna väl levererades blev hon jätteglad över att äntligen få en bild av hur stylingen blev. Hähä.


Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Louise Bergman
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Sarah Maria Ahrenius


Under min semester...


... har jag hunnit plåta åtta olika modeller, tjugotre olika stylings. De ni! Nah, jag har inte hunnit igenom hela retuscheringsberget men jag är en bra bit på vägen. Jag har en hel drös med bilder som bara ligger och väntar på att bli visade.

... har jag tagit Blekinge över en helg. På både gott och ont.

... har jag druckit lila, röda, gröna och blåa drinkar.

... har jag bara köpt ett par skor.

... har jag inte varit på stranden en enda gång.

... har jag inte gjort något av de få sakerna jag faktiskt hade planerat. Dvs Tallin och Kolmården.

... har jag haft lyckade dagar i Kungsträdgården.

... har jag sovit länge och varit vaken sent, men ändå inte helt lyckats vända dygnen. Ganska imponerad själv må jag säga. Inte ens de sista dagarna.

... har jag dessutom min födelsedag på semesterns sista dag. Inte ett helt dumt avslut.

Och lika snabbt var sommaren borta igen


Mhm morgon. Jag borde inte ha öppnat munnen och sagt att sommaren var tillbaka, för idag är det grått och trist. Mindre spännande när det är min sista dag innan man ska tillbaka till verkligheten igen, det vill säga jobb.

Röstar för sol.


Helt plötsligt kom sommaren tillbaka...


... det är typ trettio grader igen. Och naturligtvis så gjorde jag ju det stora misstaget att smörja in ansiktet efter att jag duschat, så nu rinner det om mig. Känns ju trevligt.

BTS med Louise part II


Här kommer andra delen av behind the scenes bilder från min dag tillsammans med makeupartisten Sarah Maria Ahrenius, stylisten Therése Palmhager Gustafsson och modellen Louise. Enjoy!

Smink, hår och kläder tog ju den tiden det alltid tar. Sen var tiden slut och modellen var tvungen att sitta på tågen ca tjugo minuter senare. Panik. Från första till sista bild tog det lite mer än sju minuter. Modellens hår slet vi sen ur från två håll samtidigt som kläder lossades, hon kastades in i bilen tillsammans med en väska som knappt var stängd och en burk sminkborttagningspads.



Tungt


Nämen godmorgon godmorgon.

Jag får nog erkänna att jag är lite tung i huvudet idag. Det blev lite vin med Hanna igår för att fira att hon blivit moster. Grattis grattis och skål. Men mysigt. Känns som att man får ta vara på de sista fina sommarkvällarna.

Sommarkvällen är mindre mysig dagen efter.


Mariella Angnér


Vad får man om man korsar ett pentroll med en barbiedocka?


Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Mariella Angnér
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Sarah Maria Ahrenius


Märta



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Märta Åkerlind
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson


BTS med Mariella part II


Japp japp. Här kommer andra delen av behind the scenes bilderna tillsammans med makeupartisten Sarah Maria Ahrenius, stylisten Therése Palmhager Gustafsson och modellen Mariella Angnér.




Äntligen lite nya modellbilder


Hähä. Jao det var jättelänge sen jag visade några nya bilder med mig som modell, men om sanningen ska fram så har jag varit så upptagen/uppslukad av att få fotografera, så det har helt enkelt inte funnits någon tid att stå modell.

Jag har dock en plåtning inbokad på tisdag där jag både kommer att få plåta och bli plåtad...



Fotograf: Therese Jonsson
Makeupartist: Sarah Maria Ahrenius
Modell: Ann Kykyri


Fredagen den trettonde


Japp, det är fredagen den trettonde idag. Otursdagen. Mja, jag gillar ju fredagar, men man får väl se om oturen drabbar just mig idag. Sista fredagen i frihet, det vill säga innan det är dags att gå tillbaka till jobbet.

Är du skrockfull?


11/8-10



Det blev grillat igår, tillsammans med vin, drinkar och en del kräftor. Man skulle kunna säga att det blev en fest för att avsluta sommarens semester. Mys mys.

Portrait of Mariella



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Mariella Angnér
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Sarah Maria Ahrenius


Achillea



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Achillea Dahl
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Sarah Maria Ahrenius


Nyttigt och hurtig


Morgon. Nu är all tvätt nerpackad, ska börja morgonen med att spring iväg till tvättstugan, spännande inte sant. Sen blir det en snabb frukost och sen ut och motionera.

