Slovakien

Fick en glad nyhet idag, den 7-9 December så åker jag och min sambo till Slovakien. Flyg, hotell, middagar, vinprovning samt någon form utav kulturell upplevelse helt betalt. Låter hemskt otrevligt, inte sant?

Bifogar lite bilder på hotellet, ser ganska trevligt ut så jag skulle tro att det kan bli en ganska härlig minisemester.

image152

  

Dagens bedrifter

Veckans enda tidiga arbetsdag idag, sen har jag bara en massa övertid resten av veckan. Men jag ska inte gnälla, jag har själv sagt att jag kan ta lite extra tid denna veckan, det klingar fint i kassan till jul. Vet ni att det är bara 55 dagar kvar till julafton?

Jag har varit nyttig idag eftersom jag inte kommer att orka med det senare i veckan när jag kommer hem, hämtade T på förskolan och var det full fart.

[ X ] Diskat
[ X ] Tvättat första maskinen tvätt
[ X ] Hängt tvätt
[ X ] Tvättat andra maskinen
[ X ] Betalat räkningar
[    ] Damsuga (senare...)
[ X ] Tagit mig en kopp kaffe och klappat mig själv på axeln

Jag måste erkänna att jag är lite trött på mörkret nu, så det får gärna bli December så att jag kan få sätta upp lite julbelysning. Ja, jag gillar julen och snön. Brukar du julpynta mycket?

En ny favorit

image150
Foto Christian Hollman


Efterlängtade bilder ifrån MGAH.se

Jag har äntligen fått de sista bilderna ifrån MGAH.se, vi (läs Sarah Maria, Hanna, Linn, Li och jag) åkte ju upp till Umeå (Vännäs, och ja Hollman, du vann snöbollen) för att plåta en helg, och dessa bilderna togs precis innan vi skulle åka hem. Vilka blev bäst, svartvitt eller färg?





Efter gårdagens plåtning tillsammans med Christian Hollman så lyckades jag ta mig iväg på vätskefyllda äventyr som idag har satt sina spår. Extra starkt kaffe och pannknackspulver mot skallebangen, men det tycks tyvärr inte hjälpa. Jag ser fram emot min söndag i soffan.

Det blir att kika lite på den nya filmen "Now I pronounce you Chuck and Larry" med Adam Sandler och Kevin James, det är nog precis så avancerat jag klarar utav att sträcka mig.

Lägger till en ny länk, till söta Sandra.

27/10-07

Fyndig rubrik, inte sant? Inget kaffe hemma... ni som känner mig vet att det är katastrof!

Ska iväg och bli stylad om ett tag och senare iväg för att träffa Hollman, ta lite nya bilder. Alltid lika skoj. Jag har en bild utav vad det är för bild jag vill ha, så det ska bli jättespännande. Det är ju långt ifrån första gången jag plåtar tillsammans med Hollman, ett urval utav de bilder han tagit på mig finns nedan.

   
Fotograf Christian Hollman.


Sen blir det nog vidare in mot Stockholm, måste köpa en ny maskara. Alla de senaste maskaror som jag har, de har jag reagerat emot, kliat i ögonen. Dior, Lancome, Maxfactor, Elisabeth Arden... ingen utav dem funkar ordentligt. Nån som vet nån maskara som är lite mildare?

Fredag, woho!

Åh idag är det fredag och jag har sovmorgon, det innebär förvisso en stängning på jobbet men med två stängningar denna veckan och ytterligare två nästa vecka, så spelar det mindre roll. Det är bara skönt att veta att det är fredag.

Jag vaknade utav att grannen stod utanför på sin altan och skrek. När det väl blev tyst så bestämde de sig för att det var dags att ha SM i dörrstängning, mest oljud vinner. Jag kan förstå att man kan störas en del av grannar, men jag tycker ändå att när man bor i radhus så bör man höra mindre av grannarna. 
Har jag ovanligt lyhört eller bara ovanligt högljuda grannar?

