Fler plåtningar åt folket!


Jag har haft plåtningstorka och abstinens ett tag, men denna veckan smäller det till... tre dagars plåtningar totalt. Bjuder på en bild av fotografen J.Gustafsson som jag har två plåtningar inbokade tillsammans med under denna veckan. Fler plåtningar åt folket!


Jag vet att några av er redan sett den här bilden, men jag gillart. vad tycker ni?

29/6-09


Jo men visst blev det Sthlm igår, och ja, det är väl klart att det blev lite shopping också. Hittade en mycket söt liten klänning från Paris Kate & I inne på MQ, har faktiskt aldrig lagt märke till det märket tidigare. Märke till märket, det blev udda, men ahwell. Snygga och prisvärda kläder fanns det iallafall, jag kommer med all säkerthet att försöka smyga med mig nått mer i samma stil.

Helgen i övrigt har varit full fart, jag har en hel hög med bilder men det får ni vänta med.

3 veckor kvar innan semester. Ja, jag vet att jag tjatar, men jag har nedräkning. Det ska bli så himla skönt att bara få vara ledig ett antal veckor.

Söndag


Idag lutar det åt att vi åker in till Sthlm och trängs lite med folket i solen, shoppa lite kanske, innan det är dags att åka och träffa upp Herr J's sida av släkten och fira födelsedagar.

Hur ska du roa dig denna söndag?

Pool



Fotograf: John Hagby
Makeup: Rosanna Ingersjö
Modell: Ann Kykyri

Denna bilden är lite av en favorit för min del, tycker det är en härlig location. Dessutom är ju fotografens lilla hund som så snällt ställde upp och poserade tillsammans med mig galet gullig.

Mmh, med dagens värme hade jag inte haft något emot att plaska runt lite i en pool, men istället ska jag klä på mig lite varmare kläder och ge mig ut tillsammans med Herr J på motorcykeln.

Gratisbio

 
Alla skriver ju om dessa gratis sidor där man kan få kläder, presentkort, biobiljetter, you name it och alla tycks också lyckas med att uppnå sina mål. Jag har aldrig lyckats, men jag har heller inte lagt ner någon större energi på det. Men nu har jag lyckats skrapa ihop ett presentkort på 100 kr att shoppa för. Det ni. Jag ska bara välja på vilken butik.




Vill du också få presentkort, Klicka här.

Jag såg just...


... en grävling som sprang över vägen vid baksidan av vårat hus. Inte så märkvärdigt kanske. Mendet som var anmärkningsvärt var att kära katten NinjaErnst sprang efter och jagade den. Katastrofen har fortfarande inte kommit hem.

Varma sommardagar


Mmh, med varma sommardagar så långt ögat kan nå så tror jag att jag bjuder på en favorit i repris. En bild dränkt i sommarkänsla.


Fotograf: Therese Jonsson
Makeup: Oddfaces
Modell: Ann Kykyri

SuperEddie



Ja just ja, jag fick en bild på min lilla SuperEddie av fotografen Therese Jonsson för ett tag sedan. Underbar, inte sant?

Morgonmummel


Gäsp.

Galet så segt det var att kliva upp ur sängen idag då. Och lite var jag tvungen att försöka göra mig iordning idag också, mindre lyckat på morgonen. Ska åka in till Sthlm med mor efter att jag slutat jobbet, så man kan ju försöka se lite respektabel ut då. Maskara på ögat. Strålande sol på ett tåg, känns som att man kan bli ganska ångkokt.

Nåväl, iväg till jobbet. Men vet ni, nu ere bara 3.5 vecka kvar till semester.

Han klara't!


japp, Herr J klarade skrivningen för MC-kortet! Strålande bra, nu ere bara att boka en tid för uppkörningen också. Har varit uppe hos min mamma och firat lite. Grymt mysigt.

En tisdagsmorgon


Jag vaknade med en sån känsla av att jag glömt något... och jag kan verkligen inte komma på vad det är. Suck.

Strålande fint väder idag, inte ett moln på himlen. Förhoppningsvis kan vi åka en sväng efter jobbet med motorcykeln och kika på en locations eller två som ska användas om ett par veckor. Och apropå motorcykeln så har Herr J sin skrivning idag, håll tummarna.

Ah well, dags att gå till jobbet antar jag, fyra veckor kvar tills semestern...

Bye Bye Beautiful



Fotograf: Sandra Westman
Modell: Ann Kykyri

För ett tag sedan så var fotografen Sandra hemma hos mig och vi tog lite bilder tillsammans, en del av dessa i samma stil som den ovanför finns att hitta i en session på Modellbilder.se. In och kika lite och hojta gärna till med lite ris och ros.

