BTS med Vexy part I


Jag har plåtat tillsammans med fotografen Veronica Orrholm Zentio och hennes assistent/pojkvän Marcus. Vi hann med tre ombyten så här kommer första delens behind the scenes bilder.




Stort tack för dagens äventyr och myggbett. Det kommer ytterligare en uppsättning med behind the scenes bilder från vårat sista tema snart...

Gäsp


Godmorgon godmorgon,
jag sitter här med mitt kaffe och slöar lite innan det är dags att göra sig iordning inför dagens plåtning tillsammans med fotografen  Veronica Orrholm Zentio. Än så länge ser vädret ut att vara på våran sida, så det är väl bara att hålla tummarna.

Det är vad jag ska roa mig med idag, vad ska du pyssla med?

Dear Shire



Fotograf: Sandra Westman
Makeup: Kristina
Modell: Ann Kykyri

IKEA




Ja tänk att det alltid är lika roligt att få åka till IKEA...

29/7-09


Har varit ute och motionerat idag, för första gången på nästan två veckor. 1.2 mil, det ni. I värmen, bra tänkt där. Blåsor under fötterna och högerfoten stukad. Både listig och stark.

För första gången i mitt liv har jag kokat saft. På egna vinbär dessutom, är inte det vuxenpoäng så säg? Det blev inte så himla mycket saft, men jag har mer bär kvar på buskarna det är bara så sjukt tråkigt att plocka av dem. Men nu när jag vet hur man gör saft så kanske det blir fler gånger.




Apropå vuxenpoäng så var jag på biblioteket härom dagen. Vad säger ni, ger det vuxenpoäng eller är det fjortisvarning?

BTS med Anders Albihn


Jag träffade upp fotografen Anders Albihn igår för att plåta lite, men vädergudarna tycktes inte riktigt vara på vår sida, så det slutade med att vi fick avboka den location vi valt ut. Men efter en massa regn och lite grillande så kunde vi ge oss ut och spontanplåta lite iallafall.



Tack för en mycket trevlig dag, men vid nästa tillfälle får gärna regnet stanna i Göteborg.

Färg eller svartvitt?



Fotograf: Robert Milovan
Makeup: Sarah Maria Bondesson
Modell: Ann Kykyri

Ja vad säger ni, gör sig porträttet bäst i färg eller svartvitt?

Jag ska lära dig allt jag kan!


Käre Ninjan har lärt sig SidekickEddie att springa över till grannen och stjäla hundleksaker. Suck.

Apropå katt, så gick det bra hos ögonspecialisten idag, det läker på som det ska och de räknade med att det skulle vara helt läkt om ca en vecka. Så om en vecka kanske han slutar kasta onda ögat på mig.

27/7-09


Godmorgon gott folk.
Här vare tyst. Lille T är med farmor och farfar i Skånelandet. Tyst och tomt.

Lönedag idag.

NinjaErnst tycks faktiskt må riktigt bra av sin medicinering. Otippat, inte sant. Han tittar förvisso på mig med avsky i blicken, då jag sex gånger om dagen plågar livet ur honom med onda ögondroppar. Ska till en ögonspecialist med honom idag, så får vi se vad som sägs. Mjo, lite nervös.

Ska även iväg och scouta lite, dvs jag ska pallra mig iväg och kika på morgondagens locations, ta nån bild så Herr Fotograf får se. Saknar dock en mua, nån som känner sig manad?

25/7-09


Sprang runt en sväng i Sthlm igår för att ha lite sightseeing, det blev den klassiska trippen genom söder, via Gamla Stan och Slottet, genom City och ut på andra sidan. Jag hade glömt hur fint det kan vara i Gamla Stan, det är ju onödigt få gånger man åker dit.


Jag och lilla Lillebror utanför Slottet.

Ett mysigt stopp i Kungsträdgården.

Vi lyckades stanna till på Resturang Paladar de Cuba på Tegnergatan, grymt ställe som rekomenderas varmt. Maten låg i en överkomlig prisklass, underbart gott. Ett plus för miljön.

