Blått är flott!



Mavala nummer 149.


Blått känns som en väldigt bra färg nu när man har lite färg på händerna, sommarsnyggt helt enkelt, eller vad säger ni?

Guess what?



Mmh påsen avslöjar ju lite, lika så kategorivalet... nån som vågar sig på en gissning vad som finns i påsen?

Heels from Turkey


Jag kom ju på att jag har glömt att visa upp mina nya klackar som jag införskaffade under min resa till Turkiet. Vad tycks?


Sjuk eller inte, det är frågan


Godmorgon gott folk.

Jao, jag är fortfarande hemma med Lille T, tredje dagen än så länge. Han sover fortfarande. Avvaktar lite och ser hur han mår under dagen, ställer mig fortfarande lite tveksam till om han verkligen ska gå till fritids denna veckan. Hade det varit jag som varit dålig, så hade jag förmodligen gått och jobbat, men jag är inget lysande exempel.

Stannar du hemma från jobbet när du är sjuk, eller slarvar du precis som jag?

Cold feet



Fotograf: Johan Gustafsson
Makeupartist: Cecilia Johansson
Modell: Ann Kykyri
Designer: Therése Palmhager Gustafsson


Visste ni att...


... om man anger rabattkoden SOMMAR2010 hos Nelly.com så får man upp till 75% rabatt?


Smycken från Indiska



Örhängen och armband från Indiska, 49 kronor styck.


Läskiga rea som viftar med skyltar vart man än vänder sig, fick stålsätta mig för att inte springa in i alla butiker... men jag lyckades inte lämna kvar dessa örhängen och armband från Indiska. De blir perfekta att använda på kommande plåtning.

Magsjukan

 
Vaknade för en timme sedan av att Lille T satt på toaletten, sen väcktes jag återigen för en halvtimme sen när han började kräkas. Blir hemma ett par dagar nu med magsjuk son, blir nog att tvätta lite...


Söndagssegerier


Efter helgens festligheter, minus ett par mindre spännande missöden, så var det dags att ta tag i verkligheten och betala alla räkningar. Så där kul kan väl säga. Ganska trött och seg, verkligen söndag.

Kära tomten, jag önskar mig en trevlig söndag...


Midsommarafton

 


Glad midsommar!


Jo men visst. Idag ska det firas midsommar. Förra året hade vi dukat upp långbord på altanen, grillade, spelade kubb och naturligtvis så regnade det en skvätt.

Planen för i år är väl ungefär den samma, minus regnet förhoppningsvis. Hur ska du fira midsommar?


Glad midsommar på er!


The Private Lives of Pippa Lee



Ser ni alla välkända ansikten som är med på rollistan?

Robin Wright i huvudrollen som Pippa Lee, samt Keanu Reeves (The Matrix), Julianne Moore (The Forgotten), Blake Lively (Gossip Girl), Maria Bello (The Yellow Handkerchief), Alan Arkin (Marley and me) och Winona Ryder (Girl, interrupted).

Japp, jag har sett filmen och nej jag tänker inte ge någon recension, se den själv.

Fredag!


Idag kan man säga att det är fredag. Njae, kanske inte, men det är veckans sista arbetsdag och det är ju egentligen den jag uppskattar mer än fredagen i sig.

Nöjd.


Vilket omslag!


Uppenbarligen så hjälpte det att gnälla lite på den kalla sommaren för idag när jag tittar på termometern så står den på 28 grader. Förvisso i solen, men det är en ganska trevlig bild att vakna till.

Shorts, shorts, shorts!


Säsongsuppehåll


Alla serier tycks ha tagit säsongsuppehåll, så nu har jag absolut ingenting att titta på... nån som har nått tips om nån bra serie?

Kanebo Sensai mascara 38 °C



Kanebo Sensai mascara 38 °C, ca 240 kronor.

Här har vi en mascara som verkligen håller vad den lovar, men den hör  ju tyvärr inte till budgetalternativen. Den håller till och med att bada i havet med flera gånger om dagen, det testade jag när jag var i Turkiet.

Tummen upp för denna!

Ska man frysa i juni?


Godmorgon godmorgon. Usch för svensk sommar. Sitter i jeans och hoodie och jag har funderat på om jag ska sätta på mig strumpor. Tolv grader i juni, det känns lite som att man har räknat på månaderna...

Vem stal solen?


Cold feet i utställning



Mina senaste bilder tillsammans med fotografen Johan Gustafsson, makeupartisten Cecilia Johansson och designern Therése Palmhager Gustafsson har röstats upp till utställningen på Modellbilder.se. Inte jättemärkvärdigt för omvärlden kanske, men helt klart en boost när andra människor tycker att man har gjort bra bilder.


Vaxholm tur och retur


Jag och Herr J tog en sväng till Vaxholm igår för att besöka makeupartisten Sarah Maria Ahrenius som hade en fotodate tillsammans med fotografen Peter Gaudiano och den vackra modellen Nathalie Nordgren.