Mera bilder från Vexy



 

Fotograf: Veronica Orrholm Zentio
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

Här kommer andra delen av av de bilder jag tog tillsammans med Veronica och Annelie, känner mig väldans nöjd med hela serien. Även dessa finns på Modellbilder.se, så ta en titt och säg gärna vad ni tycker om bilderna.

Långkalsongväder


Tjugo grader, strålande sol och långkalsonger. Även om det låter märkligt så ere inte riktigt så märkligt som det låter. Soligt väder innebär också motorcykelväder.


Bild fångad av fotografen Linda Helsing under sommaren 2007.

Behind the scenes med R.Milovan


Jo men visst hörrni, så här såg det ut när jag och modellen Ingela åkte iväg för att träffa upp makeupartisterna Sarah Maria och Karin för att plåta tillsammans med fotografen Robert Milovan.

Nytt från Vexy





Fotograf: Veronica Orrholm Zentio
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

Jag fick just se att dessa bilder ligger också uppe som en fotosession på Modellbilder.se, så smyg in och kika vettja, och säg gärna vad ni tycker om bilderna.

Asfaltsblommor


Fotografen Therese hade en fotoide med temat asfaltsblomma som hon ville genomföraunder fototräffen i Hallstahammar, så jag och modellerna Angelica, Osannda och Melene har nu kunnat stoltsera lite med nya vackra bilder. Bilderna på alla modellerna i temat finns på Modellbilder.se.



Fotograf: Therese Jonsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

Ha en trevlig...


...midsommar gott folk, goda vänner och alla andra. Hoppas större delen av er får uppehåll, en del av er borde frivilligt ta på er regnet. Hähä.


Bild fångad av fotografen B.Magnusson under sommaren 2008.

Idag kan man säga...


...att idag ere fredag.

Godmorgon alles.

Solen försvann lika fort som den kom. Tråk. Men förhoppningen är att det blir solglimtar på midsommar iallafall så att vi kan få använda altanen. Färgen är på plats, ett staket sitter uppe, nytt tak och lite fina lampor. Börjar likna en altan. Ska ta en bild sen så jag kan skryta lite.

Har fått långväga gäster hem, känns ju så där spännande att behöva gå och jobba när alla andra ligger och sover. Jobba sent också. Gnissel. Nåväl, lite midsommarfirande på jobbet iallafall, borde ju göra att dagen går lite snabbare när man gör något utöver det vanliga.

Torsdag alltså, och sen helg.

Nygammal bild


Fick en bild med ny retusch från en gammal session...


Fotograf: J.Gustafsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

...vad tycker ni?

Morgonmummel


Nah men hörrni soffpotatisar och tröttmössor, vet ni vad? Det regnar inte idag, det är till och med lite sol. De ni. Inte illa.

Jag måste jobba över en stund idag, ingen längre ansträngning men ändå. Mitt konto med komptimmar börjar se riktigt snyggt ut, skulle tro att jag kommer kunna ta en hel veckas semester i bara komptid. Inte illa det heller.

Mhm, nu var kaffet på plats i magen, så då ere med andra ord dags att göra sig iordning. Måste ju lägga håret och fixa outfiten till mitt glamourösa jobb. Hähä.

Plasticfantastic



Fotograf: Robert Milovan
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri
Location: Utsiktenmeetings.se

Plask och lek


Gissa om det regnar idag också?

Jag uppskattar allt som oftast mitt arbete, men nu börjar det kännas som att det är dags för semester. Känns segt och omotiverat. 5 veckor kvar att arbeta innan man får smita på semester. Asså, det är kanske inte så illa som det låter, misstänker att jag inte är den enda som är seg, sliten och vill gå på semester. Nåja, färdiggrinat.

Sa jag att det regnar idag igen?

Vad hände med sommaren?


Jag känner mig helt genoomfrusen och lagom fuktig i alla kläder. Regn. Massors med regn, hela dagen. Mindre spännande.

Vi har roat oss med att köpa, vad vi trodde iallafall, det sista virket till altanen som vi håller på att bygga ut men vi märkte att vi köpt för lite tak. Suck. Har fått upp en del iallafall, trots regnet, så vi är en bit på vägen igen. jag tror det kommer bli tokigt bra. Hoppas bara att vi hinner med en hel del innan midsommar så att vi kan sitta ute på den nya delen och äta sill. Utan regn.

Vad tror ni, regnar det eller är det sol på midsommar?

