I Now Pronounce You Chuck & Larry


Ja jag har inte sett I Now Pronounce You Chuck & Larry förän nu... och ni alla andra har säkert sett den för flera månadee sen, men till saknen hör att jag inte är ett stort fan utav Adam Sandler. Dvs om jag får välja mellan två filmer, en med och en utan Adam Sandler - så väljer jag den utan.

Nåväl, det är en ganska välfylld lista utav kändisar med i denna filmen, förutom Adam Sandler då, så som Richard Chamberlain (The Thorn Birds), Jessica Biel (The illusionist, Elisabethtown) och Dan Aykroyd (50 First Dates, Ghostbusters).

Två brandmän som arbetar tillsammans får för sig att de kan lura staten, genom att påskina att de vore gifta. Humoristisk ja. En komedi på en torsdag, ja det får väl duga, men högre betyg än så får den inte av mig.

Lille T


Jag fick en ny bild på Lille T, tagen utav vår vän och fotograf Johan Gustafsson. En riktig sommarbild, jag skulle tro att den blir förstorad och hamnar på väggen.

 
Fotograf: Johan Gustafsson

Visst är han väl söt?

4 dagar kvar


Godmorgon folket,
vaknade klockan 8 idag... Herr J ska åka iväg och hämta min käre mor och hennes gubbe vid båten, de har varit i Tallin ett par dagar. Ska bli spännande att se vad de har att säga om Tallin, jag har hört väldans mycket prat om Tallin ifrån flera olika håll nu. Hähä. 

Jag har bara 5 tomma kartonger kvar här hemma, tänkte försöka passa på att fylla några utav dem nu när Herr J är iväg. Badrummen borde jag ta och packa ner... så spännande. Så där vah? 

Har ett sista möte med banken idag också, inför flytten på måndag... det är bara 4 dagar kvar... ska fixa iordning alla papper och sånt, så att allt verkligen flyter på när vi ska få nyckeln på måndag.  

Lumene Berryfun Nr.6



Jaja, då var det dags för mitt andra läppglans ifrån Lumene, efter att ha köpt det mer persikofärgade/oranga så var jag ju så illa tvungen att köpa ett ljusrosa också.

Nr.6 är ett ljusrosa läppglans med ett svagt skimmer, även denna perfekt för sommaren.

Överkomligt pris, 90 kronor på Kicks.


Lumene har helt klart blivit en ny favorit ifrån min sida, jag skulle tro att jag inom kort även kommer att testa andra produkter ifrån samma märke. Nån som testat några andra utav Lumenes produkter och har något att rekomendera?

oFF to the beach again


Nu bär det av till stranden...


Vad ska du roa dig med idag?

20% på ellos höstmode


Just nu så får man 20 % på sitt favoritplagg ifrån ellos höstmode, kan det vara nått kanske?

Rabattkod:
185810

Vinn Wella produkter


Makeupartisten Dorion tävlar ut en hel uppsättning med Wella produkter, klart jag ska vara med och se om jag kan ha en chans att vinna...

1. Gloss & Hold Hairspray
2. Gloss & Body Mousse
3. Heat Defense Straightening Cream
4. Gloss Serum
5. Mess Constructor Cream
6. Power Hold Gel


Vinn en VooDoll


Toksöta små dockor ju, så när jag såg att Lillanmaluttan hade en tävling i sammarbete med VooDolls.se, så är jag ju bara tvungen att vara med.



DevilBaby är ju störtskön, den skulle jag kunna tänka mig att ha.
Tror ni att jag vinner?

Klarade besiktningen av bilen


Mmh jupp, bilen gick igenom besiktningen idag. Mycket skönt.
En sak mindre att fundera över.

Vi har alltid haft bilar tidigare som aldrig gått igenom utan anmärkningar, så man blir bara så förvånad när man inte behöver komma tillbaka förän om ett år...

Shoppa lite?


Nah, nu vare dags att sätta lite fart... äta frukost, göra sig iordning, besikta bilen och sen förhoppningsvis så bara råkar vi snubbla förbi stan en sväng... Bara hålla tummarna för att bilen går igenom... antingen tröstshoppa eller shoppa för att bilen gått igenom. Hähä.


Fotograf: Linda Helsing
Mua: Tina B
Modell: Me!

Bah


Vaknade halv åtta idag, skare vara så när man har semester?

Varm varm varm!


Kikade på vädret igår för att se om det skulle vara strandväder idag... men nah, det skulle vara molnigt. Jodå, lite små stackmoln finns det väl att skymta, solen lyser som dagarna innan och redan nu är det tokigt varmt.