Det blir tredje dagen med lite extra motion, känns som att jag börjar komma igång igen. Men jösses vilken träningsvärk jag har haft. Skönt. Ska se om vi inte kan boka upp lite tid på gymmet också. Lika bra att åka med nu när man har motivation.

Nyttig och hurtig.


BTS med Achillea



Jag tänkte att jag skulle ta och bjuda på lite behind the scenes bilder från min första plåtning med modellen Achillea Dahl, som alltid är det Therése Palmhager Gustafsson som har stylat och även denna gången var det Sarah Maria Ahrenius som stod för sminket.

Jag hade en väldigt klar bild i huvudet om hur den slutliga bilden skulle se ut efter denna plåtningen så jag kan superstolt säga att jag lyckades och är tokigt nöjd. Visar bilden senare.

Mariella


Här kommer min första bild från fotosessionen jag hade i förra veckan tillsammans med modellen Mariella. Vad tycker ni om den?


Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Mariella Angnér
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Sarah Maria Ahrenius


Sex and the City 2


Jag roade mig med att se Sex and the City 2 igår. Jao jag vet, halva Sverige har redan sett filmen men den har inte riktigt lockat mig eftersom det varit ett sånt ståhej kring filmen. Men nu så. Och varför då, kan man ju fråga sig.

Storyn var väl i och för sig i sann SATC, men det kändes väldigt överspelat och hysteriskt. Och allt sjungande? Lite MamaMia. Kläderna var magiska, yes. Kändes även som att det var mer gråtande än vanligt i denna filmen.

Jag säger nog nej tack till Sex and the City 2.

Är hösten redan här?


Godmorgon och välkommen till ytterligare en grå dag. Mindre spännande. Igår kändes det iallafall som att det var lite sommar, men idag är det lika grått och glåsigt som om det redan vore höst. Men om höstvädret redan är här, vad kommer vi då att ha för väder under hösten?

Trist.


Höstens IKEA shopping




Jo men visst kom vi väl hem med för mycket saker från IKEA och värmeljus så klart. Alltid värmeljus. Det blev textiler till en höstlook för vardagsrummet, men det dröjer nog ett tag innan det är dags att sätta upp höst och murriga färger. Förhoppningsvis.

Det blev en hel del saker till köket också, uppläggningsfat, skålar, vitlökspress, grytvantar, nya bestick... ah ni vet, egentligen mer än vad man behöver.

Nån som lyckats komma ifrån IKEA med baaara det ni tänkt er? Utan värmeljus?

Sara



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Anja Prigoda


Sarahmaria



Fotograf: Ann Kykyri
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup & modell: Sarah Maria Ahrenius


oFF to...




Man skulle kunna säga att jag vann. Hähä.


Mera porträtt


Jag har fått ytterligare ett porträtt av den söta fröken Therése Palmhager Gustafsson, denna gång har hon ritat av ett porträtt som fotografen Therese Jonsson tagit på mig. Visst är hon duktig?


Louise II



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Louise Bergman
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Sarah Maria Ahrenius


Ännu en söndag...


...utan söndagsångest. En vecka kvar på semestern.

Jösses så det regnade igår, helt galet. Roade mig med att besöka en barndomskamrat, drack lite rödvin och förundrades över mängden blixtar som for över himlen. Är lite sugen på att få åka till IKEA idag, trots att rödvinet sitter kvar lite i pannan. Får se om min övertalningeförmåga är tillräckligt stark...

Ikea, Ikea, Ikea.


Louise



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Louise Bergman
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Sarah Maria Ahrenius


Susann III



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Susann Johansson
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson


BTS med Mariella part I

Jag tänkte bjuda på lite behind the scenes bilder från gårdagens äventyr, men eftersom vi hann med en galet massa olika teman så delar jag upp bilderna lite. Här kommer första delen från plåtningen tillsammans med makeupartisten Sarah Maria Ahrenius, stylisten Therése Palmhager Gustafsson och modellen Mariella Angnér.



Det kommer fler bilder, håll i hatten!

Vaknar först...


... när tuppen går och sover middag. Idag har jag sovit länge. Hähä. Har haft två helt galna fotodagar, ska visaen massa bilder snart, så jag var visst lite trött. Kul men intensivt.