Shoppa shoppa shoppa


Det var ganska länge sen jag var iväg och bara shoppade nya kläder till mig själv, egentligen ville jag ha ett par skor, men det hittade jag inga. Problemet med att vara en liten 35a. Anyways. Det blev ett par leggings och två lite längre linnen, ett vitt och ett svart. Ett blått linne. En kort väst från Zoul. Tre toppar i olika färger. Grymt skön känsla att få lägga in lite nya kläder i garderoben inför sommaren. Inga nya skor dock, det stör mig.

Passade  på att klippa mig lite också och tyvärr så var ju mitt hår galet risigt så jag fick klippa av ungefär 15 centimeter. Hade precis vant mig vid att vara långhårig, nu slutar håret vid skulderbladen.

Early Summer Heat


Här kommer den första bilden ur sessionen jag gjorde tillsammans med fotografen Vexy under fototräffen i Hallstahammar. Vad tycks?


Fotograf:
Veronica Orrholm Zentio
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

BTS med Vexy i Hallstahammar


Min tredje och sista plåtning under fototräffen i Hallstahammar 2009 var tillsammans med fotografen Veronica aka Vexy och även denna gången makeupartisten Annelie Lindberg.




Även dessa bilder har jag redan fått sett, valt ut favoriter och sett ett antal klara bilder. Men jag håller på dem ett tag till. Riktigt läckert.

Veckans sista arbetsdag


Fredag. Planeringsdag på jobbet. Känns lite extra tungt i huvudet igår då jag och kollegan delande på en flaska vin under kvällen som var,men fördelen är att vi har inga barn idag. Kvällen består av födelsedagsfirande med minigolf, om bara vädret kan vara lite vänligt.

Hur ser din fredag ut?

Mhm, så vare torsdag


Nah det blev visst inte så tidigt i säng iallafall. Jo lite trött får man visst bli på sig själv. Envisades med att sitta upp och göra i princip ingenting tills min huvudvärk escalerade till kraftig yrsel, men då gick jag och la mig. För att vakna igen med huvudvärk. Spännande, inte sant. Det är när man har huvudvärk som man tackar sin lycklig stjärna för att man jobbar i en barngrupp med småbarn hela dagen, eller inte.

En arbetsdag kvar, sen planeringsdag och sen fortsätta bygga altanen under helgen. Låter som en plan. Bygga altanen är det jag ska göra med mina skattepengar, vad ska du göra för dina?

Love...


... in it's many forms.

I slutet av April var fotografen S.Westman här och plåtade mig under en dag och nu börjar det trilla in lite bilder, bland annat denna som jag visar här nedanför. Lite annorlunda i jämnförelse med tidigare bilder på mig. Vad tycks?


Fotograf: Sandra Westman
Modell: Ann Kykyri

Tröttmössa


Jag är så galet trötter, huvudvärk har jag också. ynk och gny. Ja, det är nog allt lite synd om mig. Vet inte om jag ska skylla på vädret eller dåligt med sömn, hur som helst tror jag inte det har med något av det att göra. Snarare dagsformen.

Funderar på att lägga mig i sängen, får väl använda mig av den vita lögnen att jag går och lägger mig för att läsa...

Hallstahammar


Okej, här kommer en blandad hög med udda bilder ifrån våran helg på fototräffen i Hallstahammar, och lat som jag är så orkar jag inte riktigt namnge alla människor. Ingen nämnd, ingen glömd, okej?

Behind the scenes bilder ifrån min sista plåtning jag gjorde under helgen kommer snart...


Hur som helst, stort tack till alla!

6 veckor kvar till semester


Det vore ju synd att säga att man är jättepigg, för det vore ju att ljuga eller iallafall dra till med dagens underdrift. Att regnet hänger hotfullt i de gråa molnen som väntar utanför dörrengör inte att det känns mer inspirerande att sprudlande skutta iväg till jobbet. Vad sa vi nu. Sex veckor kvar till semestern. Nu har nedräkningen börjat.

Jag ska ha fyra veckors semster i år också, hur många ska du ha?

Countryside



Fotograf: Sandra Westman
Modell: Ann Kykyri

Färg eller svartvitt?


Jag tycker att det är tokigt svårt att bestämma mig för vilken jag tycker bäst om... vad säger ni, är den bäst i färg eller svartvitt?

 
Fotograf: Therese Jonsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

IKEAshopping


Det blir visst aldrig svårt att göra av meden massa pengar som man egentligen behöver till annat på en massa saker man egentligen inte behöver... 



Ett nytt bord att ha på altanen, ljuslyktor, lite servetter och sugrör, en ny kökslampa, glödlampor och... vet ni, jag kommer inte ens ihåg alla småsaker som vi köpte. Men trångt i bilen blev det och tomt i kassan blev det också.