 

Jag passar på att bjuda på en bild tagen tidigt i somras,
5 poäng och en snöboll i nacken i julklapp till den som vet vart bilden är tagen.

Imorgon kan man säga att imorgon är det fredag.

Man e som lite trött idag, och det må tyckas att jag alltid är trött när jag skriver blogginlägg, men kolla in klockan. Jag får vara trött nu. Linn gjorde ett blogginlägg för inte så länge sen ang styling, att hon tyckte att hon skulle gå en kurs i vardagsstyling för att hon aldrig har smink eller så på jobbet. Nåja, det är nog ingen nyhet att de flesta andra inte heller sminkar sig för att gå iväg och jobba. Beroende på vad man arbetar med förvisso. Jag gör det inte, haha , du skulle se mig nu. Skulle jag börja peta med vassa föremål runt ansiktet så skulle det bara sluta illa.



Bjuder på en bild så här på morgonkvisten. Och som alla andra runt omkring så är jag lite nyfiken på om ni har några glada tips om vad jag ska göra med spretet jag har på huvudet. Klippa kort? Färga? Bleka?

Ynk och gny!


Bah, jag tycker synd om mig själv idag, trött och hängig, ont i halsen och småfebrig. Finns det någon som kan vara på min sida och tycka lite synd om mig? :D

Målade en spegel igår och var övertygad om att färgen skulle vara torr idag, men inte då, så nu har jag en ny fin spegel med fingeravtryck på. Högst orginellt, inte sant?

Energi tack.

Åkte iväg till en vän igår efter jobbet, åt middag tillsammans och delade på en flaska vin, samt ljög så mycket vi bara orkade. Riktigt trevligt att bara ta det lungt, det behövdes. Tach till Hanna och monsterkatterna för en trevlig kväll!

Än så länge känns det som att det kommer att bli en slölördag, borde måla det sista i hallen så att jag får det klart nångång, jag ska bara se till att hitta den energin först.
Vad gör ni för att hitta mer energi?

Fredag!

Trots att man är yr i mössan, nyvaken, snorig, så är det konstigt nog alltid lite enklare att gå upp på fredagar. Veckans sista dag, om några timmar får jag ta helg!


Bjuder på en bild ifrån förra sommaren
för att åter igen trots hösten.

Alla åker bort utom jag

Hösten har verkligen kommit med stormsteg, och även om vi haft en del fina dagar så känns det att värmen är borta. Det haglade idag när jag klev ur bilen. Det enda trevliga med hösten är att man får ta fram alla mössor och vantar.

Det känns som att alla flyr utomlands nu, en vän åker iväg till Egypten, en kollega sticker till Turkiet, en annan till Barcelona. Hemskt otrevligt att ingen tar med sig mig! Ja, jag vet, det var inte länge sen jag var i Grekland men det hindrar mig ju inte ifrån att längta bort igen.

image132
Favorit i repris, bild ifrån Grekland tagen av min 4 åring
.

IKEA


Jag var på IKEA igår för att köpa lite nya garderober, jag har ju ett radhus på två plan men noll utrymme för förvaring. Trist att lägga pengarna på, men klart nyttigt. Det värsta är ju bara att när man börjar fixa i ett rum så får man sån sjuk inspiration för att fortsätta på andra ställen... och vem har råd med det?

En lite kul grej snubblade jag på iallafall, gick och kikade på tavlor, och döm av min förfåning när jag fick syn på ett bekant namn.

"Motiv av Andreas Stridsberg"


Det är ju en utav mina favorit fotografer, Herr Stridsberg, som plåtade mig och min käre sambo Jacob tillsammans i mitten utav sommaren.

 

Utmaning

Bah, jag har blivit utmanad till att skriva en massa junk om mig själv, så det är väl lika bra att man gör slag i saken och kluddar lite...