Onsdag och fredag ser det ut som att man får ligga på stranden hela dagen...


5 SommarFavoriter


För ett antal månader sen så skrev jag ett inlägg om mina 5 favoritprodukter, och utmanade sedan 5 andra bloggerskor att göra det samma. Så nu tänkte jag ta och göra en favorit i repris och skriva ner mina sommarfavoriter...

1. Lumene Berryfun, underbart läppglans för sommaren.
2. Depend, genomskinligt lack.
3. Garnier hårinpackning.
4. Elizabeth Arden body lotion.
5. Nivea sun-spray, solskyddsfaktor.



Och slutligen då, så utmanar jag Nat0, Lotta, Therese, Sanna och Sanny att visa upp sina 5 sommarfavoriter, och glöm inte bort att skicka utmaningen vidare...

Isadora Shiny Lip Lacquer Nr.11 & 26


Isadora är inget märke jag någonsin använt, det har alltid känts lite som att kvaliten i produkterna sviktar lite, men nu under rean så snubblade jag över två olika färger utav läppglans till ett mycket fånigt pris så då tyckte jag att det var värt att prova.

Jag betalade 20 kronor styck för de två jag köpte, men jag tror att dom ligger runt 90-100 kronor i vanliga fall.

Nr.11 är en ljus beige färg och nr.26 är ett mörkare vinröd åt det bruna hållet, fina färger och så... men... Läppglanset känns kladdigt och tjockt, plus att det varken har doft eller smak som tilltalar mig.

Jo, 20 kronor var det värt för att testa, men jag tvivlar på att jag kommer att köpa fler produkter ifrån Isadora. Vad har du för erfarenhet ifrån Isadora?

26/7-08


Hade en liten grillkväll med grannarna under gårdagen, riktigt trevligt. Det skulle bli en liten middag bara men det slutade med att vi blev tjugo personer vid ett långbord.



Och precis som allting annat just nu så var till och med Vodka flaskan i Pride-tema, färgglatt värre.

Det blev dessvärre inte speciellt mycket sömn under natten, så man känner sig galet seg idag. Jag skulle tro att kvällen avslutas tidigt idag...

Lumene Berryfun Nr.31



Det här är första gången jag testar att köpa ett lipgloss ifrån Lumene, fråga mig inte varför, jag blev ju possitivt överraskad utav resultatet.

Inte så mycket färg utav Nr.31, men det gav det naturligt sommriga resultatet som jag var ute efter. Enkelt, luftigt och inte minsta rinnigt eller kladdigt trots värmen. Doftar jättegott, men smakar i stortsett ingenting. Dessutom kostar det endast 90 kronor på Kicks, så det har ett överkomligt pris också.

Ett perfekt vardags gloss, rekommenderas!


Fler än jag som har testat detta och är nöjd?

oFF to the beach


Godmorgon i sommarvärmen,
sovit gott?

Gårdagens visning blev inte av tyvärr, magsjukt barn osv... men nu gick Herr Mäklare på en veckas semester och vad vi vet nu så finns det två stycken som är intresserade utav att få visning när mäklaren kommer tillbaka igen. Låter ju ganska lovande.

Och nah det är inte Lille T som är magsjuk, han är med farmor och farfar på semester under helgen. Han ringde igår kväll när de kommit fram till Kalmar och berättade att han och farfar skulle gå ner till hotellpoolen och bada lite, så han har det säkert jättebra. Tomt här hemma utan honom.

Jag tänkte roa mig med att dricka mitt kaffe nu och sen åka ner till ICA för att handla lite grönsaker, göra en sallad och ta med till stranden.

Vad ska du roa dig med idag?

Visning igen


Japp, vi satt i godan ro och njöt av solskenet när Herr Märklare ringer och säger att han vill ha en visning igen... idag. Idag! Mhm, det var ju bara till att sätta fart och börja gömma alla saker som vi lyckats släpa fram, lite kartonger fick de dock ta lite hänsyn till.

Och... dom är intresserade!
Det behöver inte betyda att de köper radhuset men de var klart intresserade iallafall, alltid något.

Inte nog med det, det är ytterligare en visning inbokad, imorgon förmiddag. Snacka om framförhållning, inte sant?

Tummar tack!

Och nu är det bara 11 dagar kvar innan
vi flyttar in i drömhuset...

Städning utav datorn


Jag har roat mig med att städa... i min dator. Jag har alltid varit lite utav en hamster när det gäller att spara gamla bilder och dokument, men Herr J hotar hela tiden med en ominstallation utav min dator så då kan det ju vara en fördel att kika igenom allt och se vad jag egentligen vill och behöver ha kvar.