Cigarr och Romdrinkar, lite typiskt för Cuba kanske men grymt välsmakande.

En kanondag i mitt tycke, vi hade flyt med väder och vind samt ät- och drickbart. Kan det bli bättre?

Sunshine


 

Fotograf: J.Gustafsson
Modell: Ann Kykyri

Update Ernst


Ninjan ska nu ha medicinering 6 gånger om dagen samt ett återbesök hos en ögonspecialist på måndag... En skada på hornhinnan som har gjort att han har en svullnad på själva hornhinnan.

Uppe med katten


Mmh, idag ärman uppe tidigt. Uppe med katten skulleman kunna säga. Ställde klockan för att kliva upp och försöka få tag i en vetrinärtid åt Ernst och vi hade lite flyt så klockan 13.00 får vi komma till Farsta Djurklinik för att undersöka Ernst öga.

Håll tummarna för oss.

NinjaErnst...


... är en slagen hjälte. Trasig.

För ett par dagar sen var han svullen i ögat, men jag såg inget då. Nu ser jag att han har en skada på hornhinnan. tråkigt dåligt samvete man får... ringer runt till vetrinärer nu för att försöka få en tid. Tur man har en jourhavande Kim som kan rycka in i tid och otid när man har konstiga frågor. Nåväl fortsättning följer...


Bilden på NinjaErnst är fångad av
fotografen
Robert Milovan.

An old favorite


Jag hittade en gammal bild, plåtad för... hm... ja, jag skulle tro att det är snart två år sedan, men detta är fortfarande en av mina favoriter. Vad tycker ni?


Fotograf: Gunnar Englund, Mitrenga.se
Grafiker: Ingela Svensson
Modell: Ann Kykyri

22/7-09


Mmh, halvdålig updatering right. Jag har ju semester. Har införskaffat en gigantisk gasolgrill som nu ska nyttjas frenetiskt under hela semestern, grymt härligt. Den tar dock upp hela altanen. Manligt skare tydligen vara.

Bjuder på lite semesterbilder...






Mer sommarkänsla a la Operfekt



Fotograf: Therese Jonsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

Dear Shire



Fotograf: Sandra Westman
Makeup: Kristina
Modell: Ann Kykyri
Fler bilder i samma serie finna att hitta på Modellbilder.se.

Lumene Quick and Chic Nr54



Jo lite kladdigt å så blev det, det får ordnas till senare. Köpte detta nagellack, trots att det är Lumene som jag tidigare sågade när det gällde mascara, men lacket är kanon. Lumene Quick and Chic Nr54.

Top 10 favoriter - Skor


Oj, jag glömde visst bort att jag blivit utmanad av lillsnoret Nat0 att visa upp mina Tio Favoritskor, hoppsan. Here we go.





Naturligtvis så måste jag ju plåga folket i sommarvärmen, så jag utmanar Tove, Janina och Angelica att visa upp sina Tio Sommarfavoriter.

SEMESTER!


Jobbe?
Nah, semestah!

Sista dagen


Japp, sista dagen innan semestern. Underbart. Och den startar med sovmorgon. Ännu bättre. Sitta i lugn och ro, i sällskap av en stor kaffekopp, och bara ta det lungt på morgonen... mmh, en försmak på semestern skulle man kunna säga.

Lumene Extra Volume Mascara



Jag tänkte införskaffa mig en ny brun mascara att ha under sommaren och eftersom jag tidigare uppskattat Lumenes produkter så blev det en Lumene Extra Volume Mascara.

Men snacka om antiklimax. Ett nån timmes användning av mascaran så börjar den fälla, den blir som mtorr på fransarna och små delar börjar rasas ner på kinderna.

Förvisso köpte jag även denna på rean, precis som skuggan jag visade tidigare, men till er som funderar på att köpa den till fullpris (115 kronor) - köp vad som helst förutom denna.

Skräp I tell you.