Men ingen rast och ingen ro, det blir till att dricka ur kaffet, skutta in i duschen och göra sig redo för dagens lekar inne i Sthlm. Skulle tro att det slutar vid Kungträdgården där Bandit (tror jag) har förfestival till Sonisphere. Kan nog bli väldans trevligt skulle jag tro.

Full fart.


BTS med Louise part I




Medans dagens styling pågår så tänkte jag passa på att visa upp lite behind the scenes bilder från gårdagens plåtning med söta Louise.

Dags för nya äventyr


Lite lagom trött och så nu... sitter med min kaffekopp och inväntar den vackra modellen Mariella Angnér som är den första modellen i dagens äventyr. Mycket spännande, inte bara en modell jag aldrig plåtat, utan två. Mhm mhm. Spännande indeed.

Wish me luck!

Dags att sluka frukost.


Portraits of Sara II




Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Anja Prigoda


Vem är det ...


... som har beställt regn?

Det regnar inte mycket, så det ser ut som att den kan spricka upp så att man kan ge sig ut, det är bara så mycket trevligare att plåta när det inte regnar. Får hålla tummarna för att det spricker upp tills framåt dan när allt folk dräller in.

Idag tycks det vara en sån dag igen, där man ska vakna tidigt. Onödigt tidigt. Jag skulle gärna ligga och sova till iallafall halv nio, då känns det inte som att man går upp tidigt. Sju. Som sagt, onödigt tidigt. Förvisso uppskattar jag att ha mycket tid på morgonen, men när man inte ska iväg så har man ingenstans att placera tiden.

Funderar ut tänkbara locations under tak.


Nathalie II



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Nathalie Nordgren
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Anja Prigoda


Det rullar på...



... ganska bra med fotograferandet nu. Har två dagar inbokade denna vackan för plåtningar tillsammans med stylisten Therése Palmhager Gustafsson och den grymma makeupartisten Sarah Maria Ahrenius och ca fyra olika modeller.

Förhoppningsvis så hinner jag beta mig igenom retuschhögen som förra veckans plåtningar gav mig, innan det är dags för nya äventyr.



Bilderna visar mig som modell plåtad av fotograferna MGAH.se,
alla sminkade av makeupartisten 
Sarah Maria.


Gult är fult



Mavala nummer 128, Acid Yellow.


Ja ja, gult är fult. Men det hjälps inte. Jag tycker det var riktigt fulsnyggt att ha på naglarna. Vad säger ni, snyggt, fult eller fulsnyggt?

Tuppen hann först


Oj vet ni. Jag som aldrig sover länge, har sovit fram tills nu. Jag tror helt enkelt att jag äntligen har slagit på semestermode.

On.


Dagens shoppingtur


Shoppingdagen gick strålande bra. Ett par byxor. Tre tröjor. Ett par örhängen. Ett armband. Ett nytt nagellack. Och sist men inte minst, en klippning. Bortsett från klippningen, allt under tre hundra kronor. Inte illa pinkat va?

Portraits of Sara I




Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Sara Jonsson
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Anja Prigoda


Vart är sommaren?


Tjugo grader. Skare va så?

Jag tror att det är allt prat om att hösten snart är här som gör att sommaren avlägsnar sig. Mhm. Vill helt enkelt inte höra sånt. Man skulle kanske ha passat på att åka till stranden och solat, istället för att klaga över att det var så varmt. Ta vara på solen.

Tar vara på en molnig dag,
åker och shoppar.


BTS med Sara Jonsson



Här kommer andra laddningen med behind the scenes bilder från min senaste plåtning, denna gång med den vackra modellen Sara Jonsson. Stylist var som alltid min käre vän och vapendragare Therése Palmhager Gustafsson och makeupen sköttes av Anja Prigoda. Tre olika outfits hann vi gå igenom även med Sara innan det var dags för nästa modell...

Nathalie I



Fotograf: Ann Kykyri
Modell: Nathalie Nordgren
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson
Makeup: Anja Prigoda


Solen är tillbaka!


Godmorgon godmorgon gott folk.

Vet ni, solen tycks vara tillbaka igen, redan nu är det tjugo grader i skuggan. Lite molnigt och lite blåsigt men det ser ut att kunna bli en riktigt bra dag. Det ser alltså ut som att solen återvänt från sin semester för att fira min semester. Mhm.

Mys, mys mys.


RSS 2.0