Har du ordning i din dator?

Kolmården


Mmh det har verkligen varit en underbar dag på Kolmården, vi kunde inte ha haft bättre väder, något varmt stundtals kanske men i det stora hela så var det perfekt. Lille T har varit en ängel hela dagen.

Delfinshowen var dock inte alls lika bra som för två år sen, snabla Markolio som har förstört den. Inte alls lika mycket drag i den nu. Lite trist.






Efter vistelsen på Kolmården så var vi ju bara tvungna att gå in på Akvariet, Tropicarium,  som ligger precis utanför, för att kika lite på hajjarna, krokodilerna och klappa rockor. Grymt.

Dagen avslutades på en Grekisk krog i Södertälje, smarremumsigt värre. Tzatziki, kycklingspett och couscous, kan det bli en bättre dag?

Det bär iväg till...


... Kolmården idag, japp. Hela familjen plus bilen. Japp.
Det ska tydligen finnas en hel del nya grejjer att kika på där nu så det ska bli riktigt spännande att se vad de har att erbjuda denna gång. Sist vi var där är nog... hm, 2 år sedan... så lite ska väl ha ändrats. Anyways, kaffet är kokat, matsäck packad, Lille T halvsover, allt klart... då åker vi!



Japp japp!

Vad ska du roa dig med idag?

Nostalgitripp


Efter att ha varit och kikat i nya huset så tog vi oss en liten nostalgitripp... kikade igenom en massa gamla lådor som jag haft i förrådet ifrån när jag var liten och vad tror ni att jag snubblade över?

Gamla barnböcker, mjukisdjur, LP-skivor, en hel pärm med gamla texter som jag skrivit under tonåren och en hel låda med mina gamla My Little Pony hästar. Nostalgi utan dess like.


22/7-08


Godmorgon goda vänner och annat löst folk som smyger i krokarna utan att presentera sig,
hoppas att ni har sovit gott.

Vi har ganska nyligen ätit frukost, Lille T fick sig en smoothie bestående utav yoghurt, blåbär och hallon. Verkade uppskattat.



Det är dags att slänga på sig lite kläder och åka iväg till huset, vi ska åka dit och kika en sväng så att Lille T får sig en uppfattning om hur det ser ut och vart det är tänkt att vi ska bo. Lite spännande att se hans reaktion.

Vad ska du roa dig med idag?

14 dagar kvar tills flytt...


Jag tror att det just slog mig att vi ska flytta om ganska exakt 14 dagar... panik. Oresonliga tankar så som "Iik, jag har inte ens gardiner så att det räcker till alla rummen, jag kan ju inte flytta!"

Ja jösses, så nervöst det blev!

Alla flyttanmälningar är gjorda, kartoner börjat packats, ska ta itu med rensningen utav hela familjens klädgarderober idag också tänkte jag...


Father and son


Herr J och Lille T sitter och samtalar vid köksbordet... de pratar om åldrar och vem som är äldst i familjen...
"När jag var lika gammal som du så hade de inte ens börjat sända Miami Vice på TV"
Nån som tror att Lille T blev klokare på hur gammal hans pappa är?


Herr J och Lille T - Sommaren 2006

21/7-08


Mhm, så vare ytterligare en morgon. Godmorgon?

Visningen igår, tror att den gick bra, vi har inte hört nått ifrån mäklaren än, varken angående denna visningen eller den förre så jag antar att vi får vänta lite och ha lite tålamod. Och ni som känner mig vet hur mycket tålamod jag har... Är det säkert att ingen utav er vill ha ett radhus?

Har en massa tråkiga telefonsamtal som jag måste göra idag, till olika myndigheter. Det vill säga, sitta i telefonköer... suck. Mmh, gnälligt idag, men jag får vara det, det är molningt och grått ute.

Vad ska du roa dig med idag?

Bilder ifrån Johan Gustafsson




 
Fotograf: Johan Gustafsson
Modellbilder.se: Klicka här!
Modell: Me!

Vad tycker ni, vilken är favoriten?

Visning utav radhuset igen


Jahapp, en söndag igen. Men en utan söndagsångest. Känns bra.

Vi har en visning idag utav radhuset, vid halv tre, jag hoppas hoppas
hoppas att dom tar det. Och att dom flyttar in snabbt. Ja, jag är
morgontrött, så jag får vara kvar i drömmarnas land.

Nån som vill ha ett radhus?

Shoppa!