Sol sol sol


Näst sista arbetsdagen innan semestern är nu avklarad. Altanen är klar. Städningen har jag också avklarat. Nu tror jag att det är legalt att avnjuta solen en stund.

Penny Lane



Den här skuggan från Makeupstore fick följa med mig hem från gårdagens shoppingrunda, den är dock mycket ljusare i verkligheten än vad bilden påvisar. Endast 65 kronor på rean istället för 135 kronor som de vanligtvis kostar.

Detta kommer nog att bli en sommarfavorit.

Sommarkänsla a la J.Gustafsson



Fotograf Johan Gustafsson

För ett par veckor sedan var jag och Herr Gustafsson ute tillsammans med hans flickvän/assistent Kim för att spontanplåta lite, och detta är vad vi fick till. Vad tycker ni?
Vill ni se fler bilder i samma tema så finns det att se på Modellbilder.se.

Slapp och slö


Mhm, vad hände med det fina vädret?

Börjar sent på jobbet idag så då kan jag njuta lite av att göra så lite som möjligt under morgonen. Har funderat ett tag på om det vore en bra ide att äta frukost... och på den vägen ere.

Ehrm... tre...


... arbetsdagar kvar. Jag vet att jag skrev fem imorse, men allvarligt, kvart över sex. Jobbar tisdag, sen in till Sthlm med mor över dagen för att springa på en massa läkarbesök med henne och sen förhoppningsvis få springa runt lite i butiker. Sen jobba torsdag och fredag. Det blir tre.

Har roat mig med att måla klart det sista på altanen på baksidan av huset sen jag kom hem från jobbet. Prickig överallt, visst skare väl vara så när man målar. Får visa en bild senare, ska olja in det nyslipade golvet också. Perfekt att hinna bli klart med allt innan man påbörjar semestern så att man verkligen kan njuta.

Mjaha, dags att resa på rumpan igen.

BTS med J.Gustafsson




Jag hittade två bilder från sminkningen som Kristina gjorde hemma hos mig innan min plåtning tillsammans med modellen Sandra Westman och fotografen Johan Gustafsson. Man är snygg som alltid.

Fem...


... arbetsdagar kvar. Bara en vecka kvar till semestern. Nån som vågar sig på en gissning om jag tycker att det ska bli skönt att få semester?

BTS med J.Gustafsson


Jag hittade en liten Behind the scenes film från söndagens plåtning tillsammans med fotografen Johan Gustafsson, makeupartisten Kristina samt jag själv och Sandra Westman som modeller. Enjoy!

Dear Shire



Fotograf: Sandra Westman
Makeup: Kristina
Modell: Ann Kykyri

Här kommer första bilden från förra helgens plåtning tillsammans med jättehästen Mary, för er som vill se fler i samma bildserie så finns de på Modellbilder.se.

Asfaltsblomma



Fotograf: Therese Jonsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modeller: Ann Kykyri

Fler bilder ifrån samma session finns att skåda på Modellbilder.se.

Love...


... is a secret one can't be denied.


Fotograf: Sandra Westman
Modell: Ann Kykyri

Sju


Har sovit rikigt illa under natten, hade svårt att somna och har vaknat flera gånger. Gnissel och suck. Som grädde på mitt dåliga humör så öser regnet ner idag. Ställer in mig på en hel dag med gnissel.

Sju dagar kvar...

Tjockröv


Har ni sett hur fånig en katt kan se ut när
han märker att det är hans rumpa som
välter ner alla böcker i bokhyllan?

BTS med J.Gustafsson part II


Här kommer andra delen ifrån min dag tillsammans med fotografen Johan Gustafsson samt hans flickvän och assistent Kim, makeupartsiten Kristina och modellen Sandra Westman. Tema nummer två blev lite mer extremt i sminket och detta plåtades kring ett gäng försäkringsbedrägerier.





Åtta


Oj, gäsp. Sovmorgon hade funkat. Semester också. Även om jag slutar tidigt idag så känns inte det som en räddning just nu. Åtta dagar kvar.

