Cornered


 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson, ACE artists
Makeupartist: Anja Prigoda
Styling: Sarah Pedersen
Location: Utsiktenmeetings


BTS från Utsikten - Sara


Här får ni kika på lite fler bilder från helgens plåtning ute på hotell Utsikten. Denna gången visar bilderna en av de två outfits som stylisten Sarah Pedersen plockade ihop till modellen Sara Jonsson, samt makeupartisten/hårstylisten Anja Prigoda.

Söndagsnytta


Söndag med tråkväder, det innebär ju att man inte riktigt njuter av en ledig dag på samma sätt som man gör vid solsken, så då kan man lika gärna göra lite nytta. Har redan hunnit med att arbeta lite på retuschen, men tänkte ta och åka iväg för att handla. Nah, inte skor eller kläder. Utan mat. Mindre spännande, men ett nödvändigt ont.

Mår mycket bättre idag, tackar som frågar. Ingen feber tror jag.

Görs en söndag?


BTS från Utsikten - Cecilia


Godmorgon godmorgon gott folk. Jag tänkte starta den gråblöta söndagen med att bjuda på ett par behind the scenes bilder från gårdagens plåtning på hotell Utsikten.

Vi kom igång lite sent, så tyvärr hann vi inte riktigt med det vad jag hade hoppats på, men två olika stilar iallafall. Bilderna visar de två outfits som stylisten Sarah Pedersen plockade ihop till modellen Cecilia Thomsson, samt makeupartisten Anja Prigoda.


Plåta på Utsikten




Idag bär det av för att plåta på ett av mina absoluta favoritställen, en 5-stjärnig konferensanläggning i Nynäshamn. Lokalerna på hotellet tycks alltid vara i ständig renovering, så hur många gånger jag än har varit där, så tycks det alltid finnas nya rum. Underbart.

Maries oreda


Ja jo, jag vet att jag är lite dålig på att uppdatera min kära blogg. Lite trött nu när semestern är slut. Men i brist på att ha nått nytt material att visa er så får jag väl ta och bjuda lite på Maries oreda från lördagens plåtning. Hähä.



Jobbe


Måndag och åter till verkligheten. Jobba. Träna. De fyra veckornas semester är nu slut och det är dags att göra sig redo för höstterminens första dag. Jag skulle inte ha grinat om nån gav mig fyra veckor till, men det ska också bli ganska kul att se vad hösten för med sig.

Semestah?
Nai, jobbe.


Beauty by Bjerkevall - Josefine



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Josefine Persson
Makeupartist: Marie Bjerkevall


Sista dagen...


... av semestern har spenderats med att städa ur garderober, slängt skor (ja, slängt skor), städat efter helgens sammandrabbningar och påbörjat retuscharbetet från helgens arbete.

Fått en massa ny energi för att renovera, så nu planerat jag att göra av med för mycket pengar igen. Matsalsmöbler hade inte varit dumt och ett nytt golv att ställa de vackra möblerna kanske. Lika bra att man börjar jobba igen så att man får mindre tid att tänka och planera. Hähä.

Snart höst.


Cuba de Paladar


I måndags, min 33 årsdag, så åkte vi in till Stockholm för att ha en heldag med drinkar, god mat och mys. Vi hamnade på ett helt gäng av resturanger och krogar som har kommit att bli lite favoriter för min del, så jag tänkte att jag skulle ta och rekomendera min absoluta favoritresturang i Stockholm, Cuba de Paladar.

Jag har varit där vid tre tillfällen nu och varje gång har jag varit lika nöjd och lyrisk över både maten och deras drinkar. Try it! 
 


Tonfisk med melonsalsa, hummersås
och jordnötsris.


Kräftskiva + regn = Anns vanliga tur


Fredag idag. Semesterns sista fredag. Den kommer att firas av ordentligt med kräftskiva. Smarremumsigt. Naturligtvis när man vill dyka utomhus så säger väderprognosen att det ska regna... är det bara jag, eller regnar det alltid när jag har planer?

Nåja, vi får dyka inomhus.

Borde kräva hyra av Murphy.


Kristina B/W


Jag har retuscherat två gamla bilder på den vackra modellen Kristina. Ni vet, min nyfunna passion för svartvita bilder. Nåja. Vilken av bilderna tycker ni bäst om?




Fotograf: Kykyri.com
Modell: Kristina Minicheva
Makeupartist: Fanny Axelsson


Väntar på...


 ... att mina minimodeller ska dyka upp. Idag ska jag för första gången fotografera barn. Inte ett barn. Två. Klart jag har tagit bilder på barn tidigare, men idag är första gången som det faktiskt är en session.

Wish me luck!


Old favorites - Louise


Jag har äntligen fått en ny hårddisk till min dator, så nu kan jag sätta fart och retuschera igen för att fylla den nya disken. Hähä. 

Jag har börjat planera hösten plåtningar, så med de nya plåtningarna som inspiration så hamnade jag osökt på förra höstens bilder som fångades under en heldag på Hotellet Utsiktenmeetings.se. Ser fram emot höstens kära återseenden och nya ansikten.