Tråkväder idag, perfekt för att shoppa. Jag tror nog att det får bära av och
se om jag kan hitta nått skoj, det är nog planen för idag.

Vad ska du roa dig med?

Va ere för...


dag idag? Jag blir helt dagvild utav att vara hemma och ha semester, nah, det är inte gnäll, tro mig. Jag njuter ganska bra utav att ha semester.

Ah well godmorgon folket,
Jag var iväg hos kära mor igår och firade in att även hon har semester nu. Mycket trevligt. Vi delade på en flaska rödvin, smarremums. Min mor är en utav de få i min omgivning som delar min passion för ett glas rött.

Lille T roar sig just med att kika på Alvine och Gänget, verkar vara en riktigt mysig film, för han fnittrar en del. Jag får nog ta och kika på den lite senare jag också... det blir nog en promenad senare idag ner till affären. Det är väl så spännande det blir idag skulle jag tro.

Vad ska du roa dig med idag?

Lille T



Fotograf: Johan Gustafsson

Vad säger ni om min Lille T, visst är han galet söt?

Plåtning med Johan


Jag och Johan Gustafsson passade på att plåta tillsammans idag igen, spontanplåtning sånt gillas. Det är den stora fördelen med att ha en vän som är fotograf, man kan plåta tillsammans så fort båda är lediga.

Vi hann med två olika set, ska bli riktigt spännande att få se bilderna. Även Lille T fick vara med på bild, han tröck sig in framför kameran och tvingade Johan att plåta honom. That's my boy!

Bjuder på lite behind the scenes bilder...



Godmorgon


Vi har precis fikat och ätit lite frukost tillsammans med grannen. Ingenting inplanerat idag. Vädret tillåter inte att åka till stranden, det blåser en hel del även om solen är framme. Ganska skönt, att göra ingenting låter som en ganska bra plan.

Vad ska du roa dig med idag?

Visningen gick bra


Visningen idag gick bra, dom som var här och kikade skulle åka hem och fundera lite så skulle de höra utav sig igen. Känns jättebra.

Med det beskedet ifrån mäklaren idag så fick vi även besked om att det blir ytterligare en visning på söndag, klockan 15.00. Flera som är intresserade. Det känns ännu bättre.

Mera a la Bago


Jag kom på att jag glömt att visa två bilder som jag fick ifrån plåtningen tillsammans med Joachim Bago, så jag tänkte passa på att visa dem och se vad ni tycker.



Fotograf: Joachim Bago
Mua: Petra Heikkinen
Modellbilder.se: Klicka här!
Modell: Me!

If Only


Jag vet inte om det är bara jag som har missat denna filmen... även denna med Jennifer Love Hewitt i huvudrollen.

Kändes som en ganska seg början, som att filmen aldrig riktigt skulle komma igång... Men en halvtimme in i filmen, gåshud och storböl. Desperat och känslosam, en riktig drama. Tårdrypande. Det var flera gånger under filmen som jag fick hålla tillbaka tårarna, och det är inte ofta jag blir så.

Se filmen!


Filmmusik ifrån bl.a Celine Dion - I surrender och Hoobastank - The reason.

Update radhuset


- Så hur går det med försäljningen utav radhuset?
- Det går inte.

Vi hade ju ett par här och kikade på radhuset ett par gånger, alltid lät så himla bra ifrån deras sida. Det är ju så att det är inte bara att skaka fram pengar och flytta in här eftersom vi bor i en HSB förening, så du måste bli godkänd utav föreningen också, dvs du får inte ha en massa konstiga skulder.

Men, naturligtvis så lyckades dom inte ens bli godkända för ett banklån, så den affären sprack ju. Fick ett SMS utav mäklaren idag med det beskedet, men, det var ytterligare ett par som ville ha en visning så imorgon klockan 09.30 så har vi ytterligare en visning igen.

Ni har väl inte släppt taget om tummarna än?

Dagen på stranden





Jobbe? Nai, semestah!


Godmorgon folket, första måndagen på semestern. Ni anar inte hur skönt det var att slippa söndagsångesten igårkväll, eller hur härligt det var att kunna ligga kvar i sängen lite längre efter att jag vaknat.

Tänker på alla er som jobbar. Eller inte. Hähä.

Strålande solsken idag, inte ett moln på himlen. Får se lite hur vi gör idag... vi har pratat lite löst om att åka ut till stranden för att sola och bada. Inte helt tråkiga planer. Bjuder på en bild ifrån förra årets strandvistelse.


Vad ska du roa dig med idag?

The truth about love



Mmh, en riktig tjejfilm på en söndag, skratt, gråt och en massa känslopjunk.