Tyst och lungt


Den stora fördelen med att vakna tidigt på morgonen, speciellt på helgerna, är tystnaden. Lungt och skönt, inga bilar, inga människor. Bara tystnad. Man kan gå i sitt eget tempo, i sina egna tankar. Jag har hunnit med att diska lite, hänga en maskin tvätt och kört igång ytterligare en samt druckit första koppen kaffe. En riktigt skön morgon. Det kan ha med att göra att solen skiner en massa också.

BTS med Operfekt i Hallstahammar II



Här kommer lite bilder från min andra plåtning under fototräffen i Hallstahammar, även denna tillsammans med fotografen Therese Jonsson aka Operfekt och makeupartisten Annelie Lindberg. Ytterst spontan skulle man kunna säga och galet effektiva var vi, tre minters plåtning. De ni.

6/6-09


Gårdagen spenderades på ett ljusparty, som tupperwere fast med ljus. Och vin. Därav det tunga huvudet idag. Men det var mycket trevligt, alltid skoj att göra något utöver det vanliga.

Städerskan kommer idag så det blir att bege sig hemifrån en stund, tror minsann att det blir en tripp till IKEA. Det är nog så mycket planering det finns för dagen. Eller kanske. Kanske är bra. Vad har du för planer denna lördag?

Plasticfantastic


Jag har fått flera nya bilder från våran helg nere på hotellet i Nynäshamn, så jag tänkte att jag skulle ta och bjuda på en av dem sålänge... vad tycks?


Fotograf: Robert Milovan
Makeup: Annelie Lindberg
Modeller: Ann Kykyri & Cecilia Johansson
Location: Utsiktenmeetings.se

Är jag så lik Kjell?


Telefonen ringer och jag svarar...


- Ah Ann.

- Är det Kjell?

- Nah. (say what, låter jag som Kjell?)

- Är det säkert?
- Ja, helt säkert. (asså, så lik Kjell kan jag inte vara...)

Vi lägger på luren efter att jag fått henne att förstå att jag inte är Kjell och två sekunder senare så ringer samma lilla skruttiga tant med pipig röst upp igen...

- Ah Ann.
- Är det Kjell?
- Nah, du har nog ringt fel igen.
- Är det inte Kjell?
- Nah. (hm... jag är tydligen ruskigt lik Kjell)
- Vad i allsin dar!


Pizzadelivery


 
Fotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

Undrar...


... varför man envisas med att sitta upp lite extra länge på kvällen och sen när man väl gått och lagt sig så ska man envist läsa ett par sidor till i boken trots att man är så trött att orden lyter ihop. Läsa samma mening minst fyra gånger innan man ger upp. Sen e man trött som ett djur morgonen efter. Va trött man blir på sig själv.

Det regnar inte än iallafall. Tråkigt snuvad man blev på vädret som bjöds i måndags, strålande sol då och skräpväder sen dess. Tacksamt.

Nu är kaffet i glaset snart slut så då borde ordbajsandet också upphöra.

BTS med Operfekt i Hallstahammar I


Under helgen var jag ju som tidigare sagt på fototräffen i Hallstahammar och jag hade endast en förbokad plåtning, då tillsammans med fotografen Therese Jonsson aka Operfekt aka Operfekt och makeupartisten Annelie Lindberg.




Eftersom Therese är snabb som alltid så sitter jag just nu med vad hon kallar ett lyxproblem... Nittioåtta procent av alla bilder som jag fått se från denna plåtning är helt grymma, hur ska man kunna välja?

Fashion in agriculture


Sista delen av min dag i Mars tillsammans med Therese och Annelie finns nu att beskåda på Modellbilder.se, vad tycker ni om dem?


 
Fotograf: Therese Jonsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

Portrait a la Häringeslott



Fotograf: Johan Gustafsson
Makeup: Karin Johansson
Modell: Ann Kykyri
Location: Häringeslott.se

En helt vanlig


Jo men visst, idag e man ju hyffsat trött. Herr J stack hemifrån riktigt tidigt imorse, han skulle köra in min mor till sjukhuset för ytterligare en operation av sin hand. Lagom nervöst. Jobba över ska man visst göra idag också, en extra stängning. Lillebror fyller 17 idag, congrats.

En tisdag som alla andra right?

Fashion in agriculture


Fick nya bilder av fotografen Operfekt, så jag tänkte att jag skulle ta och visa upp en av dem... vad tycker ni om den?


Fotograf: Therese Jonsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

RSS 2.0