Fotograf: Kykyri.com
Modeller: Louise Ekroth
Makeup: Tina Häppick Biancofiore
Stylist: Emma Nolander


Poolbilder



Det är inte utan att man längtar tillbaka när man tittar igenom korten från resan till Alanya, Turkiet. Underbart härlig semester. Även om det faktiskt bara var tre veckor sen vi var där, så känns det väldigt långt bort... kanske dags att börja planera nästa resa. Hähä.

Josefine



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Josefine Persson
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Design & Styling: Therése Palmhager


Old favorites - Sara




Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson
Makeupartist: Elin Wiklund
Styling: Emma Nolander


Födelsedag


Japp japp, idag är det min födelsedag. Hela 33 år.

Dagen ska firas i Stockholm tillsammans med de närmaste vännerna, så jag skulle vilja önska mig lite mer sol och par trevliga uteserveringar. Kanske också nån trevlig skoaffär på vägen mellan serveringarna. Så ni kan väl hålla tummarna för att jag får sol, goda drinkar och kanske nya skor på min födelsedag?

H.Björklund




Fotograf: Kykyri.com
Modell: Hanna Björklund
Makeupartist: Marie Bjerkevall
Design & Styling: Therése Palmhager


Söndag utan söndagsångest


En hel vecka kvar på semestern, känns inte så otrevligt. Fast jag måste säga att det känns som att jag har haft mer än tre veckors semester, utvilad och redo att starta höstens arbete. Ganska skönt att känna så och ändå ha en vecka kvar.

Söndag utan ångest.


Nya skor



Bild stulen från Scorett.se. Ja, det är barnskor. Ja, jag har små fötter.


För alla er som är intresserade av min shopping så tänkte jag visa upp en förhandsvisning av hur mina fötter kommer att vara klädda under hösten. Idag var en av få tillfällen då jag gick in på Scorett utan att ägna oändliga mängder med tid åt skor med klackar som jag ändå aldrig har tillfälle att gå i.

Marie målar Hanna


Bjuder på en behind the scenes bild på modellen Hanna Björklund när hon blir sminkad av makeupartisten Marie Bjerkevall . Styling till detta tema gjorde som alltid stylisten/designern Therése Palmhager. Vi hann med detta tema samt en beautysminkning... kommer snart att visa upp lite bilder. Hähä.

Sanna B/W



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sanna Kull ACE artists
Makeupartist: Marie Bjerkevall - ACE Artists
Klädstylist: Tanja Läärkäri


Inte ett moln


För första gången på flera dagar så ser det ut att kunna bli fint väder, solen skiner och det är inte ett moln på himlen. Skulle kunna bli en dag för äventyr i den stora staden.

Vad är din plan för dagen?


Window into my soul


Här kommer anledningen till att ni sett mig spotta ur mig svartvita bilder, det är för att kunna färdigställa denna bildiden. Vanligtvis så visar jag bara enskilda bilder, men i detta fall så anser jag att bilderna bör ses som en hel serie. 

Who opened a window into my soul.


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Johanna Jansson
Makeupartist: Sara Setterwall
Design & Styling: Therése Palmhager


Josefine


En liten sneakpeak på den första modellen från dagens plåtning... vacker, inte sant?



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Josefine Persson
Makeupartist: Marie Bjerkevall - ACE Artists


BTS med Josefine



Bilderna visar makeupartisten Marie Bjerkevall samt
stylist/designern
Therése Palmhager Gustafsson i färd med
att förbereda modellen
Josefine Persson inför plåtningen. 


Jo men visst, här kommer lite bilder från dagens första plåtningsdel. Den vackra modellen Josefine finns som en av ACEartists new faces, och är en modell jag varmt kan rekomendera. Vi hann med tre olika teman under dagen tillsammans med Josefine och efter att ha kikat igenom alla bilder så kan jag nog inte riktigt bestämma mig för vilken del jag tycker bäst om...

Regn hotar dagens plåtning


Mitt i genomgång och planering av kläder tillsammans med designer/stylisten Therése Palmhager Gustafsson, naturligtvis så ser det ju ut som att vädret lyckas ha sönder dagens ursprungliga planer, gråa regnmoln hotar. Som alltid.

Två modeller står på schemat idag. Makeupartist makeupartisten Marie Bjerkevall. No1 är ACE modellen Josefine och sen senare under dagen kommer Hanna.

Håll tummarna för att regnet försvinner!

Muren i Alanya


Den första bilden jag visade från resan, det är utsikten från den här muren. På andra bildserien så kan man se muren tydligt från stranden. 250 meter över havet ligger en borg, som omges av en 6km lång mur. Underbart vackert.

Besöker ni Alanya så kan jag varmt rekomendera att besöka muren, men gå. Åk inte taxi upp eller ner, om ni inte vill sätta livet som insats, taxichafförerna är helt vilda!