The truth about love är en riktigt charmig film med Jennifer Love Hewitt (Ghost whisperer) i huvudrollen. Genom en vadslagning utger hon sig för att vara en annan kvinna och försöker förföra sin egen man, hon upptäcker inte bara att hennes man faller för det utan att han har fler hemligheter. Otrohet. Lögner. Lite fniss.

Ja det var helt klart en film som var perfekt för att se på en söndagskväll. Sevärd ja.


21


Mmh jag såg filmen 21 för ett tag sen, riktigt bra, bättre än jag förväntat mig så den rekomenderar jag starkt.

Handlar om en ung student som försöker jobba samtidigt som han studerar för att betala sin utbildning, han snubblar sen över ett gäng människor som vill få honom till att börja räkna kort för att spela och lura till sig så mycket pengar som möjligt. Kortspel, intriger, pengar och lite kärlek. Grym.

Jim Sturgess i huvudrollen, men även andra kända skådespelare så som Kevin Spacey och Kate Bosworth dyker upp i filmen.


Se värd, japp, t.om på en fredag.

13/7-08


Okej, jag vet att jag varit lite off, men jag har firat in semestern tillsammans med familj och vänner, riktigt trevligt. Mestadels trevligt iallafall får jag väl säga.

Lille T tycks lagom tills semestern ha kommit i någon hemsk form utav trots, perfect timing, inte sant? Tappat öronen och totalt murat igen hålen. Tröttsamt värre. Jag bara hoppas att det går över snart, innan jag vänder upp och ner på honom och stoppar ner honom i papperskorgen.

I övrigt har dagen bara varit slapp och slö, och jag skulle tro att det är så kvällen kommer att fortsätta. Insperationslöst och innehållslöst inlägg, tycker ni inte? Mest för att visa att jag lever egentligen.

Vad har ni haft för er?

Dagens ToDo


Semesterns första dag ska ju börja med en sovmorgon... nah nah, inte jag inte, jag vaknar 07.30 och är klarvaken. Suck.

Vi har hunnit med att hänga och tvätta tre maskiner tvätt, städat Lille T's rum, fixat iordning i köket, dammsugit och skurat golv, ätit frukost och klippt Herr J's hår. Inte illa för en lördag morgon va?

Så på dagens ToDo list har vi kvar att göra...

♦  Slappa och slöa
♦  Ingenting

Vad ska du roa dig med idag?

Semester!






Japp, då börjar äntligen våran semester tillsammans... Bilderna är tagna
på Lille T's farmors tomt. Underbart. Riktig sommar. Semester...

1 dag kvar


Japp, nu är det bara en dag kvar på jobbet innan semestern... ni anar inte hur skönt det ska bli. Jag känner mig lite som en kalv som snart ska släppas på grönbete, seeeeemester!

 
Fotograf: Niklas Johansson
Modell: me

Tävling hos Wysteriia


Okej, jag måste ju testa igen att vara med i en utav alla dessa tävlingar som finns, så den här gången fick det bli en tävling hos Wysteriia i sammarbete med BettiesGalleria.


Antagningspapper


Jag fick papper ifrån skolan, det glömde jag berätta. Och nu är jag antagen även till nästa termins studier, hälften klart - hälften kvar.

Känns rätt skönt att veta att det är klart inför nästa termin, en sak mindre att fundera över.

2 dagar kvar


Jahapp, då vare bara två arbetsdagar kvar fram till semestern. Tänk att det kan gå så fruktansvärt långsamt. Allt som har med jobb att göra känns tämligen omotiverat, t.om storstäda radhuset skulle kännas roligare.

Började morgonen med att köra igång en tvättmaskin, måste tvätta handdukar. Satte på kaffe. Plockade ur och i diskmaskinen. Fixade iordning frukosten... och nu sitter jag här. Lite hurtig har jag iallafall varit under morgonen, det känns bra.

Vad ska du roa dig med idag?

Plåtningen med Johan


Japp färdigplåtat och klart, simhall i min skog, hästar på spåret och kundvagn under gran. Det är dagens fynd. Riktigt kul var det och väldigt effektiva var vi, vännen Johan och lille jag.

Har redan fått se de första bilderna... men ni får vänta lite med att få se dem... hähä.

3 dagar kvar


3 arbetsdagar kvar innan det är dags att gå på semester i 4 veckor, guu så tiden går sakta. Men idag så skiner solen iallafall, himlen är klarblå, det dör man inte av.

Jag jobbar till 16 och sen blir det plåta av. Vad ska du roa dig med idag?