Jag fick roa mig med att leka modellcoach och fotoassistent, inte alltid man får det. Tänk så social man hinner vara när man inte står framför kameran, mycket roligt.

Stort tack för en mycket trevlig dag, som dessutom avslutades med en galet stor hamburgare.

Söndagens planer


Godmorgon och välkommen till ytterligare en söndag. Men det känns inte som att det kommer att bli en tråkig och seg söndag. Jag ska åka iväg til Vaxholm för att träffa upp bland annat fröken Sarah Maria och Peter Gaudiano, det kan nog vara ett säkert kort för att slippa ha en tråkig söndag.

Vad ska du roa dig med idag?

Everybodys fine


Fadersgestalten Robert DeNiro (Analyze this) inser efter att hans fru dött att hans relationer till barnen, som spelas av bland annat Drew Barrymore (He's just not that into you) och Kate Beckinsale (Underworld), inte riktigt är vad han trott.

En film om känslor, relationer, hur man gör allt för att skydda sin familj - hur gamla familjemedlemmarna än är, eller hur man kan göra allt för att få träffa sin familj - oavsett kostnaden.

Inte en film jag trodde att jag skulle uppskatta, men den var riktigt fin. Ja, se den.

Cold feet


Här kommer den första bilden från bröllopsserien som vi plåtade i slutet av maj...


Fotograf: Johan Gustafsson
Makeupartist: Cecilia Johansson
Modell: Ann Kykyri
Designer: Therése Palmhager Gustafsson


... vad tycker ni?
Det finns fler bilder i samma serie att skåda på Modellbilder.se.

Och idag...


... ere fredag. Hähä. Japp, jag gillar fredagar.

Slutar tidigt på jobbet idag, men ikväll ska vi kollegor gå ut och äta tillsammans och sen får man väl se vart historien slutar. Men oavsett så ere fredag.

Vad har du för planer för fredagen?

Grönt är skönt!



Depend nr 109 på tårna och nr 191 på fingrarna.


Som att man behöver hjälpa de gröna nyanserna på traven... men man kan ju alltid inspireras av dem, inte sant?

Jamen öka vah!


Tisdag. Nah torsdag. Helt dagvild sen jag kom hem. Eller så känns bara arbetsveckan extra lång efter resan, så det kunde lika gärna varit tisdag. Jag förstår bara inte varför just denna veckan ska kännas så himla lång när alla andra veckor bara rusar iväg...

Önskar sig fler fredag i födelsedagspresent.


When in Rome


En söt intetsägande romantisk komedi, som varken lämnade intryck eller känslor efter att man sett filmen.

Kristen Bell, som gör rösten till Gossip Girl, spelar den kvinnliga huvudrollsinnehavaren Beth som alltid tycks vara otursförföljd när det gäller kärlek. Men när hon åker till Rom för att delta i sin systers bröllop ... två meningar till och jag har berättat hela storyn. Hähä.

Så njae... inte en film jag rekomenderar att man varken lägger tid eller pengar på.

Vilket ljud!


Godmorgon.

Ytterligare en dag som påminner mig om lyxen jag haft i en vecka, att jag inte behöver vakna till en väckarklocka. Hemska oljud. Finns det något värre ljud?

Trivs bättre utan.


BTS från Hallstahammar med Operfekt part I


Här bjuder jag på de första behind the scenes bilderna från helgen i Hallstahammar. Dessa är fångade under min första plåtning tillsammans med fotografen Therese Jonsson aka Operfekt, sminket till denna sessionen gjordes av makeupartisten Sarah Maria Ahrenius.

Som alltid med Therese som fotograf så gick plåtningen strålande bra och jag är helt övertygad om att jag kommer att få bilder som är värda att skriva ut. Det kommer fler bilder från rond två i plåtningen med Therese...

Åh, stort tack till Nathalie också, för lånet av klänningen!

Doktorn ordinerar


Jag har haft lite problem med min axel ett tag, det kändes dock bättre under min vecka i Turkiet, men efter en dag tillbaka på jobbet så hade jag galet ont. Därav läkarbesöket idag.

Har en inflamation i leden mellan nyckelbenet och axeln, vilket förmodligen har uppstått på grund av motorcykelåkningen. Så vad tror ni att doktorn ordinerar?


"Ta och skaffa dig ett eget motorcykelkort så att du slipper sitta där bak och hänga!"

Amfiteater i Side, Turkiet


På begäran så kommer nu en laddning med bilder från min resa till Side i Turkiet tillsammans med min kära mor. Det som visas på bilderna är ett av kulturbesöken vi var på, Sides amfiteater som förr rymde 15000 personer, men som faktiskt används även idag för olika kulturevenemang.







Fler bilder från resan kommer senare, men ni får avnjuta dessa nu. Enjoy!

Remember me



Någon som har sett den nya filmen med skådespelaren Robert Pattinson, känd från Twilight filmerna?

Jag såg den igår, lite lagom märklig och wacko, det gillades. Knepiga karaktärer. Dessutom lipade jag värre än om mina favoritskor hade gått sönder, mhm, så detta är verkligen en film jag rekomenderar.