Fortfarande semester


Godmorgon världen. Det är mycket skönt att läsa alla bloggar och facebook inlägg från folk som börjat arbeta igen, speciellt då min lilla familj fortfarande har två veckors semester kvar. Inte illa alls.

Njuter av sommarregnet,
som delar plats med solen.


Experimental fun - Cecilia



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Cecilia Thomsson, Zapmodels
Makeupartist: Eleonore Hedström
Stylist: Therése Palmhager Gustafsson


Experimental fun - Li B/W



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Li Larsson
Makeupartist: Sara Setterwall


Cars 2




Igår var min lille familj iväg och kikade på Cars 2 på bio, 3D så klart. Vi har alla varit ett fan av Cars sen Lille T var en liten fis, så vi har väntat på att få se 2an, men jag får nog säga att den inte höll måttet. Visst har man väl alltid höga förväntningar på en andra del av en film, men jag tycker att dom har tappat en del av känslan hos karaktärerna även om de bjuds en del på humor.

Fler än vi som sett Cars2?

Experimental fun - Kristina




Fotograf: Kykyri.com
Modell: Kristina Minicheva
Makeupartist: Fanny Axelsson


Alanya beach



Marie B/W

 


Fotograf: Kykyri.com
Modell & Makeup: Marie Bjerkevall


BTS från gårdagen



Vackraste Li Larsson blir sminkad av Sara Setterwall innan gårdagens plåtning...


Sitter och kikar igenom gårdagens skörd av bilder, finns en hel det bra bilder som är värda att sätta tänderna i, så medans jag väntar på att Törnrosa ska vakna så får jag väl kasta mig in i retuschen.

I väntan på dagens...


... team, det vill säga samma makeupartist som igår, Sara Setterwall och modellen Li Larsson, så tänkte jag bjuda på en av sommarens bilder. Den här är fångad under fototräffen i Hallstahammar. Ytterligare en bild som har blivit utsatt för min B/W träning.


Fotograf: Kykyri.com
Modell: Li Larsson
Makeupartist: Sarah Maria Ahrenius



Säg inget till vädergudarna, men jag ska plåta idag... än så länge inget regn. Grundtanken är förståss att vi ska vara inomhus, men man vet aldrig, förutsatt att ingen skvallrar till regnmakarna.

BTS från Torö



Jag har haft en underbar dag ute på Torö idag tillsammans med designern Therése Palmhager Gustafsson, makeupartisten Sara Setterwall och den underbara modellen Johanna Jansson. Effektivt och produktivt. Blåsigt och vackert. Stege och hav. Mmh, bilderna blev grymma!

Svartvit eller färg?


I brist på annat att retuschera så har jag gett mig på en gammal bild, fångad förra sommaren. Tanken är att jag ska försöka lära mig att göra svartvita bilder, så vad kan vara mer perfekt att träna på än en sommarfräknig Sara? 
 



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Sara Jonsson, Modelone


Jag la till orginalbilden som togs förra sommaren, eller ja den är ju inte orginal den är retuscherad. Men vilken tycker ni bäst om, färg eller svartvit?

Modell sökes...


... till onsdagen den 10/8.

Min käre vän makeupartisten Marie Bjerkevall kommer att medverka, känd för sin flummiga humor och färgglada penseldrag. Skulle tro att det blir en hyffsat wacko plåtning, så modellen vi söker bör ha ett orginellt utseende.

Experimental fun - Amaia B/W



Fotograf: Kykyri.com
Modell: Amaia Layla
Makeupartist: Anna Lindström
Design & Styling: Therése Palmhager Gustafsson


Rea på Nelly.com


Jamen hopplöst, jag var ju tvungen... skyller allt på fröken Sandish. Hähä. Hon hade helt rätt, nelly.com hade en helt okej rea, massor av snygga jeans till löjligt bra priser.


Kommande plåtningar...


... denna veckan.

Från att inte ha haft några inbokade plåtningar under semestern så har jag nu lyckats boka in tre, alla i slutet av den här veckan. Torsdag, fredag och lördag.

Makeupartister tycks dock vara en bristvara under semestertider.

Ett försök till nätshopping


Försökte roa mig med en av de sakerna jag gör bäst, iallafall i min mans tycke, det vill säga med nätshopping. Men hur deprimerande är det inte när alla sidor visar upp sina höstkollektioner. Jag är inte intresserad av pälsvästar och skinnjackor än. Tack så mycket.

Och vad hände med alla strålande bra rea kläder? Det tycks vara farligt att lämna landet en vecka, alla människor tycks ha shoppat som galningar och lämnat kvar alla stora storlekar och fula kläder till mig. Tack så mycket.

Nån som har tips på nån sida med bra rea?

Semestah!


Jag vet inte om jag har missat det, så det är lika bra att jag säger det igen... tål att understrykas lissom. Jag har semester. Hähä.


Amaia


 
Fotograf: Kykyri.com
Modell: Amaia Layla
Makeupartist: Anna Lindström
Design & Styling: Therése Palmhager Gustafsson


RSS 2.0