You Stupid Man


Ikväll klockan 21 på TV3 så visar dom en film som heter You Stupid Man, ska vara en komedi med Milla Jovovich i huvudrollen. Flera kända namn som Denise Richards, David Krumholtz och en utav de mindre fagra Baldwin bröderna ska också medverka.

Det låter som en plan att somna till den filmen. Någon som sett den?

Köttsoppa


Åkte iväg och handlade en sväng, inget spännande utan endast enmassa mat att fylla kyl och frys med. Väl hemma med all denna mat så orkade vi inte ställa oss och laga nån mat, så det fick bli soppa och varma smörgåsar.

Vad åt du till middag?

Oh no, I broke a nail!


Jag har en inbokad plåtning imorgon, tillsammans med min käre vän fotografen Johan Gustafsson. Jag tänker inte avslöja något tema eller så... men jag har gjort klassikern inför plåtningen...

Jag har brutit av mig tumnageln.

Det slår aldrig fel, man fixar till naglarna för att de ska se bra ut inför plåtningen, och naturligtvis så ska man ha av en. Nah, jag gillar inte plast, akryl eller gele, mina naglar blir långa naturligt så det behövs lissom inte.

Men jag tänkte att jag skulle dela med mig utav ett tips. Hela dagen idag har jag gått omkring med ett plåster på tummen, kring den halvtrasiga nageln, och jag kommer sen att försöka limma ihop den igen. Inte med nagellim, för det håller aldrig, utan med superlim. Det sitter ju inte hur bra som helst, men jag skulle tro att jag klarar mig igenom morgondagens plåtning iallafall.

Bilder a la Bago




 
Fotograf: Joachim Bago
Mua: Petra Heikkinen
Modellbilder.se: Klicka här!
Modell: Me!

För min del så är den första bilden en klar favorit, färgerna i den bilden tycker jag är riktigt läckra. Mhm, vad säger ni?

4 dagar kvar


... mmh, nu ere bara 4 arbetsdagar kvar innan semestern, det gör dock inte att det känns mindre jobbigt att behöva stiga upp så här dags på dygnet. Men men, jag slutar tidigt idag iallafall, och det känns lite skönt.

Vad ska du roa dig med idag?

Bilder till agentur


Jag fick ett mycket spännande mail idag ifrån en agentur... mmh. Dom ville ha in lite nyare bilder på mig, så jag skickade in ett par...


(iik, jag glömde bort ett väldigt viktig detalj kära Maria påminde mig om... och det är ju vilka som hjälp mig att få alla dessa bilder. 1. Tobias Jacobsson/Emma, 2. Therese Jonsson/Christian M, 3. John Hagby/Rosanna Ingersjö, 4. Therese Jonsson/Christian M, 5. Johan Gustafsson/Maria Åström.)

Så vad tror ni, får jag napp med dessa bilder?

Nytt ifrån Johan Gustafsson


 
Fotograf: Johan Gustafsson
Mua: Maria Åström
Modell: Me!

Japp, det regnar ganska friskt, och då känns det ganska passande att visa upp en ny bild som jag fick utav Johan för ett tag sen. En rosa regnrock, det kanske vore nått... vad säger ni?

Nytt på MB



 
Fotograf: Björn Magnusson
Modellbilder.se: Klicka här!
Modell: Me me me!

Vad tycker ni?

Skräpväder


Ja nu är det nedräkning inför semestern, känner inte alls för att kliva upp idag. Men å andra sidan så är det ett riktigt skräpväder idag och då kan man ju lika gärna jobba.


5 dagar kvar


Mhm, då vare söndagskväll igen... men den här gången kan jag säga att det är bara 5 arbetsdagar kvar tills det är dags för semester. 5 dagar.

När ska du ha semester?


Min modellresa


Jag var inne och kikade i Amaias blogg för ett tag sen och såg att hon hade gjort ett inlägg om hur det kommer sig att hon började modella, där visade hon lite bilder ifrån början utav hennes modellkarriär, olika stilar hon gått igenom och förklarade lite kring det. Hon uppmanade även andra modeller att göra detsamma, so here we go...

Jag försökte redan som 15 åring att få en modellkarriär, fick ett kontrakt med en mindre agentur som då kallade sig för New Faces, men jag fick aldrig några plåtningar genom dem. Med motiveringen, du är för kort.

Under 2004 så plåtades jag tillsammans med bland annat Nat0, utav fotografen Tommy Andersson i Karlstad. Dessa bilder skulle då användas till våran dåvarande hemsida, och det gav lite blodad tand att få stå framför kameran igen.