Lumene Star Effect Mascara


För ett tag sen så köpte mig en vattenfast mascara, Lumene Star Effect, vilken dessutom var på REA så jag betalade hela 39 kronor för den. Helt okej pris för en mascara, inte sant.

I mitt sökande efter en budget mascara som kan hålla liknande standard som de dyrare har jag snubblat över bland annat Noubas Extralash mascara och IsaDoras Build up Extra Volume mascara, vilka i mitt tycke inte gav varken wow-känsla eller prisvärdhet. Men Lumenes Star effect macara är vattenfast och den sitter verkligen där den ska, vilket jag tyckte var bra. Men. Den går inte att ta bort. Jag testade med vanlig makeupremover. Smink borttagningsservetter för vattenfast smink. Tvål och vatten. Barnolja. Nej. Mascaran satt kvar i tre dagar. Mindre bra.

Nej tack till Lumenes Star effect mascara. Så kampen på att hitta en budget mascara som faktiskt håller vad de föreskriver trots den lilla pengen fortsätter...

Godmorgon...


 ...godmorgon och välkommen tillbaka till vardagen.

Tänk att jag åkte ifrån 29 grader och sol till 13 grader och duggregn. Härligt. Måndag dessutom. Nah, det ska faktiskt bli rätt mysigt att få träffa de små liven på jobbet, ja ja, de stora också. 

Dricker svenskt kaffe. 


Borta bra, men hemma bäst!


Visst ere väl så.

Har haft en strålande bra resa, ska visa massors med bilder senare. Lovar. Men just nu så vill jag bara njuta av det svenska skitvädret och kramas med min familj.

Stängt...



... på grund av utlandsresa!

Cecilia



Fotograf: Jag, Ann Kykyri
Modell och makeup: Cecilia Johansson

Ja, med tanke på att jag visar upp bilderna som Cilla har tagit påmig, så är det väl inte mer än rätt att jag visar bilder som jag själv har tagit på Cilla. Detta är alltså en bild från första gången jag plåtade modell.

Vad tycker ni?

Oföretagsam...


... är dagens ord.

Jag ska jobba en kort sväng idag, sen kompar jag ur och roar mig i tvättstugan istället. Men just nu får jag ingenting alls gjort och frågan är hur stor nytta jag kommer att vara på jobbet. Jag skulle nog ha tagit en semesterdag idag istället.

In the eyes of Wysteriia



Foto och makeup: Cecilia Johansson
Modell: Ann Kykyri


Resfeber


Jag har fått frågan flera gånger nu... "Har du fått resfeber än?" ... och det får jag nog säga att jag inte har haft. Haft. Men nu när jag börjat kika på packningen så inser jag hur virrig jag är, lite så där springa runt och gör allt möjligt som jag egentligen inte behöver göra.

Två dagar kvar och resfebern inställer sig.

Varmt!


Godmorgon. Strålande bra väder idag också, inte helt otrevligt. Men ere inte ganska typiskt, jag åker till Turkiet om två dagar och DÅ kommer det fina sommarvädret hit. Mhm. Tjugo grader ute redan nu. Solskyddsfaktor är nog en bra grej att använda sig av idag.

Om jag önskar Sverige regn och drivis under tiden jag är borta, tror ni karman slår till och ger mig vulkanutbrott när jag är i Turkiet?

Smörjer in mig.


Li



Fotograf: Jag, Ann Kykyri
Makeupartist: Sarah Maria Ahrenius
Modell: Li Larsson


Oj så lurigt att skriva sig själv som fotograf... Nåja. Jag fick ju chansen att vara lite fotograf under helgens fototräff, så här kommer ett första smakprov på mina bilder.

Vad tycks?

3 dagar kvar



Jag kollade just in fem-dygnsprognosen för Side, Turkiet, ser ni hur temperaturen stiger lagom tills jag åker dit?

Kan man sova för mycket?


Vet ni. Jag gick och la mig klockan åtta igårkväll. Tror att jag somnade innan klockan nio. Det ger typ nio och en halv timmes sömn. Känner mig helt kokt. Kudden kvar i ansiktet.

Kan man sova för mycket?

The Back-up plan


Mmh, ytterligare en romantisk komedi.

Skådespelaren och sångerskan Jennifer Lopez spelar huvudrollen i denna. Jag får väl medge att jag inte hade några högre krav på den, så jag blev glatt överraskad, då filmen faktiskt visade sig vara sevärd. Lopez spelar en ung kvinna med drömmen att vara gift och få barn, men när jakten på den äkta mannen misslyckats beslutar hon sig för att ge sig på provrörsbefruktning. Det är då lagen om allts jävlighet träder i kraft.

Charmig. Romantisk. Lite snyftig. Funkis.

Vill ha...




... från Scorett.se. Men jag håller hårt i plånboken nu innan resan till Turkiet, vem vet vad man kan hitta där. Men visst är väl skorna galet snygga...

Om du bara får välja ett par, vilka väljer du?

RSS 2.0