[copy and paste]
Det hela går ut på att Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv. Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler. I slutet av inlägget skriver du 4 personer som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg. [end paste]

1. Min lägenhet är 111 kvm.
2. Jag har åkt hela vägen till Barcelona för att spela datorspel.
3. Det finns inget djur jag avskyr mer än grodor.
4. Jag är usel på att källsortera.
5. Min morgon börjar med 60 cl kaffe.
6. Storebror kallar mig för smurf eftersom jag är under 160 cm.
7. Jag har en hel klädkammare full med gamla datorer.
8. Mina katter hette Batman och Robin.

Förhoppningsvis så fick ni veta nått ni redan inte visste. Och slutligen utmanar jag Linn, Sara, Cilla och Jenny.

Sjukling

Idag bestämde jag mig för att jag skulle vara hemma och kurera mig istället för att göra som vanligt, gå till jobbet trots att jag mår som utskitet äppelmos. Kallsvettig.

Men är det inte rätt knepigt att man får dåligt samvete när man för en gångs skull är hemma ifrån jobbet? Det var inte länge sen jag pratade med en god vän om detta, så när jag då vaknade imorse och mådde apa så tänkte jag att det var dags att sänka min arbetsmoral lite. Ta det inte fel. Men det är ju faktiskt så att man får inget extra tack när man jobbar häcken av sig trots att man är sjuk.

 

Får se om jag klarar av att vara hemma hela dagen eller om jag går och jobbar vid lunch, förhoppningsvis så mår jag bättre då...

Söndagsmys

Jag har haft en sån klassisk slö söndag, gjorde hemgjord pizza, grävde ner mig i soffan och tittade tre olika filmer. Började med Fantastic Four - Silver Surfer, fortsatte med Bourne Ultimatum och sen avslutningsvis Spiderman 3.

  


Planen var att göra så lite som möjligt och det får jag nog säga att jag uppnått. Känner mig precis lagom slö för att gå och lägga mig och mysa i sängen. Har du haft en bra söndag?

Bus

Hade en mycket lyckad kväll igår, fick ju besök som stannade kvar under kvällen och natten för att förtära en del drickbart. Det blev nog säsongens sista grillning skulle jag tro, galet gott. Och tilläggas bör kanske att dom var hemskt duktiga på på att förtära alkohol, undras om de har tränat innan...


  

  

 

Tokigt mysig kväll var det iallafall, mår förvånandsvärt bra idag. Det ligger fortfarande folk och sover i huset så det är nog min plikt att väcka dem nu...

Hoho

Jag blir väldigt lätt uttråkad när jag inte har någonting att se fram emot, vilket kanske inte är helt ovanligt, men jag har känt så ett par dagar. Så efter gårdagens samtal om att plåta lite känns det genast bättre.

Jag har nu fyra olika saker inbokade, det tackar jag för. Nej jag berättar inget mer om det, ni får vänta och se.

Solen tittade just fram, så det ser ut att bli en bra dag!

Hemsida och bloggdesign?

Hemsida, är det nått jag borde skaffa mig? Det kan ju vara smidigt att ha om man tänker på jobb och så... anser du att du har fått mer jobb pga att du har en hemsida?

Bah, och detta med bloggdesign... det ser ju allt annat än skoj ut när man har en vanlig customdesign på bloggen, men jag är helt lost vad det gäller photoshop, nån som har lust att hjälpa mig?

Nyklippt!


Ätit middag i goda vänners sällskap ikväll, tokigt trevligt. Planerade lite iför lördagen också, samt skrattade åt sista tillfället vi sågs.

Nyklippt blev jag också, det är inte helt fel, känns jätteskönt. Första gången på länge som jag kände att det verkligen behövdes. Jag har visst blivit lite bortskämd med att ha en egen frisör att tillgå.
Jag måste dock ta bort den röda färgen som blev efter sista färgningen, har ett jobb som ska göras då jag ska bara brunett. Men efter det så blir det nog att klippa av det långa och färga igen.

image113

RSS 2.0