2005 plåtade jag mina första produkt bilder, bilderna togs utav Artunit för företaget Insanecaps.


I september 2006 blev jag sen medlem på Modellbilder.se, men hade inte min första plåtning förän i början utav 2007 då jag var iväg på en fototräff och träffade på bla. makeupartisten Sarah Maria och fotografern Christian Hollmann.


I juli 2007 hade jag min första katalogplåtning för företaget Liberdesign, tillsammans med grafikern Ingela Svensson och fotografen Gunnar Englund, som idag driver konceptet Mitrenga. Genom Mitrenga har jag även fått andra katalogjobb, bla för Mounisfashion.


December 2007 fick jag även chansen att komma med i agenturen Synkcasting.


Sen dess har det väl egentligen bara rullat på, jag har hunnit med att göra ett 60 tal TFP sessioner, dvs där modeller, makeupartister och fotografer hjälps åt för att skaffa sig portfoliobilder och utvecklas. En utav dessa TFP-sessioner ledde till en utställning i ett skyltfönster i en godisbutik i Linköping, tillsammans med fotografen Lars Segerström och Makeupartisten Sarah Maria.


Ett utav mina absoluta favoritminnen ifrån modellplåtningar är våran roadtrip till Umeå. Fem töser i en bild, jag, Li, Linn, Sarah Maria och Hanna, en helg fullproppad med plåtningar tillsammans med fotograferna Maria och Allen som driver MGAH.se . Så mycket godis och skräpmat som vi fick i oss den helgen bör ta dö på alla rykten om att modeller bara äter sallad och svälter sig själva.


Japp, jag är kort, jättekort t.om med mina 155 cm. Och jag är äldre än de flesta, snart 30. Men det går att skaffa sig en modellkarriär bara man vill, sen modellar jag bara på en hobbynivå och har inga planer på att göra något mer än så. Det är väl lika bra att förklara det innan det haglar in kommentarer om sånt...

Hur har din resa som modell, makeupartist, hårstylist eller fotograf varit?

Nya bilder


Jag skrev ju igår här i bloggen att jag saknade svartvita bilder, och när jag kikade igenom mina mail imorse när jag vaknade så fanns där ett mail med två nya bilder ifrån min käre vän Herr Stridsberg, tack vännen.


Vilken tycker ni bäst om?

Jaha...


...då vare söndag igen.

Vi grillade tillsammans med grannarna igår, riktigt trevligt. Jag tror att vi var 10 stycken runt bordet, och då var det inga barn. Vi har måååååånga barn på gården. Hur som helst, grillade fläskile och haloumi, åt det tillsammans med potatisgratäng och sallad.
Inte dumt alls.

Senare så flyttade vi in till oss när regnet hotade, och väl här hemma så spårade kvällen ur i ett vattenkrig. Blött, väldans mycket vatten, men tokigt busigt.



Fröken H och jag i ett blött stadie.

Hur var din lördag?

B/W


Jag satt och kikade i lite olika tidiningar för att få lite ny inspiration, sen kikade jag igenom mina egna bilder, samt alla inspirationsbilder som man har samlat på sig... och kom fram till att jag har nästan inga svartvita bilder. Svartvitt känns tidlöst, vackert.

Det måste ju styras upp, dessutom så har jag en drös med ideer som jag vill genomföra. Plåtas lite kanske?

 
Fotograf: Andreas Stridsberg
Modell: Me!

En stol mer eller mindre


Godmorgon gott folk, det blev en sammakomst med grannarna igår kväll, så man är som lite seg idag skulle man kunna säga. Trevligt var det, en stol mindre.

Lite frukost kanske?

Bilder på Herr J


Jag tänkte att jag skulle passa på att skryta med att jag har en snygg sambo... lite ovant att se honom med blåa ögon, tur att det inte är en permanent förändring, jag gillar hans gulbruna ögon.

 
Modellbilder.se: Klicka här!
Fotograf: Gunnar Englund
Grafiker: Ingela Svensson
Modell: Herr J

Vad tycker ni?

Update radhuset



Herr J var ju på banken igår och kollade upp med dem så att allt var klart inför försäljningen utav radhuset. Och det var grönt.

Nu behöver vi bara få bekräftat att köparna har lånelöfte och att dom blir godkända utav förening. Det är lite där vi står nu, att vänta kan göra mig helt hispig. Jag och tålamod... jag tror att jag var sjuk den dagen de delade ut tålamod i skolan.

(Och ja Hollmann, det är dags att du kommer ner.)