Nio arbetsdagar...


... kvar innan semestern.

Bah. Jag trampade in ett katthår i foten. Galet så ont det kan göra. Inte helt enkelt att få ut heller. Revenge of the Ninja and his sidekick.

Lite sovmorgon idag. Inte helt otrevligt, om man bortser från känslan att man bör tvätta och dammsuga när man ändå är hemma. Har varit lite hurtig och satt igång en maskin, men det är så långt jag tänker sträcka mig för att tillmötesgå den onda känslan. Det slår säkert tillbaka i form av karma senare.

Sommarkänsla a la Operfekt



Fotograf: Therese Jonsson
Makeup: Annelie Lindberg
Modell: Ann Kykyri

2 veckor...


... kvar att jobba. Japp, visst är det nedräkning. Antar att det är fler än jag som räknar ner inför semestern nu.

Jag är visst lite öm i kroppen idag efter helgens plåtningar. Stora och små djur, konstiga poseringar och vridningar. Kanske inte är helt knepigt att man är lite mör. Nåja, helt klart värt det, det kommer att bli grymma bilder. Japp, jag har redan fått sett bilder från båda dagarnas plåtningar, mums.

Lille T skulle ju ha varit med mormor denna veckan, men hon, stackaren, har dragit på sig nästan 40 graders feber. Jag får minsann ha med mig den lilla till jobbet, har jag sagt upp hans förskoleplats och allt. Det kan bli ett äventyr.

Nåja, så ser min dag ut. Hope you'll have a good one.

BTS med J.Gustafsson part I




 

Idag har jag varit ute och plåtat tillsammans med fotografen J.Gustafsson samt hans flickvän/assistet Kim, makeupartisten Kristina och modellen Sandra Westman. Två teman gjordes under dagen och här kommer lite ifrån första, ute i ett grustag.

Dagens plåtning med Westman



Så här ser jag ut, nu när jag har kommit hem ifrån dagens plåtning tillsammans med fotografen Sandra Westman och makeupartisten Kristina. Tokigt skoj. Wacko. Fler behind the scenes bilder kommer...

Vädergudarna tycks le


Det har regnat större delen av natten, men nu tittar solen fram och tycks välkomna dagens plåtande. Tittar man på väderkartan så ser man regn överallt runt omkring, men inte här. Idag har vi vädret på våran sida.

3/7-09


Fredag. Igen. Går inte veckorna lite väl fort? Missförstå mig rätt nu vah, men om arbetsveckorna går så här fort hur kvickt kommer inte semestervackorna rasa förbi. Kanske lite väl kvinnligt att börja stressa över att semestern ska ta slut - två veckor innan man har påbörjat den... nåväl.

Lille T har sin sista dag på sin förskola idag, sen har han två veckors semester tillsammans med sin mormor innan vi går på semester. Vi har fyra veckor tillsammans och sen har han en vecka tillsammans med farmor och farfar. Sju veckor totalt, blir man inte avundsjuk så säg. Ska till hans förskola och lämna en flaska vin till personalen idag, lite sentimentalt. En avslutning.

Det väntas regn idag och på morgonen/förmiddagen imorgon, men sen skulle det spricka upp. Det ser ut som att vädergudarna hade min helg med plåtningar i åtanke när de planerade sina åskväder. Hade varit ballt i och för sig att plåta i oväder. Mhm.

Mjaha, pladdrat klart kanske.

BTS med J.Gustafsson


Nu har jag precis kommit hem från ytterligare en lyckad spontanplåtning tillsammans med fotografen Johan Gustafsson och hans söta flickvän/fotoassistent Kim, helt oplanerat men ack så grymt.



Tistlar, fästingar och annat otäckt. Produktivt och effektivt, fast med en hel del slöande och kaffedrickande. Som det ska vara.

Och vet ni vad det härligaste är... det är med återseende på söndag. Det ni.

RSS 2.0