Update Hallstahammar


Okej, det första som hände vad det gäller resan till Hallstahammar så var våran stuga som vi hade bokat i Januari blivit dubbelbokad. Skrik och panik. Dubbelpanik. Nåja, vi fick bo i en lägenhet i centrala Hallstahammar, om man nu kan kalla någon del utav Hallstahammar central, jag, Herr J, Sarah Maria och hennes sambo Hanna, Li och Amaia fick 3 rum och kök. Ganska lagom, men lite surt att ha längre avstånd.

↓ Fredagkvällen gick åt till att kramas med en massa bekanta ansikten och skaka hand med ännu fler obekanta. Jag och fröken Cilla snubblade över Ryans kamera och upptäckte den annorlunda leken "Flytta pricken". Tänk så lättroade man kan vara när man är lite trött.
↓ Lördagen öppnades hårt i en tre timmar lång plåtning tillsammans med Björn Magnusson, bland brännässlor, tistlar och annat otrevligt. Brännmärken och skrapsår, men av det lilla man kan se i kameran så tror jag det var värt det.

↓ Andra plåtningen var inbokad tillsammans med fotografen Therese Jonsson makeupartisten Christian. Therese kan klättra på tak i högklackat och Christian är rädd för spindlar men har ett läppglans som smakar persika. Kan det bli annat än bra bilder?
↓ Direkt efter den plåtningen var det dags att sprina iväg till Petra Heikkinens stuga för att sätta på sig lite nytt smink inför plåtningen tillsammans med Joachim Bago.
↓ Vi deltog i grillningen som var arrangerad utav Modellbilder.se, eller ja, vi låg på gräset och tittade på medans de andra grillade och sen åt vi när det var klart. Inte alls så mycket folk som jag väntat mig, det ryktades om att det var 170 (eller vare 130?) personer på träffen i år, men det var bara ett fåtal som var med och grillade.

↓ Med mat i magen begav vi oss senare ut för att fortsätta plåta, även om jag försökte intala Bago Badkruka att man inte får bada förän en halvtimme efter att man har ätit. Ja det var kallt, riktigt kallt. Men inte så pass kallt så att man domnade bort och inte kände kylan, är inte det precis min vanliga tur?
↓ Kall och lagom blöt återvände vi tillbaka till våran lägenhet för att fortsätta kvällen med att prata med massa strunt och ljuga om dagen som varit. Himla mysigt att bara kunna sitta och koppla av, så kvällstid var det skönt att kunna ha en lägenhet att smita undan till, men dagtid då man kom på att man glömt saker i lägenheten och var tvungen att åka fram och tillbaka... ja då var det mindre trevligt.

↓ Söndag morgon startade precis som vanligt, Sarah Maria åt fil med blåbär, Hanna åt mjöl, Li åt kattungar och Amaia sov... nåja, Sarah Maria drog fram allt smink och satte fart att kladda ner Li inför hennes plåtning med Herr Jönsson. Tokigt tufft.
↓ Nöjda och belåtna styrde vi sen kebaräzern hemmåt... så avslutningsvis, ett stort tack till alla er som hjälpte till att få denna helgen lyckad. Och till er som försökte få den att bli misslyckad, bättre lycka nästa gång.

Kommentarer
Postat av: tove

åh det låter som om du har haft det riktigt kul! =)

2008-06-01 @ 21:01:25
URL: http://tovelicious.blogg.se/
Postat av: Anne

Åh, fan vad roligt ni verkar ha haft det!

Nästa gång SKA jag med! :D

Kram

2008-06-01 @ 21:17:36
URL: http://trasdockan.devote.se
Postat av: Therese

Det verkar som ni har haft en toppenhelg :D. Jag med :). Vi ses imorgon vettja :D. Kramkram.

2008-06-01 @ 21:22:25
URL: http://zilliceter.blogg.se/
Postat av: Jenny

Ser ut som ni haft skoj :-) Saknar att inte kunna förstora dina bilder, men det är kanske precis så du vill ha det? Kram

2008-06-01 @ 23:05:05
URL: http://vitre.blogg.se/
Postat av: AMAIA LAYLA

Träffen var bäst! Riktigt kul att se alla bilder :)

2008-06-01 @ 23:07:54
URL: http://amaialayla.blogg.se/
Postat av: Wysteriia

Darling, skicka över bilderna som jag är med på sen! :D Vi hann aldrig säga hej då(??) :( Vi får styra upp en plåtning sen! ;) Tar det på msn! :D



Puss!

2008-06-01 @ 23:23:48
URL: http://www.wysteriiasblogg.se
Postat av: Sara

Öhh...hurruuu vi hann jue inte säga hej då heller jue... Men kul att se dig in live igen liksom ;o)

2008-06-02 @ 20:46:42
URL: http://kjellqvisten.blogg.se/
Postat av: therese

hihi, kul att läsa!

jag längtar tills jag kommer hem så att jag får se bilderna på riktigt! tjukikar lite i kameran då & då, men vill ju se dem ordentligt & få redigera! ;(



Vill också skriva ett inlägg om helgen, men känns dumt att sno systers dator mer, & så hatar jag att skriva på laptop :P



men tack så mkt för helgens session =)

2008-06-02 @ 22:22:46
URL: http://operfekt.blogg.se/
Postat av: Martina Michal

Ser ut som ni haft en kanonhelg ju. Funderar på att haka på nästa gång om det nu blir nån nästa gång... Men varken som modell, fotograf eller mua. Kan väl styla lite... Men jag vill bara följa med för det ser verkligen ut som ni har det riktigt skoj!

2008-06-03 @ 19:21:51
URL: http://www.martinamichal.se/blog
Postat av: Sarah Maria

Underbara bakom kylisserna bilder =)

ge mig =))



kram på dig

2008-06-08 @ 09:58:42
URL: http://sarahmaria.blogg.se/
Postat av: Miranda

olala hallstahammar, den hålan är jag uppvuxen i, där har man pinats i 18 år haha :P

2008-07-17 @ 15:31:36
Postat av: Miranda

Hallstahammar, Born and raised;D hur kommer det sig att man hamnar i den hålan av alla ställen? :P

2008-07-17 @ 15:34:07
Postat av: Ann

Hallstahammar är en riktigt mysig stad... by ^^ :P

2008-07-17 @ 15:48:08
URL: http://kykyri.blogg.se/
Postat av: Eirikamna

Very interesting & professional site.

2010-12-06 @ 12:52:34
URL: http://eirikamna.20six.fr

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0