Herr J's tatuering


Jag får väl passa på att visa upp en bild på Herr J's tatuering också, det verkar ha gått förvånandsvärt bra med hela grejjen. Han har inte klagat det minsta, så jag kan inte tråka honom alls. Riktigt trist.

Han hade ju plast o sånt på den när jag tog bilden, så man ser ju inte helt hundra. Får väl bjuda på en bättre bild senare. Streckkod i nacken... nu ska jag bara testa om han piper när vi går ut ur en butik...

Ny bild



Grafiker: Soph
Modell: Me!

En klart annorlunda bild i jämnförelse med vad jag vanligtvis visar upp på mig själv, sånt gillar. Extrapoäng för att den är orginell vill jag ha. Nöjd.

Vad tycker ni?

ToDo


Mhm, så till dagens ToDo:

♦  Duscha.
♦  Äta frukost.
♦  Jobba.
♦  Träffa banken. (och det är nu nu ska hålla era stackas tummar igen)
♦  Förhoppningsvis kunna sälja radhuset.


Hur ser din ToDo lista ut för idag?

Veckans väder...


...prognos enligt Aftonbladet.se, inte för att de brukar ha så många rätt,
men de visar ju en flerdygnsprognos iallafall...


Det ser ut att vara bra väder för plåtningar lördag och söndag...
mhm? Plåtar lite kanske?

Update radhuset


Åh, men hörrni, det har jag ju glömt att säga, vi hade ju en visning på radhuset i förgår ju. Och dom som var här och kikade är jätteintresserade utav att köpa det, kvinnan i familjen fastnade för köket.


Dom gav ett lite mindre bud än vad jag gärna hade sett, men fördelen är ju att dom vill flytta in typ samma sag som vi flyttar ut. Ska bara ner och kolla det sista med banken idag, samt styra upp ett möte med mäklaren igen så att vi kan skriva papper.
Vi har inte sålt det, än, men det verkar som att vi kommer att få det sålt.

Idag...


... kan man säga man säga att imorgon ere fredag.

Jag har sovmorgon idag, börjar sent på jobbet, så att jag skulle kunna sova hur länge som helst idag. Ere inte så typiskt då att jag är uppe nu... men jag antar att jag har fått mina timmars sömn för den här natten, jag somnade innan 21 igårkväll.

Att somna med huvudvärk är alltid en risk för min del, risken är stor att jag vaknar med huvudvärken igen, men inte idag. Ingen huvudvärk alls. Klarblå himmel och sol i mängder.

Usch o fy...


... o blä... Urk, jag har en sån hemsk skallebank, och trots pannknackspulver så vill det inte ge med sig. Det är nog bara att ta och inse att huvudvärken besegrade mig idag, dunkar och bankar väldans, så där så att det är jobbigt att hålla fokus med blicken.


Jag ger upp för ikväll och tar och kryper ner i sängen.
Natt natt.


Uscha...


...så trött jag är, kanske inte så konstigt med tanke på tidpunkten på dygnet. Börjar tidigt på jobbet idag, ruskigt tidigt, men då slutar jag ju å andra sidan ganska tidigt också. Jag misstänker att det kommer kännas bättre när jag går hem än vad jag tycker att det gör nu.

Dessutom så har det regnat hela natten, så det är blött ute, en massa gråa moln överallt. Vi får väl se vad vädret har att erbjuda. Är det någon som beställt regn?

Bjuder på en ganska passande bild. →
Fotograf: Johan Gustafsson
Mua: Maria Åström
Modell: Me!


Ha en bra dag i regnet gott folk.

Herr J tatuerar sig


Herr J är iväg och tatuerar sig nu...
Jag vet att det är han som borde vara nervös, och det är han säkert, men jag tror att jag är mer nervös än vad han själv verkade vara när han åkte iväg... iik!

Visning av radhuset igen


Vi har haft en privat visning utav radhuset idag, och det verkar som att dom är intresserade utav att köpa om vi bara kan tänka oss att gå ner i pris lite. Så vi får prata lite med banken, har en bokad tid med dem på torsdag.

Ni håller väl fortfarande tummarna?

Sol sol sol!


Det är strålande sol och klarblå himmel, hur ofta vaknar man upp till den synen?

Va mycket det gör för humöret, man känner sig som en helt annan människa när solen tittar fram igen. Mer energi. Det känns inte alls lika tungt att gå och jobba, speciellt inte när jag vet att vi kommer att vara ute.

 
Fotograf: Christian Hollmann
Mua: Dorion
Modell: Me!

Jaha, nähä, dags att sätta fart och göra sig iordning kanske...
vad ska du roa dig med idag?

RSS 2.0